Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anki versiyonda formatladığımızda daha eskiye dönmediği gibi yeni versiyonda da eskiye dönmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiLGEC

Şu anki versiyonda formatladığımızda daha eskiye dönmediği gibi yeni versiyonda da eskiye dönmez.

silgeç abi sen blymsn bu işi ya dnmese de olur of delırcem maxell de yok ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: desx

quote:

Şu anki versiyonda formatladığımızda daha eskiye dönmediği gibi yeni versiyonda da eskiye dönmez.

Sorunun ne olduğunu anlamadım. Telefon için gerekli driverları mı sormuyor?
  • quote:

quote:

quote:

Sorunun ne olduğunu anlamadım. Telefon için gerekli driverları mı sormuyor?

evet ama diğer konuda bırı yazmış şimdi mavi ekran çıktı modem download dıyo ne kadar surerkı

• Ne yaptığını yazmamışsın. Telefonu kapat 4 ve 7'ye basılı tutarken telefonu aç. ALL DOWNLOAD yazacak. O sırada telefonu pc'ye bağla. Driverları istemesi lazım.
  • dger tarafta * 7 açma dyo smdı modem dwnload yzyo bide tekrar ac tlfnu demş olmadı btryayı ckr dems napym yazı ynp snyo
  • Programla bağlantısı yoksa pili çıkart 4-7 ile aç öyle dene.
  • tmm kardeşim peki usb ckrtym mı

programla baglııı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 11 Kasım 2008; 22:35:20 >
  • Programla bişi yükleme konumunda değil sanırım. Önce programı kapat sonra kabloyu çıkart.
    Ardından 4-7 ile aç ALL DOWNLOAD yazınca bağla. Direk driver isteyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiLGEC -- 11 Kasım 2008; 22:37:33 >
  • eyvallah ya peki şimdi sorayım baştan da 4 7 acma snra all download dycek baglıcam apollo otomatık mı acılcak yoksa ben acıp ordan da all download dycem mı fırmware gsterp

silgec yardım drvr istemedı dmn drek grdu zaten de hangnı yuklıcek gstermczmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 11 Kasım 2008; 22:41:28 >
  • quote:

eyvallah ya peki şimdi sorayım baştan da 4 7 acma snra all download dycek baglıcam apollo otomatık mı acılcak yoksa ben acıp ordan da all download dycem mı fırmware gsterp

Telefon açılınca usb'yi bağla driver eksikse sorar sana. Driverları yükledikten sonra apolloyu aç gerekli dosyaları gösterip yükle.
    İşlem bitene kadar müdahale etme.
    Başka soru ve sorun istemiyorum ona göre :)
    Ben kendim yüklemedim, baştan söyleyim mesuliyet almam :)
  • çok saol silgec yiklenıyo eyvallah pda da modemden snra yuklencek dmı eyvallah tekrar
  • quote:

çok saol silgec yiklenıyo eyvallah pda da modemden snra yuklencek dmı eyvallah tekrar

Bişi diil. Sırasını bilemicem hangisi önce sora :) Yazılımla ilgili yorumları bekliyorum.
  • desx abi yükledikten sonra adımları buraya yazabilir misin?
  • beyler yeni geldim nete internet kafeden baglanıyorum o yüzden hemen cevap veremiyorumm..

şimdi size bastan sunu söyleyeyim yeni versiyon yuklendiginde garanti dısı kalırsa cihaz ona karısmam ama bi sekilde eski versiyonu bulur onuda apollo ile yukleriz

şimdi fals modu için cihaz kapalı iken 4+7 e basılı tutup acınca teli mavi ekran cıkar vede all download yazar sonrad teli pcye us ile baglayınca eger pc studio yoksa cihazı pc yeni donanım bulundu olarak görecek vedde sizden donanım ekleme sihirbazı cıkacak ordan sizde apollo indiridiniz linkte birde symbian 3rd verisyon s60 klasörü var orda yazılım ekleme sihirbazından listeden sec deyip internete baglan demeden pda klasöür içindekini ekleyip cihaz yeni donanım buldu diyecek sizde apollou actııngızda .img vede .bin dosylaraını eklediginizde modem download ve de pda download a artık tıklayacaksınız bazen birtanesi aktif oluyor yada direkt all downloada tıklayın sagda yapılan işlemleri goreceksiniz ondan sonra bir tanesi bitince sizden tekara donanım ekleme sihirbazı cıkacak ordanda daha önce eklediginiz pda yada modem klasöürndeki driveri degilde bu ikisinden hangisini eklemedigiyseniz onu ekleyeceksiniz vede ikinci işleme gececek ... vede en sonra cihaz yeniden acılıp kapanacak bu kadar tamamdır...

ama dedigim gibi garanti konusunda bir sey diyemem onu yetkili servis bilir.. tabiki bu işlemden sonra c : deki tum dosyalar gider.. ayrıca routeyide yeniden yuklemeniz gerekir...

• Ya beyler henüz yerine tam oturmamış bir yüklemeyi telefonunuza yüklemeyin derim ben.İleride hem daha sorunsuz,hem de sağlıklı(belki de Türkçe) olarak yapılabilir bu işlem.Acele etmenin gereği yok bence.
    Örnek vereyim:W810 kullanırken ilk başta brute force diye bir işlem çıkmıştı,versiyon telefona zorla kabul ettiriliyordu.Bu sırada bazılarının telefonu açılmadı ve servis yolu göründü.Allahtan SE servisleri telefonları garanti kapsamında onardılar.Daha sonra çıkan programlarla bu işlem daha basit ve risksiz hale geldi.Şu an çocuk oyuncağı gibi.
  • slm i550 kardeşliğine bende 1 hfta önce katıldım. telefon gayet güzel. KIBRIS da yaşıyorum. gps süper bence pusula hız yükseklik koordinat hepsini veriyor. wifi de yeterli. 3g konusma KIBRIS da var. onuda denedim gayet güzel.

benim tavsiyem orjinal yazılımını fazla kurcalamayın. kendi öz hali ile zaten yetiyor. daha ne arıoyorsunuz anlamıyorum.

herkese i550 li li güzel günler dilerim
  • arladaşlar eski firmware ın kodu neydı pmhe 3 gibi bi kodu vardı ya

i550jvhb2 dmi

bana i550jvhb2 yi bi bulun ya bulana duacıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 12 Kasım 2008; 23:53:40 >
  • merhaba benim telefonum ingilizce türkçeye nasıl cevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar kartı biçimlendirdiğinizde yapmanız gerekenkenler ürün hediye çekini girseniz bile tekrar da hafıza kartınıza format atıığınızda aşağıdaki işlemi yaptıktan sonra son aktif olmuş halde kartınıza raute 66 nagivasyon hairatası yüklencektir

Hafıza kartınıza programı yeniden yüklemek için aşağıdaki talimatları takip edebilirsiniz.

Hafıza kartınızı bilgisayarınıza kart okuyucusu vasıtasıyla takın. Route 66 Cd’sini bilgisayarınızın CD-Rom’una takın.
    Cd’nin açılan ana menüsünde “Browse” opsiyonuna tıklayın. Açılan pencerede “Memory İmage” klasörüne girin.
    Burada bulunan dosyaları hafıza kartının içine kopyalayın.
    Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra hafıza kartını telefonunuza takın ve çalıştırın.
    Program otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır.
    Yasal uyarıyı kabul ettikten sonra “Kullanmak istediğiniz hediye çeki var mı?” diye ekranda uyarı çıkacak “evet” tıklayıp. Cd zarfının üzerinde bulunan 16 haneli kodu girin ve onaylayın.
    Onaylandıktan sonra “yazılı mesaj” ile kodu gönderin.
    30 sn. bekledikten sonra ekranda “Aktivasyonunuz tamamlandı” yazısını göreceksiniz.

Aktivasyon işlemlerinden önce telefonunuzun wap ayarlarının yapılı olması gerekmektedir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.