Şimdi Ara

__SAMSUNG i550W KARDEŞLİĞİ__ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
3
Favori
47.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bnm cihazda i550JVHB2 yüklü cihaz basarı garantili Basarıya versem hangi versiyonu yüklüycek ve tavsiye eder misiniz yüklenecek yazılımı?Wi-fi'nin kapalı duruma getirildigi bir versiyon yüklese keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 31 Aralık 2008; 18:00:15 >
  • herkese selam arkadaşlar telefonumu sipariş verdim 1-2 güne gelir heralde bilgi ve deneyimlerimi paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lee67

slm arkadaşlar mig33 msn programı yukleyen varmı

Mig msn için sağlam, az veri kullanan (gprs bağlantısı açısından) bir programdır. Ama yazışmak dışında birşey beklemeyin. Kullanıcıların nicklerini bile güncel olarak göremezsiniz.
    Msn için eBuddy öneririm. Resim, ileti, konferans, titreşim.. hepsi mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abide85

Arkadaslar bnm cihazda i550JVHB2 yüklü cihaz basarı garantili Basarıya versem hangi versiyonu yüklüycek ve tavsiye eder misiniz yüklenecek yazılımı?Wi-fi'nin kapalı duruma getirildigi bir versiyon yüklese keşke...

i550JVHD1 yükler ben de gönderecem
  • slm arkadaslar bende i550w almak istiyorum ama ınternette ufak bı arastırma yaptıgımda urun hıcbır magazanın stoklarında yok aslında bı kac magazanın var ama onlarında fıyatları baya yuksek en uygun fıyat hepsıburada.com da ıdı ama ordada durum aynı stoklarında kalmamıs bıldıgınız guvenılır bı magaza var mı yardımcı olursanız sevınırım...

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alibotan

slm arkadaslar bende i550w almak istiyorum ama ınternette ufak bı arastırma yaptıgımda urun hıcbır magazanın stoklarında yok aslında bı kac magazanın var ama onlarında fıyatları baya yuksek en uygun fıyat hepsıburada.com da ıdı ama ordada durum aynı stoklarında kalmamıs bıldıgınız guvenılır bı magaza var mı yardımcı olursanız sevınırım...

Saygılar...

Pm attım
  • Arkadaşlar hepsıburada.com i550w stok durumunu sordum aldıgım cevabı sızlerle paylasmak ıstedım;

''05.01.2009 09:38:18 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.''

''Ürün yüksek ihtimalle bir daha sitemizde satışa sunulmayacaktır. Yardımcı olamadığımız için siz değerli müşterimizden özür dileriz. ''
  • bugün itibarıyla ben de bir i550 sahibi olarak aranıza katıldım.bu cihaz ilk başlarda pek dikkat çekmedi ancak şuanda piyasaya çıkmasının üzerinden hayli zaman sonra araştırılan merak edilen bir model olmaya başladı.

cihazdan ilk izlenim olarak memnunum.ancak bir problem canımı sıkıyor.hellocarbide ile hack yöntemini yapamadım.daha önce kullandığım e71,n82 gibi cihazlara sorunsuz yapmıştım.menu1 dediğimde hiçbir tepki vermiyor soru falan sormuyor yani.bu durumla karşılaşan veya çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardım bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: efee09

bugün itibarıyla ben de bir i550 sahibi olarak aranıza katıldım.bu cihaz ilk başlarda pek dikkat çekmedi ancak şuanda piyasaya çıkmasının üzerinden hayli zaman sonra araştırılan merak edilen bir model olmaya başladı.

cihazdan ilk izlenim olarak memnunum.ancak bir problem canımı sıkıyor.hellocarbide ile hack yöntemini yapamadım.daha önce kullandığım e71,n82 gibi cihazlara sorunsuz yapmıştım.menu1 dediğimde hiçbir tepki vermiyor soru falan sormuyor yani.bu durumla karşılaşan veya çözümünü bilen bir arkadaş varsa yardım bekliyorum

dostum hayırlı olsun...

fakat sorununun çözümünü bilmiyorum...

• kamera sesini kapatabilen br babayigit oldumu acaba ..
  • hellocarbide bende aynı sorunu yaşıyorum yardım edebilecek arkadaş varmı acaba şimdiden teşekkurler
  • http://r apidshare.com/files/165938590/Hack.zip
    Ben bu linkteki hellocarbideyi sorunsuz yükledim ve telefonu hackledim. Sizde deneyin çalışacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 11 Ocak 2009; 15:08:12 >
  • ORJINALDEN ALINTI (BUYUK ORANDA): KAYGISIZ --- SAMSUNG I550W FULL İNCELEME (İnceleme,Gizli kodlar,Hack Yöntemleri)

Gizli Kodlar:
    Ön tanımlı güvenlik kodu:00000000
    1)Format: Telefon açıkken *#7370# tuşluyoruz ve güvenlik kodumuzu giriyoruz.
    2)Format: Bazı programlar sistem açıldığında tuşları kilitliyor buna benzer durumlarda format atmak için telefon kapalıyken 0,8 ve açma tuşuna basıyoruz.Telefonumuz ilk haline dönüyor.
    3)Imei No: *#06#
    4)Yazılım bilgisi: *#0000#
    5)Şebeke Bilgisi: *#0011#
    6)Hoparlör Testi: *#0289#
    7)Sistem Saati: *#0782#
    8)Kamera ve Lcd Testi: *#0*#
    9)Ön Kameradan Fotoğraf Çekme: *#0*#.Açılan menuden 8 basıyoruz ve ön kamera çalışıyor.8 tuşuna basılı tutarsak resimler hafıza kartına kaydediliyor.
    10)sistem Ayarları: *#0228# (burayı gerkemedikçe kurcalamayın)
    11)Admin Menu : *#1546792*# (burayı gerkemedikçe kurcalamayın)
    12)Wlan Mac: *#62209526# (Wireless Lan Mac adresi)

Arkadaşlar. Ben ne yaptıysam I550w telefonuma virus programı yükleyemedim. sadece JIANGMIN ve NETQIN programlarının eski sürümlerini yükleyebildim. onları da güncelleyemiyorum. yeni versiyonları da yüklenmiyor ya da sorunlu yükeniyor. (örneğin NETQUIN v2.4) Bilinen virus programlarından Symantec, Kaspersk, F-Secure vb. birçok program denedim. Ama tümünde ya hatalı kuruluyor ya da uygulama bu telefona kurulamaz diyor. hack işlemi yaptım. Telefonuma birçok ta program kurdum. Ama gelgeleim şu virus programında çakıldım kaldım. 3-4 gündür forum forum site site dolanıyom ama yok!!! i550w telefonuna şöyle güncellemesi falan sağlam olan iyi bir program kuran varsa ve paylaşabilrse çok sevinirim. En azından programın adını ve sürümünü söylesin. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara tşk.ler.

• quote:

Orjinalden alıntı: tansed

herkese selam arkadaşlar telefonumu sipariş verdim 1-2 güne gelir heralde bilgi ve deneyimlerimi paylaşırım.

Artık bende katıldım yanınıza hepimize hayırlı olsun navigasyon ve wifi olayını çözdüm harika bir telefon....
  • arkadaşlar slmlar...bende almak istiyorum bu telefondan ama satılan bir yer bulamıyorum...bursada olupta alan varsa yada internet üzerinden alan varsa yardımcı olur musunuz...aranıza katılayım bende artık
  • arkadaşlar bilgisayarında kart okuyucusu olmayanlar için harika bir usb kart okuyucusu. korkarak aldım ama sandisk 4gb sdhc kartıma yazıp okuyabiliyor. çok küçük ve ucuz.

bu fiyata son 14 ürün diyor, bilginize:

http://www.hepsiburada.com/kingston-1gb-micro-sdmini-sdsd-cardusb-bellek-kart-okuyucu/productDetails.aspx?categoryid=970&productid=bd72535
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkkarac

arkadaşlar slmlar...bende almak istiyorum bu telefondan ama satılan bir yer bulamıyorum...bursada olupta alan varsa yada internet üzerinden alan varsa yardımcı olur musunuz...aranıza katılayım bende artık

dostum Bursa media markt ta görmüştüm.hala var mı bilmiyorum
  • hepsiburadada kaldırmışlar telefonu bi ara temin edilemiyor yazıyodu şimdi tamamen kaldırmışlar, Yanlız hepsiburada kampanyasından i550w alınan teelfonların %75'i sorun yaşıyor büyük küçük bi sorun yaşıyor kesin
  • Ben Vatan Bilgisayardan aldım i550'mi.. Çokta seviyorum telefonumu, verdiği özellikler ve kalite fiyatına göre çok çok üst seviyede. Tavsiye ederim, joistik bazen gıcık bir hal alıyor, başka sorunu yok.
  • aynen öyle malesef doğru söylüorsun başarı kendi söyledi dmarketten çok i550w geldi dedi bu bence bi rastlantı değil yani satılan ucuz ürünlerin (piyasa fiyatına göre)arızalı çıkması
    quote:

Orjinalden alıntı: SONYENICHERY

hepsiburadada kaldırmışlar telefonu bi ara temin edilemiyor yazıyodu şimdi tamamen kaldırmışlar, Yanlız hepsiburada kampanyasından i550w alınan teelfonların %75'i sorun yaşıyor büyük küçük bi sorun yaşıyor kesin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.