Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: desx

quote:

Orjinalden alıntı: abide85

Teli update için Basarıya verdim ''Hack'' işlemi yapmıstım silmeyi unuttum ölece verdim,bugun aradım ana kart değişmesi lazımmıs telefon serviste hala...ufff ya :(

sorma ben de i550DZHF1 yükledim telpa anakart değişçek diyo 313 tl istiyo napcam bilmiyom

Ben aradim teli sadece update icin verdim sapsaglam cihazin neden anakartini degistiriyosunuz dedim yazilim yuklerken hata verdi garanti kapsaminda degistircez dediler bakalim ne zmn alicaz isallah 40 gun surer de para iadesi isterim :)
  • bende başka bir sorun için kvk ya vermiştim teli ücretli yapacaklardı sonra ne olduysa ücretsiz bir şekilde anakartını değiştirip yolladılar.10 gün sürdü.
    telefonlarda bi sorun var galiba anlamış değilim.
    bu arada Garmin 5.00 linki bekliyorum arkadaşlar
  • benden 313 tl istiyolar şimdi bişey dicem olmıcak
  • mrb arkadaşlar bendede bu telefon var ve bluetoothlu kulaklık almam lazım bu telefonla uyumlu nasıl bi cihaz almalıyım kullanan arkadaşlar yazarsa özellikle sevinirim şimdiden teşekkürederim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cüneyttan

arkadaşalar Garmin 5.00 linki verirmisiniz lütfen ,bulamıyorum.

Garmin Link(5.00.00)
    http://rapids hare.com/files/148043133/Garmin_xt_V_5.00.00.rar

Türkiye haritası(2008.04)
    http://rapids hare.com/files/141360119/gmapsupp.img.html

quote:

Orjinalden alıntı: tansed

mrb arkadaşlar bendede bu telefon var ve bluetoothlu kulaklık almam lazım bu telefonla uyumlu nasıl bi cihaz almalıyım kullanan arkadaşlar yazarsa özellikle sevinirim şimdiden teşekkürederim....

Benim bildiğim kadarıyla bluetooth özellikli tüm telefonlara her bluetooth kulaklık uyuyor

Arkadaşlar bu ay bir bilgisayar dergisinde okudum, Bataryası az gidenlere ilaç olacak bir çözüm var, Bataryanın alt kısmına bir malzeme yapıştırılıyor büyük ölçüde(epey) uzun gitmesini sağlıyor ve ömrünü artırıyor, Siteyi size veriyim bi incelyin birde, Bizim telefona hangi ölçülerdeki olur onada bakan varsa yazsın iyi olur.:)
    http://www.pilvitamini.com/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han-X -- 8 Şubat 2009; 19:02:32 >

• Arkadaşlar bizim bataryanın olduğu kısım 55x45 geliyor (yuvarlak hesap) Kendi siteleride henüz online satış yokmuş ama araştrdım hepsiburada'da var yanlız fiyatı 35 TL (kdv dahil) Nedeni bunun boyutları 78,75 * 56,75 mm diğerleri küçük geliyor fiyatları makulde olsa bunu keserek bizimkine monte edebiliyoruz
    Batmax PDA bataryanızın şarj kapasitesini artırır.
    • Daha çok çalışma süresi.
    • Pilin dayanma süresini 40% artırır.
    • Bozuk ve bitik pilleri yeniler.
    • Pilinizi orjinal performansına geri döndürür.
    • Pilin kullanım ömrünü %50 oranında artırır.
    • Yanlış hafıza gösterimini engeller (sadece Ni-CD piller için).
    • Voltaj artış ve düşüşlerine karşı pilinizi korur.
    • Kullanıcı montajını birkaç saniye içinde yapabilir.
    • Yeni piller için harcayacağınız parayı tasarruf eder.

http://www.hepsiburada.com/pil-vitamini-pda-7875-5675-mm-/productDetails.aspx?categoryid=16111&productid=telpilvitaminpda

• Arkadaşlar,
    Ben de Route 66 yüklü ve sorunsuz çalışıyor.Ama herkes bu Garmin'i öneriyor.
    Şimdi Garmini yüklesem Route 66 yı kaldırmam mı gerekiyor??
    Veya iki program da kurulu olup,istediği mi sorunsuz çalıştırabilirmiyim????
  • quote:

Orjinalden alıntı: summer40

Arkadaşlar,

Hiçbir sorun olmaz hatta ben garminle kısa sürede uyduyu bularak bi yandan route66 yı açıyorum uydu bulunduğu için direk onuda kullanabiliyosnuz sonra garmini kapatın yada ne istiyosanız onu yapın :D:D
  • Ben de bunu yapmak istiyordum.Çoooook teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: SONYENICHERY

quote:

Orjinalden alıntı: summer40

Arkadaşlar,

Hiçbir sorun olmaz hatta ben garminle kısa sürede uyduyu bularak bi yandan route66 yı açıyorum uydu bulunduğu için direk onuda kullanabiliyosnuz sonra garmini kapatın yada ne istiyosanız onu yapın :D:D
  • slm... trackball da aşağı yaptığınızda yukarı veya sağ yaptığınızda sol yapması gibi problemler oluyomu sizdede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugraozbek

slm... trackball da aşağı yaptığınızda yukarı veya sağ yaptığınızda sol yapması gibi problemler oluyomu sizdede?

oluyo hassas olduğu için. istersen yatay hassasiyeti düşür dikeyi yükselt sorun bir nebze azalır
  • ya beyler bende bi prog actiginizda internete ne ile gireceginizi sectiren ekran gelmiyor wifi notktalari ve gprs baglantilarinin oldugu ekran deli olacak saka gibi kaldi ole tel ancak progdan icinde ayar varsa acess point secersem oluyo neden oldu basina gelen varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: excan

ya beyler bende bi prog actiginizda internete ne ile gireceginizi sectiren ekran gelmiyor wifi notktalari ve gprs baglantilarinin oldugu ekran deli olacak saka gibi kaldi ole tel ancak progdan icinde ayar varsa acess point secersem oluyo neden oldu basina gelen varmi?

erişim noktasını her seferinde sor yaptın mı eğer yapmadıysan direk hattın ayarlarından gprs den bağlanır.
  • arkadaşlar telefon nasıl bir telefon.. benimde arkadaşımda var güzel bir telefona benziyor.. istediğim tüm özellikler mevcut..
    Navigasyon programına gerek yok ama diğer özellikleri benim çok hşuma gitti.. telefon baya bi kullanışlı..
    mesaj yazarmak kolaymı o tuşlarda tuşlar biraz küçük gibi.. genelde mesaj yazdığım için soruyorum.. ve dışarıya verdiği ses nasıl mp3leri zil sesi yaptığımızda dışarı verilen ses iyimi oluyor..
    WiFi nasıl kullanışlımı WiFi olan alışveriş merkezi felan oralarda kullanabiliyormusunuz cihazı.. Kafaya taktım baya almak istiyorum bu telefonu..
    ve son olarak Navigasyon programı olmadan iyibir ücrete nereden alabilirim yada satan arkadaşlar varmı ?

birde bu arkadaş satıyor 2 aylıkmış ve Navigasyon programı olmadan 240 Lira yazmış acaba navigasyonu almadan mı öyle yoksa ikisini birliktemi satıyor anlayamadım açıkcası..
    http://www.sahibinden.com/350tl!!2_aylik_sifir_ayarinda_kullanilmamis_i_550w-83WQQaXQQ12512729WQQpXQQdisplayitem

• nerden yapiliyo o ayar erisim noktasi her seferinde sor bulamadim yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: excan

nerden yapiliyo o ayar erisim noktasi her seferinde sor bulamadim yaa

Menü/Web/Seçenekler/Ayarlar/Genel/Erişim noktası/Her seferinde sor

Her seferinde sor şeklinde hatırlıyorum, benim cihaz yazılımdan dolayı İngilizce de "Always ask" diyo.
  • o dedigin yerdeki zaten acikmis ole acikken web adresi yazdiginda internete baglanamiyor diyor ancak ordan on tanimli yapip secersen bi baglanti ok eskiden oluyodu simdi cikmiyo deli olacam
  • hallettim fabrikaya ayarlarina don diyince oldu ve hic bir dosya falan kurulu prog sms ler gitmedi artik geliyo wifi noktalari programlarda ama hala garmin 5.00.20 de 2008.10 haritayi adres sorununu cozemedim yeni bi yok vermis reis onuda denedim onda da yukleniyor demesi lazim ve sonra yuklenmedi diyormus o bolum bende olmuyor ondan mi cozemedim ama arastirmalarim devam ediyo i550w de 2008.10 u sorunsuz kullanan varmi?
  • arkadaşlar turbo msn diye bir program yükleyim dedim, sertifika süresi geçmiş dedi, ben de tarih i 2 sene geriye aldım ve programı yükleyim dedim, yüklemeye geçmeden 'Uygulama Kapandı !SisRegistryServer' mesajı verdi ve ekran dondu, kilitlendi telefon..sonradan teli açtığımda iki saat pin sormasını bekledim ve telefon açıldığında da PROGRAM YÜKLEMEMEYE BAŞLADI VE HEP AYNI MESAJI VERDİ : 'Uygulama Kapandı !SisRegistryServer' ..... LÜTFEN YARDIM EDİN...TELEFONU KULLANAMIYORUM..BAŞKA TELİM DE YOK..BU SORUNU ÇÖZMEM LAZIM YARINA KADAR..LÜTFEN YARDIM EDİN.. :((
  • quote:

Orjinalden alıntı: desx

kardeşler yahu sizinde tuşlardan hafif bir çıtırtı sesi geliyo mu?

ewet bu sorun bendede war tuşlardan 6 ile 5 çatur çutur ses çıkarıyo baya bi .. gittim servise verdim servisin cavabı şu şekilde tuş takımınızda yapışkan sıvı tesbit edildi ben hiç bişey anlamdım nasıl olmuş temizledik falndediler ama nafile aynı.. telefonu sökecem yanlız bu ön kapak nasıl ayrılıyor onu çözemedim vidalar açılınca ayrılmıyor birbrinden.. bana nasıl açacağımı gösteren şeme falan varmı yada bileniniz yardım ederse çook sewinirim.... teşekkürler hepinize şimdiden..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.