Şimdi Ara

Samsung HT-C550 Subwooferdan koku gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar ben 3 ay önce sıfıa yakın teknosadan teşhir ürün aldım sıkıntısı yoktu fakat şu iki haftadır şarkı açınca subwooferdan koku geliyor fakat hiç bir sıkıntısı yok böyle bir konuda yok sanırım forumda yardım olabilicek arkadaş varsa yardım edebilir mi ...?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_1996

S.a arkadaşlar ben 3 ay önce sıfıa yakın teknosadan teşhir ürün aldım sıkıntısı yoktu fakat şu iki haftadır şarkı açınca subwooferdan koku geliyor fakat hiç bir sıkıntısı yok böyle bir konuda yok sanırım forumda yardım olabilicek arkadaş varsa yardım edebilir mi ...?

Parfüm sık
  • Transformatörde ki ısıdan kaynaklı bi koku olabilir... Motor yağı gibi bi koku mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara zorlandı koku geldi ondan sonra koku kaliptami icinde bass vurunca cikti koku bilmiyorum motor yagı gibi kokuyor

• Büyük ihtimal transformatör çok ısınıyodur. İsınınca kablolar koku yapıyodur bi süre sonra geçer bu durum yeni alınan bilgisayarlarda da oluyo ama geçiyo.

• firatkrky kullanıcısına yanıt
    bi ara zorladım hiç zorlamamıştım o yüzden olabilir mi ?
  • Olabilir değil o yüzdendir çünkü fazla bass'li müziği yüksek seste açarsanız transformatör ve hoparlörün ses veren yerindeki bobin'e çok elektrik gider bu nedenle ısınır zaten önceden mağazada teşhir ürünü ise bazı apachi'ler yüksek seste dememişlerdir ama bi süre sonra koku gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.