yokmu basarida veya telpa`da tanidigi olan ? bi sekilde temin edelim su firmware`i
şu sıralar firmware yüklemek için acele etmeyelim arkadaşlar, zaten orjinsl firmware'de ciddi bir sıkıntı yok. Gelişmiş özelliklerde bir firmware çıkarsa o zaman yüklemeye değer.
wifi olayinin cozulmu$ olmasini gelismi$ bi ozellik olarak kabul etmiyosun sanirim sen gps+ daha etkin pil tuketimi..
Benim wireless ile ilgili bir sıkıntım yok, gps+ zaten orjinal versiyonda var, şebeke tabanlı gps işaretlerseniz bu özelliği kullanabilirsiniz.
bu zaten bi sIkIntI degil kullanIM kolayligi...
o değilde ben i550JVHB2 istiyorum ya bi bulan yok mu kütfen arkadaşlar
herkez istiyor onu bi telpa caLI$anI bulmak lazIm
Dediğim gibi pişman olan arkadaşlar var, yeni yazılımı yüklemeden önce eskiye dönme yöntemini bulmak lazım...
Samsung i550 kullanan, kullanmayan herkese iyi bayramlar
herkese iyi bayramlar
bende herkesin bayramını kutlarım ..
ancak ben belkide 40 tane ses kayı porgramı kurdum ancak hepsi kuruldu ancak hiçbiri konuşma esmasında kayıt yapmadı ..
hiç ses kayrt programı kuran yokmu çalıştığından da emin olan .. benim kurduklarımın hepsi telefona kuruldu ama konuşmayı kayd etmedi
arkadaşlar bayramınız mübarek olsun.
ben en cok o başlangctakı tarmpet sesine gck oldm ve telefondan sogudum ama artık jvhb2 yı de istemyrm gercı baska bi yerden beklyr mgndercek ama ben artık yuklemycem cunku yenı samsung modellerınde kullanılan tema (spazio) dzhf1 yazılımnda var ve ben o kadar memnunum kı i900 gbi aclyo tema aynı harıka ve pmhe3 den kat kat ıyı. play teması neydı ya cocuk gbı yukleyn dzhf1 ı mukemmel sorun yasamazsnz ayrıca jvhb2 elıme gectıgı an burada lınkı verıcem yıne de bu surecte dzhf1 ı yukleyn derim burada lınk var bi de i550 incelıklerınde (alohoman) de mevcut.
tekrar hayırlı bayramlar...
Bende siparişi verdim Pzt günü aranıza katılıyorum :D:D:D
Hayırlı olsun arkadaşım...
quote:
Orjinalden alıntı: ironman
Hayırlı olsun arkadaşım...
Eyw hocam ilk defa samsung aldım isallah hayırlı olur...
slm arkadaşlar mig33 msn programı yukleyen varmı
quote:
Orjinalden alıntı: lee67
slm arkadaşlar mig33 msn programı yukleyen varmı
mig33 yükleniyor.ama Slick kullan daha kullanışlı bi program.