''05.01.2009 09:38:18 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.''
''Ürün yüksek ihtimalle bir daha sitemizde satışa sunulmayacaktır. Yardımcı olamadığımız için siz değerli müşterimizden özür dileriz. ''
samsung i550w aldım. fakat menüsü Türkçe değil. Türkçe yapmam için yardımcı olurmusunuz?? şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar HEPSİBURADA' ya dikkat edin. Benim de bir çok müşteri gibi alış veriş yaptığım son 3 ürün kullanılmış çıktı. En son i550w aldım 2 tane, birinin yazılımını göndermediler tam 3 hafta onun için uğraştım. Şu anda da telefonun güvenlik kodunu bir türlü açamıyorum. Ne denediysem olmadı artık mecbur servise götüreceğiz.
quote:
Orjinalden alıntı: xemirx
Arkadaşlar HEPSİBURADA' ya dikkat edin. Benim de bir çok müşteri gibi alış veriş yaptığım son 3 ürün kullanılmış çıktı. En son i550w aldım 2 tane, birinin yazılımını göndermediler tam 3 hafta onun için uğraştım. Şu anda da telefonun güvenlik kodunu bir türlü açamıyorum. Ne denediysem olmadı artık mecbur servise götüreceğiz.
Belki denemissindir fakat ben yine de soleyim 8 tane sifir gir...
Telefonuna İngilizce -Türkçe sözlük yükleyen var mı???
quote:
Orjinalden alıntı: summer40
bende war bi tane çok kullanışlı kurulumunu bulabilirsem koyarım bu arada arkadaşlar garmin gps'i denemenizi tavsiye ederim kesinlikle muhteşem bir program routh66 'dan 50 kat daha hızlı ve daha kapsamlı bir haritası var bence muhteşem birşey yaklaşık 2-2.5 dk de buluyor max.
http://rapid share.com/files/194028056/SoezluekLER.rar.html 2 tane kvk türkçe ingilizce ingilizce türkçe war onlar pek iyi değil ama diğeri çok süper
Teli update için Basarıya verdim ''Hack'' işlemi yapmıstım silmeyi unuttum ölece verdim,bugun aradım ana kart değişmesi lazımmıs telefon serviste hala...ufff ya :(
Telefonuma son yazılımı telpa serviste yüklettim bir günde teslim ediyorlar. Navigasyonda garmin route göre daha iyi ama joystikle kumanda güçlüğü can sıkıcı.
hangi versiyonunu kullanıyorsun ben 5.00.00 kurdum memnunum. 5.00.20 de şarj sorunu vardı kaldırdım
quote:
Orjinalden alıntı: SONYENICHERY
quote:
Orjinalden alıntı: summer40
bende war bi tane çok kullanışlı kurulumunu bulabilirsem koyarım bu arada arkadaşlar garmin gps'i denemenizi tavsiye ederim kesinlikle muhteşem bir program routh66 'dan 50 kat daha hızlı ve daha kapsamlı bir haritası var bence muhteşem birşey yaklaşık 2-2.5 dk de buluyor max.
5.00.00'ı kullanıyorum Yeni Türkiye haritası çıkmış 5.00.20 de stabil çalışıyormuş 2008.10 sürümü
Garmin bugün 72 saniyede uyduyu buldu
Garmini kurmadan önce Route66 yı silmemiz gereklimi arkadaşlar? Garmini de bi deneyeyim diyorum.
arkadaşlar i550 mi daha ii yoksa i560 mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Gencayyy
i560 ın wi fi yok bildiğim kadarıyla. ekran i550 ye göre daha küçük. i550 daha iyi
Sagol arkadasım gerçekten işimi gördü.Süpersiinn
quote:
http://rapid share.com/files/194028056/SoezluekLER.rar.html 2 tane kvk türkçe ingilizce ingilizce türkçe war onlar pek iyi değil ama diğeri çok süper
quote:
Orjinalden alıntı: abide85
Teli update için Basarıya verdim ''Hack'' işlemi yapmıstım silmeyi unuttum ölece verdim,bugun aradım ana kart değişmesi lazımmıs telefon serviste hala...ufff ya :(
sorma ben de i550DZHF1 yükledim telpa anakart değişçek diyo 313 tl istiyo napcam bilmiyom
hayır ben ikisini birden kullanıyorun hatta aynı anda bile açabilirsin problem yok
quote:
Orjinalden alıntı: cüneyttan
Garmini kurmadan önce Route66 yı silmemiz gereklimi arkadaşlar? Garmini de bi deneyeyim diyorum.
birde i560 ın kamerasında otofocus yok bence önemli bir eksik
quote:
Orjinalden alıntı: USTAJEDİ
quote:
Orjinalden alıntı: Gencayyy
i560 ın wi fi yok bildiğim kadarıyla. ekran i550 ye göre daha küçük. i550 daha iyi
quote:
5.00.00'ı kullanıyorum Yeni Türkiye haritası çıkmış 5.00.20 de stabil çalışıyormuş 2008.10 sürümü
Garmin bugün 72 saniyede uyduyu buldu
sanırım bu garminin marifeti değil telefonun gps anteniyle ilgili sanırım
gün içinde daha önce bağlandıysan sonraki bağlantılar daha çabuk oluyo birde ben ikinci haritayı yükledim ama kullanamıyorum bu konuda bilgisi olan varsa
quote:
Orjinalden alıntı: alohaman
Sertifika Sorunu Olmadan Program Yükleme(Hackleme)
Hackleme Garanti bozmaz!!! Çekinirseniz yukarda vediğim format işlemlerini yapabilirsiniz.
İndireceğiniz programlar:
HelloCarbide(Gizli Sistem Dosyalarını Açmak için) OS 9.2 için installserver.exe (Bütün Signed Unsigned programları yüklemek için exploit) X-plore 1.22 (Dosya Yöneticisi) RomPatcher (Mod Yapmak için örneğin kamera sesi kapama gizli menuleri-klasörleri açma gibi...)
X-plore 1.22 yi ve HelloCarbide programlarını indirip kurun.installserver.exe yi de sd karta atın.
X-plore programını açın ve arkaplanda açık bırakın.Menuye girin ordan yüklemelerden HelloCarbide i çalıştırın.options > menu 1 i seçin işlem bitene kadar yes i tıklayın.şimdi telefonu yeniden başlatana kadar hiçbir program çalışmayacaktır.Arkaplanda açık bıraktığımız X-plore programına geri dönüyoruz.menu tuşuna basıp beklediğinde çalışan programları gösteriyor.
X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin.Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin.C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın oraya.Telefonu yeniden başlatın.
Artık Unsigned bütün yazılımları SERTİFİKA sorunu olmadan yükleyebilirsiniz.
arkadaşlar bu link ömüş installserver.exe dosyası elinde olan paylaşabilirmi acaba tşk.
arkadaşalar Garmin 5.00 linki verirmisiniz lütfen ,bulamıyorum.