Bildirim
Samsung HT-E355 3 Hoparlörü çalıştıramdım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sagdece orjinal 5.1 dvd lerde hepsinden ses gelir. diger turlu muzik--radyo ve pcden uydu alicisindan dinlerken stereo ya girdigi icin,, kumandadan surround veya dsp tusundan 5+1 veya matrix konumunu secmelisiniz, hepsinden ses gelmesi icin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
usb ile dinlerken ne yapmak gerekiyor -
bahsettiğiniz tuşlara basınca düzeldi teşekkür ederim -
Ürün HDMI-ARC vasıtası ile 5.1 çok kanallı ses alamıyor mu? PCM formatında mesela direk hoparlörlere vermiyor mu? -
driverlar tam mı ? -
paylaşım içi teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: WebMasterEfsane
geçen ay hepsiburadadan almıştım bugün kurdum ama herşeyi doğru yapmama rağmen 3 tane hoparlör aktif olmadı
merhaba bende aynısını aldım lg lb652v ve d msart kullanıyorum.televizyonuma arc özelliğini destekliyor ama samsung servisi desteklemediğini söyledi.bağlantılarını nasıl yaptığını anlatman mümkün mü kablo olarak ne kullandın çünkü bu modelde optik girişi yoktur -
Philips 55PFS7109 ile Samsung HT-D550 kullanıyorum. HDMI-ARC olarak bağladım, TV'deki her türlü kaynaktan 5.1 DD ve DTS sesleri alabiliyorum. Ancak çoğu TV modeli 5.1 sesi HDMI bitstream yapmayı desteklemiyor. Bu yüzden ses alamıyor olabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X