selamlar.oncelikle guclu bir ses aradıgım için 1000w ses veren bir ev sinema sistemi arıyorum.bu modeli arastırmaya basladım.ses sistemi benim için daha onemli cunku bilgisayarıma baglayacagım.blue-ray vs olmasıda pek onem teskil etmiyor.bir donem logitech 5500 modeline baktım.fakat fiyatlar malum cok yuksek.ona vericegim parayı boyle bir sisteme veririm daha iyi olur diye dusundum.o yuzden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden tesekkurler...baska tavsiye edeceginiz model varsa onun hakkındada bilgi alabilirim.maksat temiz ve guzel bir ses almak....
özellikler
Ürün özellikleri - Samsung HT-TZ315T CD Evet DVD Evet Blu-Ray Hayır Preset radyo kanalları 15 Uzaktan kumanda Evet RMS gücü 1000 W Ön hoparlör gücü 332 W Merkezi hoparlör gücü 166 W
Ürün Özellikleri
Marka: Samsung Model: HT-TZ315T
Toplam Güç (RMS): 1000 Watt Hoparlör Düzeni: 5+1 Blu-Ray: Yok Format Yükseltme (Up-Scalling): Var Kristal Amplifikatör: Yok İnternet Tv: Yok All Share (DLNA): Yok DTS: Var Dolby Digital: Var Dolby Pro Logic II: Var MKV: Yok DVD/DVIX: Var DVD/DVD±R/DVD±RW: Var CD/CD-R/CD-RW: Var WMV (1/2/3/7): Var MP3: Var WMA: Var...