Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yetti tabi millete sattıkları arızalı cihazlar
    quote:

Orjinalden alıntı: alibotan

Arkadaşlar hepsıburada.com i550w stok durumunu sordum aldıgım cevabı sızlerle paylasmak ıstedım;

''05.01.2009 09:38:18 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.''

''Ürün yüksek ihtimalle bir daha sitemizde satışa sunulmayacaktır. Yardımcı olamadığımız için siz değerli müşterimizden özür dileriz. ''
  • samsung i550w aldım. fakat menüsü Türkçe değil. Türkçe yapmam için yardımcı olurmusunuz?? şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar HEPSİBURADA' ya dikkat edin. Benim de bir çok müşteri gibi alış veriş yaptığım son 3 ürün kullanılmış çıktı. En son i550w aldım 2 tane, birinin yazılımını göndermediler tam 3 hafta onun için uğraştım. Şu anda da telefonun güvenlik kodunu bir türlü açamıyorum. Ne denediysem olmadı artık mecbur servise götüreceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xemirx

Arkadaşlar HEPSİBURADA' ya dikkat edin. Benim de bir çok müşteri gibi alış veriş yaptığım son 3 ürün kullanılmış çıktı. En son i550w aldım 2 tane, birinin yazılımını göndermediler tam 3 hafta onun için uğraştım. Şu anda da telefonun güvenlik kodunu bir türlü açamıyorum. Ne denediysem olmadı artık mecbur servise götüreceğiz.

Belki denemissindir fakat ben yine de soleyim 8 tane sifir gir...
  • Telefonuna İngilizce -Türkçe sözlük yükleyen var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: summer40

Telefonuna İngilizce -Türkçe sözlük yükleyen var mı???

bende war bi tane çok kullanışlı kurulumunu bulabilirsem koyarım
    bu arada arkadaşlar garmin gps'i denemenizi tavsiye ederim kesinlikle muhteşem bir program routh66 'dan 50 kat daha hızlı ve daha kapsamlı bir haritası var bence muhteşem birşey yaklaşık 2-2.5 dk de buluyor max.
  • http://rapid share.com/files/194028056/SoezluekLER.rar.html
    2 tane kvk türkçe ingilizce ingilizce türkçe war onlar pek iyi değil ama diğeri çok süper
  • Teli update için Basarıya verdim ''Hack'' işlemi yapmıstım silmeyi unuttum ölece verdim,bugun aradım ana kart değişmesi lazımmıs telefon serviste hala...ufff ya :(
  • Telefonuma son yazılımı telpa serviste yüklettim bir günde teslim ediyorlar. Navigasyonda garmin route göre daha iyi ama joystikle kumanda güçlüğü can sıkıcı.
  • hangi versiyonunu kullanıyorsun
    ben 5.00.00 kurdum
    memnunum.
    5.00.20 de şarj sorunu vardı kaldırdım
    quote:

Orjinalden alıntı: SONYENICHERY

quote:

Orjinalden alıntı: summer40

Telefonuna İngilizce -Türkçe sözlük yükleyen var mı???

bende war bi tane çok kullanışlı kurulumunu bulabilirsem koyarım
    bu arada arkadaşlar garmin gps'i denemenizi tavsiye ederim kesinlikle muhteşem bir program routh66 'dan 50 kat daha hızlı ve daha kapsamlı bir haritası var bence muhteşem birşey yaklaşık 2-2.5 dk de buluyor max.
  • 5.00.00'ı kullanıyorum
    Yeni Türkiye haritası çıkmış 5.00.20 de stabil çalışıyormuş
    2008.10 sürümü

Garmin bugün 72 saniyede uyduyu buldu
  • Garmini kurmadan önce Route66 yı silmemiz gereklimi arkadaşlar?
    Garmini de bi deneyeyim diyorum.
  • arkadaşlar i550 mi daha ii yoksa i560 mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gencayyy

arkadaşlar i550 mi daha ii yoksa i560 mı ?

i560 ın wi fi yok bildiğim kadarıyla. ekran i550 ye göre daha küçük. i550 daha iyi
  • Sagol arkadasım gerçekten işimi gördü.Süpersiinn
    quote:

http://rapid share.com/files/194028056/SoezluekLER.rar.html
    2 tane kvk türkçe ingilizce ingilizce türkçe war onlar pek iyi değil ama diğeri çok süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: abide85

Teli update için Basarıya verdim ''Hack'' işlemi yapmıstım silmeyi unuttum ölece verdim,bugun aradım ana kart değişmesi lazımmıs telefon serviste hala...ufff ya :(

sorma ben de i550DZHF1 yükledim telpa anakart değişçek diyo 313 tl istiyo napcam bilmiyom
  • hayır ben ikisini birden kullanıyorun hatta aynı anda bile açabilirsin
    problem yok

quote:

Orjinalden alıntı: cüneyttan

Garmini kurmadan önce Route66 yı silmemiz gereklimi arkadaşlar?
    Garmini de bi deneyeyim diyorum.
  • birde i560 ın kamerasında otofocus yok
    bence önemli bir eksik

quote:

Orjinalden alıntı: USTAJEDİ

quote:

Orjinalden alıntı: Gencayyy

arkadaşlar i550 mi daha ii yoksa i560 mı ?

i560 ın wi fi yok bildiğim kadarıyla. ekran i550 ye göre daha küçük. i550 daha iyi
  • quote:

5.00.00'ı kullanıyorum
    Yeni Türkiye haritası çıkmış 5.00.20 de stabil çalışıyormuş
    2008.10 sürümü

Garmin bugün 72 saniyede uyduyu buldu

sanırım bu garminin marifeti değil telefonun gps anteniyle ilgili sanırım

gün içinde daha önce bağlandıysan sonraki bağlantılar daha çabuk oluyo
    birde ben ikinci haritayı yükledim ama kullanamıyorum
    bu konuda bilgisi olan varsa

quote:

Orjinalden alıntı: alohaman

Sertifika Sorunu Olmadan Program Yükleme(Hackleme)

Hackleme Garanti bozmaz!!! Çekinirseniz yukarda vediğim format işlemlerini yapabilirsiniz.

İndireceğiniz programlar:

HelloCarbide(Gizli Sistem Dosyalarını Açmak için)
    OS 9.2 için installserver.exe (Bütün Signed Unsigned programları yüklemek için exploit)
    X-plore 1.22 (Dosya Yöneticisi)
    RomPatcher (Mod Yapmak için örneğin kamera sesi kapama gizli menuleri-klasörleri açma gibi...)

http://r apidshare.com/files/165938590/Hack.zip

Uygulaması:

X-plore 1.22 yi ve HelloCarbide programlarını indirip kurun.installserver.exe yi de sd karta atın.

X-plore programını açın ve arkaplanda açık bırakın.Menuye girin ordan yüklemelerden HelloCarbide i çalıştırın.options > menu 1 i seçin işlem bitene kadar yes i tıklayın.şimdi telefonu yeniden başlatana kadar hiçbir program çalışmayacaktır.Arkaplanda açık bıraktığımız X-plore programına geri dönüyoruz.menu tuşuna basıp beklediğinde çalışan programları gösteriyor.

X-plore programına döndüğünüzde hafıza kartınıza girin.Oradan karta yüklediğimiz installserver.exe dosyasının üzerine gelin ve 2 tuşuna basarak dosyayı kesin.C:\sys\bin klasörüne gelin ve yapıştırın oraya.Telefonu yeniden başlatın.

Artık Unsigned bütün yazılımları SERTİFİKA sorunu olmadan yükleyebilirsiniz.

arkadaşlar bu link ömüş
    installserver.exe dosyası elinde olan paylaşabilirmi acaba
    tşk.

• arkadaşalar Garmin 5.00 linki verirmisiniz lütfen ,bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.