Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: desx

hocam yeni gelebildim konuya söylediğin site you tube mu çünkü engellenmiş ismi ya da rap id share falan mı siteyi aralarında boşluk bırakarak harflerin yazabilir misin

http://get.skyfire.com/

buradan skyfire internet tarayıcısını indirip kurabilirsin hocam en iyi mobil internet tarayıcısı bu symiban seçip indirip kurrasan çalışması gerekir ben de var, her türlü siteye girebilirsin

Hocam çok teşekkürler.Daha başka tavsiye edeceğin programalar varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Wesley -- 12 Haziran 2009; 0:12:53 >

• estağfirullah hocam opera mobile veya opera mini firefox var hocam linkleri birazdan vericem

hepsi bu pakette hocam güle güle kullan

http://ra pidshare.com/files/243803370/Mobil_Web_Taray__305_c__305_lar__305_.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 12 Haziran 2009; 20:35:52 >
  • slm desk skyfire kullanıyormusun bende şöyle bir sorun var bağlantıyı vodafone yapınca canlı tv izliyorum ama modemden yapınca açmıyor çok denedim olmadı birde teli servise verdim yeni yazılım atmışlar navigasyon çalışmıyor nasıl düzelir bu sorunlar teşekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lee67

slm desk skyfire kullanıyormusun bende şöyle bir sorun var bağlantıyı vodafone yapınca canlı tv izliyorum ama modemden yapınca açmıyor çok denedim olmadı birde teli servise verdim yeni yazılım atmışlar navigasyon çalışmıyor nasıl düzelir bu sorunlar teşekkurler

hocam skyfire a bende kablosuz modem yok diye başka bir yerden denedim modemden ben de bağlanamadım. ama modem alıcam yakınlarda İnşaallah o zaman daha detaylı konulabiliriz. navigasyon tuşundan denediysen benim de çalışmıyo onu da araştırıyorum uğraşıyorum ama direk Route 66 dan girince çalışıyo kısayol tuşundan çalışmıyo. telpaya sorucam bunu bakalım buraya da anlatırım ama dediğim gibi direk programı açınca çaışıyo hocam
  • konuyla alakalı degil acil sayılır i550 de kablosuz internete nasıl gireceğimi anlamadım bana sırasıyla ne yapacağımı anlatan var sa sevinirim saygılar...............
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerta211981

konuyla alakalı degil acil sayılır i550 de kablosuz internete nasıl gireceğimi anlamadım bana sırasıyla ne yapacağımı anlatan var sa sevinirim saygılar...............

Ayarlar/Bağlantı'dan Kablosuz LAN'ı açın. Sonra "Bağlantı"dan kullanmak istediğiniz bağlantıyı tanımlayın. Bağlantı kurarken sizden seçmenizi isteyecek...
  • Ayarlar/Bağlantı'dan Kablosuz LAN'ı seçtim sonra ne yapacagım sırasıyla tamamını yazarsan SİLGEC tşkler
  • quote:

Ayarlar/Bağlantı'dan Kablosuz LAN'ı seçtim sonra ne yapacagım sırasıyla tamamını yazarsan SİLGEC tşkler

SILGEÇ hocam anlatmış ben devam edeyim soru cevapsız kalmasın

Menü/Bağlantı/Bağl. yön./Mevc. WLAN ağl. girip oradan görünen ağlardan birine gelip Seçenekler/Erişim nokt. Tanımla diyerek o ağı tanımlayabilirisin hocam sonra internete girmek istediğinde sana o erişim noktasını da soracak eğer hiç sormadan giriyorsa, Menü/Web/Seçenekler/Ayarlar/Genel/Erişim noktası her zaman sor şeklinde işaretlersen tamamdır ya da hep o ağı kullanacaksan o ağı erişim noktası olarak atayabilirisn

mesela ben menüye girmeden daha çabuk ağları görebilmek için Bağl. yön. etkin bekleme uygulamalarında kısyaola atadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 16 Haziran 2009; 10:50:49 >

• tşkler desx
  • quote:

tşkler desx

estağfirullah hocam, SILGEC hocama da teşekkürler
  • tabiki silgec hocama da tşkler ediyorum bi de i55o ye uygun oyunları nereden bulabilirim desx selamlar
  • quote:

tabiki silgec hocama da tşkler ediyorum bi de i55o ye uygun oyunları nereden bulabilirim desx selamlar

ve alykümselamlar hocam, şidi forumumuza saygıdan önce şu linki vereyim burada güzel programlar var

http://forum.donanimhaber.com/m_15957305/mpage_1/key_//tm.htm#15957305

oyun program vs. için çokça çeşidin bulunduğuwww.ma xi cep.com adresini öneririm sol taraftan symbian 9.2 uygulamaları, oyunları temaları şeklindeki kısımlardan istediğini seçebilirsin. (adresteki aralardaki boşlukları kaldır)

ayrıcawww.s60.com adresine üyelik yapıp bizim cihazı seçtiğinde birkaç güzel uygulamayı bedava olarak hediye ediyor, oyun da veriyor hediye.

en garanti adresler bunlar daha rastladıkça buraya yazarım hocam. ayrıca imzamdan Samsung Club'a da beklerim ırada güzel uygulama ve temalar var

• desx sizi yakalamışken sorayım oyunları ve programları telefonun hangi bölümüne kayıtedip başlatıyoruz adım adım yazarsan sevinirim...www.s60.com sitesi ingilizce üyelik nasıl yapabilirim? son olarak bu imza olayı nedir açar mısın ?
  • quote:

desx sizi yakalamışken sorayım oyunları ve programları telefonun hangi bölümüne kayıtedip başlatıyoruz adım adım yazarsan sevinirim...www.s60.com sitesi ingilizce üyelik nasıl yapabilirim? son olarak bu imza olayı nedir açar mısın ?

öncelikle imzamda dediğim yazdığım mesjların altında yazan DH Samsung Club yazan yere tıklarsan hocam forumumuzdaki Samsung Club sayfası açılır yani konusu. orada güzel temalar ve programlar var ben yine de direk link vereyimhttp://resim.donanimhaber.com/m_30275635/mpage_1/key_//tm.htm#30275635

hocam kusura bakma ben s60 a üyelik yapmıştım ama şu anda sign up yani üyelik linki görünmüyo kaldırmışlar ama araştırmaya devam edicem sizin için bulduğum an hemen yazıcam buraya

• quote:

Orjinalden alıntı: desx

hocam yeni gelebildim konuya söylediğin site you tube mu çünkü engellenmiş ismi ya da rap id share falan mı siteyi aralarında boşluk bırakarak harflerin yazabilir misin

http://get.skyfire.com/

buradan skyfire internet tarayıcısını indirip kurabilirsin hocam en iyi mobil internet tarayıcısı bu symiban seçip indirip kurrasan çalışması gerekir ben de var, her türlü siteye girebilirsin

Skyfire'ı indirip kurdum ama bi siteyi açmaya çalıştığım zaman direk kapanıyor. Telefonum hackli çözümünü bilen var mı?

• aynen bende de aynı şeyi yaptı hocam benim hacksiz ama yine aynı çözüm bulmak lazım
  • desx hocam şu programları,oyunları çalıştırma biçimini de acıklarsan çok sevinecem. tşkler
  • desx hocam şu programları,oyunları çalıştırma biçimini de acıklarsan çok sevinecem. tşkler
  • quote:

desx hocam şu programları,oyunları çalıştırma biçimini de acıklarsan çok sevinecem. tşkler

estağfirullah hocam, çalıştırma derken yükleme ise iki seçenek var.

1- Samsung PC Studio ile cihazı Ayarlar/bağlantı/Usb/Pc Studio modunda bilgisayara bağlıyoruz, bilgisayarda saatin yanında i550 conected via usb yazısı çıkınca bağlandı demektir. istediğin programın oyunun temanın neyse üstüne çift tıklayıp soruya evet diyosun yükleniyo hocam, eğer vista kullanıyosan UAC devreye giriyor ilk önce ona izin ver deyip sonra soruya evet diyosun.

2- Telfon üzerinden istediğin temanın programın oyunun vs. setup dosyasını hafıza kartına veya telfon hafıza atıyosun ve üzerine gidip iztopuna basıyosun yükleniyo hocam

• selam... benim bir sorunum war. .i550w kullanıyorum we telefonun alalı 3 olmadı ama iztopunun ışığı (mavi ve kırmızı) çok soluk göstermeye başladı.. ilk günkü gibi değil.. nedenini bilen warmı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.