Şimdi Ara

Samsung HT-E350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
8.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung HT-E350 Modelini yeni almış bulunmaktayım. Birkaç sorum olacak arkadaşlar.
    Bu ARC sistemi ile tv'deki sesi ses sistemine aktarıyor olabilmemiz lazım.
    Fakat ARC sadece anten ile görüntü aldığımda mı sesi iletiyor.
    Çünkü televizyona xbox bağladığımda yada hdmi ile uydu bağladığımda tvde otomatik olarak hdmi'yı seçiyorum görüntü ve ses geliyor.
    Fakat bu sesi, ses sistemine iletemiyorum.
    Cihazın hdmi çıkışı olduğu için optik çıkış yapılmamış.
    Kompozit olarak bağladığımda ses alabiliyorum fakat ben bu işlemi ARC yani Ses Geri Dönüş Kanalını kullanarak yapmak istiyorum.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

• Ramazan bey .öncelikle tvnizin markası ne.bende dün aldim 40d 7000 le bağlantısını arc cikisindan yaptım.tvde çalışan bütün görüntüler ses sistemine sorunsuz aktarildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ,,
    İlgili ses sistemini almayı düşünüyorum. Digitürk cihazım TV ye bağlı. Ayrıca playstation da bağlı durumda. Bu ses sistemi ile digitürkten veya cd den film seyrederken performasn alabilirmiyim. İlk mesajdaki gibi TV izlerken de ses almada problem oluyormu.
    Bu gibi konularda pekı bilgim olmadığı için yardımlarınızı rica ediyorum. Bu arad TV Samsung Led tv.

Teşekkürler
  • Slm.

Bu ses sistemini düşünüyorum. Amacım eagreat R6B medya player cihazım ile TV'den film izlerken iyi ses almak. TV'nin sesi bazı dosyalarda çok kısık kalıyor. 6 kolona göre dağıtılmış seslerde sadece iki kolon olarak görüyor tvyi ve efektlerde bile çok sessiz izlersem ancak duyuyorum ve bi anlamı kalmıyor :)

Dolayısıyla çok yüksek ses istemiyorum. Adam gibi duysam yeterli.

Bu cihazda ARC hdmi var. Medya playerımı, tivibu cihazımı, PS3 cihazımı tvye HDMI ile bağlayıp HDMI arc ile bütün sesleri HT-e350'den almayı planlıyorum.

Ama ses sisteminin ses kalitesi hakkında kimse yorum yapmamış. Sistemi kullanan ve yorum yapacak kimse yok mudur? Bi yorum alsam herşey netleşecek ve ses sistemi olayını halletmiş olacağım.

Olumlu yorum olursa bunu, olumsuz olursa 560 TL'ye düşmüş olan LG HB1100MK ses sistemini düşünüyorum...
  • Arkadaşlar bu cihazı TEKNOSA'dan 399 liraya aldım ve geri iade ettim. Çok samimi söylüyorum bu cihazdan uzak durun. En önemli sorunu, televizyonunuzdan yayın sesini ses sistemine aktarmak için optik kablo yok. Onun yerine cihazdan çift taraflı bir kabloyla aldığınız çıkışı, televizyonun kulaklık girişinden takıp öyle ses alıyorsunuz ki berbat ses geliyor. Televizyona flash bellek takarak izlediğiniz filmlerde ses berbat, flash belleği cihaza takarak izlediğinizde de görüntü kalitesi düşüyor. Televizyonumdan kaynaklanabileceğini düşünüyor olabilirsiniz fakat cihazım da son model bir SAMSUNG. Size tavsiyem bu fiyata benim yaptığım gibi PHILIPS HTS 3539/12 alın. Gaayet memnunum. Ev ortamı için fazlasıyla yeterli. Optik kablo çıkışı da var. Kesinlikle memnun kalacaksınız eminim.
  • hikmetdost H kullanıcısına yanıt
    arasında şu an için 2 katı fiyat farkı var 220 sizin tarif ettiğiniz 450 tl civarı bu fiyat farkına değermi
  • fiyat 270 e düşmüş..ürün fena değil gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 980 pro 500gb
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anto0707 A kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma dostum geç gördüm iletini.
    Kesinlikle değer. Philips'ten gayet memnunum. Hiç bir sıkıntısı olmadığı gibi fazlasıyla hakkını veriyor.
    Evde müsait olduğum zamanlar sesini açıyorum ve sinema tadında film izliyorum.
    Şunu da belirteyim, iyi bir izleyiciyim ve aradaki farkı mukayese edecek kadar teknoloji ile aram iyidir.
  • cihaz nasıll ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazansaribay

Samsung HT-E350 Modelini yeni almış bulunmaktayım. Birkaç sorum olacak arkadaşlar.
    Çünkü televizyona xbox bağladığımda yada hdmi ile uydu bağladığımda tvde otomatik olarak hdmi'yı seçiyorum görüntü ve ses geliyor.
    Kompozit olarak bağladığımda ses alabiliyorum fakat ben bu işlemi ARC yani Ses Geri Dönüş Kanalını kullanarak yapmak istiyorum.

sesi nasıl kalitesi nasıl kullanışlı mı sağlammı çok ağırmı

lüttfenn cevaplayınnn

• quote:

Orijinalden alıntı: akur

Motorcu35 fiyatına göre sesi gayet iyi. Ben bilgisayarda kullanıyorum. Onun haricinde radio ve flash performansı tatminkar ve net. 120m2 evin her yerinden rahat dinliyorum. kullanışlı ve ağır değil. Sadece sorunu sesin kayıt kalitesi düşük olursa performans dipde. Almanı şiddetle tavsiye ederim.

iyi akşamlar..

arkadaşım birde sony dav tz140 var sence hangisi daha iyi ?? acil cevaplarmsn. .

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazansaribay

Samsung HT-E350 Modelini yeni almış bulunmaktayım. Birkaç sorum olacak arkadaşlar.

Merhabalar, öncelikle arc ile bağlantı kesinlikle optikten daha iyi olabilir. Bunun için önemli olan ARC DESTEKLI HDMI KABLO olması. Daha sonra TV'nin ARC yazan HDMI girişi ile ses sistemini baglayacaksın hepsi bu :) Kaliteli bir koblo seçmeni tavsiye ederim, Media Markt Izmit mağazasında tüm çeşitler var kablo ile ilgili. Keyifli dinlemeler :)

• iyi günler arkadaşlar bu cihazı bilgisayara bağlaya biliyor muyuz

notebook
  • Konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama Samsung HT-E350 ses sisteminin Subwoofer'ını kablosunu çekmeden kumandadan kapatmanın bir yolu var mı ? On-OFF gibi.

B Tuşu ile SWoofer düzeyini ayarlıyorsun ancak en kısığa getirmeme rağmen Bass yine de fena vuruyor. Gece film seyrederken efektlerde yer sallanıyor resmen, apartmanda olmuyor. Kabloyu çekince de bu defa ses TV hoparlörü gibi oluyor. Bunun bir yöntemi var mıdır ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.