Şimdi Ara

Samsung HT-E6750W - LG BH9520TW hangisi? Ya da başka mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi bir 5+1 alma niyetiyle çıktığım yolda, 5+1 ler ile iyi müzik dinlenemeyeceğini forumlardan öğrendim ve sonradan hifi sistemlere merak sarmıştım.
    Hifi sistemler de derin bir derya olduğu için yaklaşık 20 gündür çıkamadım işin içinden. En sonunda da baştaki fikrime geri döndüm galiba. Samsung ve LG'nin iki modeli hakkında güzel yorumlar okudum. Hem müzik hem de sinema adına... Şimdi Samsung HT-E6750W - LG BH9520TW arasında kaldım. Siz bu konuda ne tavsiye edersiniz?
    Her ikisini de dinlemiş olan arkadaşlarım var mı forumda? Ya da "gel bunlara bulaşma, şu hazır hifi sistemi al." diyecek birisi? : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeLxeon -- 5 Mart 2013; 22:08:18 >

• Yok mu? : )
  • Samsung HT-E6750W almayı düşünüyordum ama malzeme kalitesi ve tasarımı kötüydü. kule hoparlörleri çok yer kaplıyordu. birde kopya bluray filmlerde sorun çıkartıyormuş. o yüzden lg bh9520tw almıştım
  • ben geçen gün ikisini de media markt ta dinledim. Kesinlikle lg nin sesi daha iyi. Sen de doğru bir tercih yapmışsın arkadaşım
  • 30 NİSAN 2013 DARTY DEN 1600 LİRAYA ALDIM. 1 MAYIS GÜNÜ LG SERVİS GELİP KURDU. GERÇEKTEN PERFORMANSI GÜZEL. ANCAK EVDE BİR KAOS OLUŞTU. DİGİTÜRK + DSMART + DVD PLAYER (ÇOCUKLAR İÇİN) + SAMSUNG TV KUMANDASI BİRDE ÜZERİNE LG BLURAY EKLENİNCE ... SADECE 6 GÜN OLDU KURULALI. SADECE 3 FİLM İZLEYEBİLDİM. CİHAZ FATURALI GARANTİLİ AMA KAOS NEDENİYLE SATILIKTIR. TEŞHİR ÜRÜNLERİ BİLE ÇOK ÇOK KULLANLILMASINA RAĞMEN 1400 LİRAYA SATILIYOR.BEN 1300 LİRAYA VERİYORUM. ÖZELLİKLE KOCAELİ GÖLCÜK BÖLGESİNDE YAŞAYANLAR DİREK TESLİM ALABİLİR. HER CUMARTESİ İSTANBUL SARIYERE GİDİYORUM. İSTANBUL BÖLGESİNDE OTURANLARDA KARGOSUZ DİREK TESLİM ALABİLİR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.