Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce i550w aldım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ama bu aralar "sınırlı servis" hatası veriyor ne yaptıysam olmadı reset attım format attım şebeke ayarlarını değiştirdim fakat bir türlü çözemedim sorunu full çekiyor fakat dışardan arandığımda kapalı gösteriyor telefonum bende kimseyi arayamıyorum telefonu açıp kapattığımda şebeke buluyor fakat belli bir süre sonra tekrar aynı sorun oluşturuyor üstelik merkezi bir yerdeyim ve çekmeme gibi bir sorundan değil sanırsam problem.. umarım sorunumu anlatabilmişimdir bana yol gösterebilecek birisi varmı ?
    ilginiz için teşekkür ederim şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Perfect

arkadaşlar turbo msn diye bir program yükleyim dedim, sertifika süresi geçmiş dedi, ben de tarih i 2 sene geriye aldım ve programı yükleyim dedim, yüklemeye geçmeden 'Uygulama Kapandı !SisRegistryServer' mesajı verdi ve ekran dondu, kilitlendi telefon..sonradan teli açtığımda iki saat pin sormasını bekledim ve telefon açıldığında da PROGRAM YÜKLEMEMEYE BAŞLADI VE HEP AYNI MESAJI VERDİ : 'Uygulama Kapandı !SisRegistryServer' ..... LÜTFEN YARDIM EDİN...TELEFONU KULLANAMIYORUM..BAŞKA TELİM DE YOK..BU SORUNU ÇÖZMEM LAZIM YARINA KADAR..LÜTFEN YARDIM EDİN.. :((

Merhaba arkadaşım telefonu formatlayabilirsin yeni almış gibi olur sanırsam sorununu halleder bu olay telefonu kapat sonrada 0 ve 8 ile birlikte açma tuşuna bas dirk ilk günkü hale geliyor telefon umarım sorunun çözülür

• quote:

Orjinalden alıntı: desx

kardeşler yahu sizinde tuşlardan hafif bir çıtırtı sesi geliyo mu?

bende 6 tuşunda geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serromacher

quote:

Orjinalden alıntı: maxelll

fring telefonu her actıgımda kendiliginden calsııyor baglanmaya calısıyor nasıl iptal edecez

Frings i açtıktan sonra options - Settings - enable autostart yapın

dostum fring hakkında bilgin var heralde.fringi wirelesstan nasıl bağlicam anlatırsan sevinirim
  • slm arkadaşlar skyfire eski sürümleri i550de çalışmıyodu skyfire alpha çalışıyor cep için en iyi browser youtubeden video, canlı tv gibi özelliklerı var
  • Teşekkürler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zamazings

Merhaba arkadaşlar ben 4 ay önce i550w aldım sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ama bu aralar "sınırlı servis" hatası veriyor ne yaptıysam olmadı reset attım format attım şebeke ayarlarını değiştirdim fakat bir türlü çözemedim sorunu full çekiyor fakat dışardan arandığımda kapalı gösteriyor telefonum bende kimseyi arayamıyorum telefonu açıp kapattığımda şebeke buluyor fakat belli bir süre sonra tekrar aynı sorun oluşturuyor üstelik merkezi bir yerdeyim ve çekmeme gibi bir sorundan değil sanırsam problem.. umarım sorunumu anlatabilmişimdir bana yol gösterebilecek birisi varmı ?
    ilginiz için teşekkür ederim şimdiden

telefonla ilgli aklına gelecek her şeyi yaptım olmadı enson başarıya götürdüm bana en az 10 iş günü kalacak dediler bide ayrıca yerine kullanacağım telefon vermeyeceklerini belirttiler bende vermekten vazgeçtim bana orada arzanın donanımsal olduğu söylendi benik kanaatime göre donanımla ilgili birşey yoktu yazılımla alakası olduğunu düşündüm yeni yazılım atmanız 15 dk alır dedim ondan ücret istediler bende vermem dedi telefonumu :D geri aldım sonra aklıma hafıza kartı geldi telefona o kadar format attım bide kartı formatlayayım dedim formatladıktan sonra telefonda hiçbir problem kalmadı ve ayrıca 2gb hafıza kartım var ve şuanda eskisinden daha dolu fakat herhangi bir sorun yok .... şükürler olsun ki başarı gibi bir dandik teknik servise vermeden çözdüm problemi

• merhaba ,

telefonumun izotopunda problem yasadım asagı komutları kontrol etmedı sonra kendılıgınden duzeldı pesıne kendı kendıne kapanmaya basladı
    mıkrofondan sesım cok az gıdıyordu bende 6 ay oldugu ıcın servıse gonderdım ama servısten gelen cevap anakartın hasar aldıgı degısmesı gerektıgı
    280 tl cıvarında bı rakam tuttugunu solediler,

telefonun kasasında hıc problem yokken anakart hasar alabılır mı ? bunu merak edıyorum

ve sızce yaptırmaya deger mı ? servıs dısında anakart bulamam sanırım, yada yerıne 500 tl ye kadar tavsıyenız var mı?

tesekkurler.
  • aslında değer benim eski D900i için de aynı şeyi söylediler baskıdan dolayı çatlak ve garanti dışı Telpa hep böyle. dışarıdan görüntüde bişey yok ama baskıdan kaynaklanıyodur o da belki hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 4 Haziran 2009; 20:57:45 >
  • Hafıza kartındaki klasörleri sildim yanlışlıkla.Birisi hafıza kartının SS koyabilir mi ?Tekrar eklemem lazım klasörleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay Wesley

Hafıza kartındaki klasörleri sildim yanlışlıkla.Birisi hafıza kartının SS koyabilir mi ?Tekrar eklemem lazım klasörleri.

Hafıza kartını telefona takın, telefonun kendisi klasörleri oluşturuyor olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiLGEC

quote:

Hafıza kartındaki klasörleri sildim yanlışlıkla.Birisi hafıza kartının SS koyabilir mi ?Tekrar eklemem lazım klasörleri.

Hafıza kartını telefona takın, telefonun kendisi klasörleri oluşturuyor olması lazım.

İŞşte ben oluşturduğu klasörleri sildim
  • hocam hafiza kartınıbilgisayara yedekle sonra formatla kartı tekrar takkınca telefona o klasörler oluşur.
  • quote:

hocam hafiza kartınıbilgisayara yedekle sonra formatla kartı tekrar takkınca telefona o klasörler oluşur.

Teşekkürler hocam.

Bir sorum daha olacak.İzlesene.com falan gibi sitelerden videeo izlemek için ne yapmak lazım ?
  • up
  • quote:

quote:

hocam hafiza kartınıbilgisayara yedekle sonra formatla kartı tekrar takkınca telefona o klasörler oluşur.

Teşekkürler hocam.

Bir sorum daha olacak.**** falan gibi sitelerden videeo izlemek için ne yapmak lazım ?
  • Bu konuya neden hiç giren-çıkan olmuyor ?
  • quote:

quote:

Teşekkürler hocam.

Bir sorum daha olacak.**** falan gibi sitelerden videeo izlemek için ne yapmak lazım ?

• hocam yeni gelebildim konuya söylediğin site you tube mu çünkü engellenmiş ismi ya da rap id share falan mı siteyi aralarında boşluk bırakarak harflerin yazabilir misin

http://get.skyfire.com/

buradan skyfire internet tarayıcısını indirip kurabilirsin hocam en iyi mobil internet tarayıcısı bu symiban seçip indirip kurrasan çalışması gerekir ben de var, her türlü siteye girebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 11 Haziran 2009; 18:08:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.