Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam soluktan anladığım çok fazla soluk değilse kullanımdan dolayı oluyor benimde öyle bir de karanlıkta bak iyice karanlık ortamda normal ama ışık altında soluk. yani kirlenebiliyor iztopu beyaz olduğu için
  • @omerta211981

omerta, sadece merakımdan soruyorum Modelcilik var mı sende ? hani plastik, 1/35 falan gibi !!?

Ya da M113 türevlerine bir alaka falan ?

• üstadım forum gezintisindesin bakıyorum
  • @desx

Naappim ya ? Can sıkıntısı

V9 gel benimle oyna, inciimi cinciğimi çıkar demiyo ki...

• üstadım şu meşhur V9 a baktım güzel cihaz ve aklıma bir fikir getirdi ama ya çalınırsa fikrim valla paralar gider. ön kapaktaki açılmayan kısım var ya mikrofonun olduğu yer sanırım oraya Omnia innov8 tarzı bi tochpad koysak da dış ekranı ordan yönlendirsek olmaz mı. bu arada üstadım ben bi teknoloji dergisinde çalışmayı çok isterim nasıl oluyo bu işler, yerine bi varis lazım değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desx -- 11 Temmuz 2009; 18:00:35 >
  • Sen baya bi "ekran lekesi" yani "parmak izi" falan seviyosun galiba !?

Yaw, "dokunmatik" can çekişiyo bakma sen. Hiç izlemedin mi dokunmatik telefonu olanları !?
    İzle ve gül !

Abi, konuşmasını bitiriyo, telefon hemen önce bi pantolona siliniyo

Sağlak ise sağ bacağın bi kısmı "parlak" solak ise sol bacağın ...heheheh...izle de bunlar aklına gelince gül !

Ha, diyeceksin ki V9'da nasıl ? ekran garip bir ekran. Çizilmeye karşı sertleştirilmiş bir madde (adı şimdi aklıma gelmiyo),
    dolayısıyla parmak izini de az tutuyor.
    Bunu istemezsen içerden de yönetebiliyorsun herşeyi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler B. -- 11 Temmuz 2009; 18:37:26 >

• hadi yha.. bugun bir arkadaşım i550w telefonunu gösterdi onn iztopundaki ışıkla bnbm telefonun iztopundaki ışık farkı güneşle ay gibi.. geceleri eskisi gibi oluo ama öteki telefonun ise el feneri gibi oluıyor :) neyse yapcak birşey yoksa kaldık böyle... ama genede çözüm yolunu bilen warsa veya aynı dertten muzdarip olan insanlar warsa yardım pls...
  • hocam benim bildiğim bu kadar arkadışınızın yeni mi telefonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: desx

hocam benim bildiğim bu kadar arkadışınızın yeni mi telefonu

evet... yha warya nazar değdi telefona.. şimdide iztopu aşağıyadoğru kaymıyor... indiremiyorum aşağıya.. zorlayınca iniyor...
  • hocam bişey kaçmış olabilir benimde oldu bi kere salla cihazı biraz, iztopuyla oyna falan geçiyor
  • Arkadaşlar i550w ye N-gage kurulumu yapıp çalıştırabilen var mı?
    Ben kurulumu yapabiliyorum ancak oyunları çalıştırma aşamasında mutlaka bir sorunla karşılaşıyorum.
    Önceleri sadece Nokia telefonlarda çalıştırılır diye biliyordum ancak daha sonra i550 de de çalıştırabilenler olduğunu duydum.
    Birileri çıkıp bunun nasıl mümkün olduğunu anlatırsa çok büyük iyilik yapmış olacak.
  • quote:

hocam bişey kaçmış olabilir benimde oldu bi kere salla cihazı biraz, iztopuyla oyna falan geçiyor

iz topunu çıkartıp iztopu yuvasını we iztopunu temizleyebilirmiyiz acaba?
  • teli açmadan izotopu çıkartman zor
    açınca da garanti biter
    eğer garantiliyse servise gönder
    quote:

Orjinalden alıntı: grengwii

quote:

hocam bişey kaçmış olabilir benimde oldu bi kere salla cihazı biraz, iztopuyla oyna falan geçiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

teli açmadan izotopu çıkartman zor
    açınca da garanti biter
    eğer garantiliyse servise gönder
    quote:

Orjinalden alıntı: grengwii

quote:

istanbulda olsaydım götürürdüm. bodrumada en yakın servis izmirde... telpa servisleri inanılmaz ağır oluyor.. 1 ayda telefon anca çıkıyor.. ama istanbulda olunca sürekli baskı ile işlem dahada hızlanıyor... birkaç yöntem buldum.. youtube sağolsun... en basit kısımlardan başlayacağım.. iztopunu kısadan çıkarmayıda buldum ama ona cesaret edemem büyük ihtimalle...

linkleri...

1)http://www.youtube.com/watch?v=hNP92EQDiUg

2) http://www.youtube.com/watch?v=aqhv2tOKbiE

3) http://www.youtube.com/watch?v=Nkg5s2BV7ks

4) http://www.youtube.com/watch?v=MopBlHZdwow&feature=related

sizce arkadaşlar? ilk önce 3ü yapmak isterdim ama 4ü görünce bir daha düşündüm.... eğerki içten bir sorun warsa dışını temizlemenin ne anlamı warki? fikirlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grengwii -- 15 Temmuz 2009; 20:13:42 >

• hocam bu arada ktunnel eziyetinden kurtulmak içi youtube jacker 2 google da arat indir kur direk youtube a tarayıcından girebilirsin.
  • linkleri yeniledim şimdi tekrar bakabilirsiniz.. bu arada jacker 2 için tşk...
  • estağfirullah hocam ben evelden baktım da açma biraz riskli, dıştan temizlemeyi denedim ben de siya kir çıkınca video da belki kirlenmiştir diye ama hiç leke çıkmadı
  • arkadaşlar selam bu telefondan almak istyorum fiyatları nedir.nerede bulabilirim.yardım lütfenn
  • quote:

estağfirullah hocam ben evelden baktım da açma biraz riskli, dıştan temizlemeyi denedim ben de siya kir çıkınca video da belki kirlenmiştir diye ama hiç leke çıkmadı

:) hadi yha... ben tinerle yada asetonla deneyeceğim yarın.. oldu oldu.. olmadı istanbula kadar böyle gider bu tlfn.. 2 ay sonrada doğru telpaya :D
  • Kardeş ben satıyorum tertemiz makine bir kaç aylık(6-7 Falan), herşeyiyle full.Kutusu, cdleri, kulaklığı, kablosu vs. Hepsi duruyor ve telefonun hiçbir yerinde birşey yok.kusur anlamında yani.Düşünürsen bakarız. İstanbuldayım Ben.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.