Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiner ve asetono çok dikkat edin ben Siyah renkli Mustek Skaynere temizlemiştim daha doğrusu temizlemeyi denemiştim renkleride götürmüştü. En uygunu kolonyalı mendil. Onunla yani kolonyalı mendille çevirerek silin topu tertemiz oluyor.
  • hocam neden satmaya karar verdin
  • Sıkıldım
  • ne kadar düşünüyorsun we garantisi dewam ediyor mu?
  • @mikailelci

quote:

SonBalıkÖldüğünde,SonNehirKuruduğunda,SonAğaçKesildiğinde,ParanınYetmediğiniAnlayacaksınız

Biraz deforme etmişsen de En sevdiğim deyişlerden biri

Kuzey Amerikan "Cree" kabilesi kaynaklı

• üstadım hoşgeldin, şeref verdin
  • Hoşbulduuuuk

Arada uğruyorum ya !
  • ben telefonumu satıyorum. 8 aylık telpa garantili. kutusunda herşeyi ile birlikte. almak isteyenlere son fiyat 300 TL. ilgilenen arkadaşlar bana mesaj atabilir.
  • arkadaşlar merhaba ya numaramı vodafona taşıdım arama yaptığımda ([etkin aktarmalar] yazızı çıkıyor operatörü aradım talefon ayarları ile ilgili olduğunu söyledi tüm aktarmaları iptal ediyorum düzelmedi

teşekkürler.
  • Hocam o etkin aramalar yönlendirmesi iptal edilemez, çünkü Vodafone'un ayarlarından kaynaklanıyor. Aynı şey Avea'da da var ve esasında güzel bir şey. Ulaşılamadığında ücretsiz SMS ile arayan kişileri bildiriyor. Avea'da ayrıca aradığınız numaraya ulaşılıyor mesajı da arayan kişiye gidiyor. Vodafone'da da böyle mi bilmiyorum ama amaç bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 11 Ağustos 2009; 16:29:39 >
  • teşekkürler arkadaşım anladım evet vodafondada ulaşılamadığında mesaj geliyor şu numara aradı diye
  • Estağfirullah hocam, her zaman yardım ederiz elimizden geldiğince.
  • Uzun zamandır navigasyon programı route66 yı kullanamıyorum. Sürelimiydi telefonla birlikte verilen route? Süreliyse napcaz şimdi :)
  • dino13 hocam; program süresiz ancak harita güncelleme 1 sene süreli deniyor lakin ben hala güncelleme yapabiliyorum, 1 sene doldu
  • 400 liraya sıfır ayarında cihazımı satabilirim düşünen warsa irtibata geçebilir.6-7 aylık cihazın faturası ve garantisi mevcuttur kutusuyla verilecektir...Takas yoktur!!!
  • Merhaba Arkadaşlar,

Foruma daha yeni üye oldum.
    Bir derdim var yardımcı olabilen varsa sevinirim.
    Bilgisayarımı değiştirdim. Öncekinde hiç sorun çıkmamıştı ama yenisine kablo ile bir türlü bağlanamıyorum. PC Studio, USB Driver hepsini yükledim olmadı.
    Bluetouthdan bağlanabiliyorum ama USB'den kablo ile bağlanamıyorum.

Yardım bekliyorum.
    Selamlar
  • dino 13 nickli arkadaş. telefonunu hello carbide ile hack'lediysen ROUTE66 'yı sınırsız kullanabilirsin.yalnız.şunları yap.SİS dosyasını kaldırmadan dosya yöneticisinden proğramı kaldır. tekrar sis dosyasından proğramı kur. Güncel haritalar içinde aynı yöntemi kullanabilirsin. Aynı yöntemle defalarca proğramı çalıştırıyorum. KOLAY GELSİN
  • Benim cihazım hackli olmasa da kullanıyorum çok sükür, sorunsuz.
  • desx beni de aranıza kabul edersiniz umarım bir i 550 sahibi olarak
  • whitebaby hocam; tabi ki ancak diğer konuda toplanıyoruz, burası eski konu, ben açmadığım için, burya ekleme yapamıyorum. Burası halen aktif ancak diğer konuda toplanmaya başlıyoruz.

İşte linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_33644560/tm.htm#

Aynı mesajı bu verdiğim konuya yazarsan, hemen eklerim. Diğer üyelere bu şekilde yaptığım için haksızlık olmasın diye rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.