Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 KULLANANLAR BURAYA... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
34.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğim adrese girdikten sonra öncelikle "FUNClub" e üye olman gerekiyor. Üye olduktan sonra PDA'nın modelini seçip kullnım klavuzuna girip 229 sayfalık dökümana ulaşabilirsin. Kolay gelsin..
  • quote:

internet üzerinde banka işlemleri yapabilmek istiyorum ama şu ana kadar araştırmalarıma bir sonuç bulamadım. microsoft ile görüşmem sonucunda ise poket pc lerde yüklü olan internet explorer 128 bit ssl desteği vermediğini bildirdi. fakat Windows CE PRO edition için 128 bit ssl desteği eklentisi olduğunu söylediler.

Samsung SGH i750 (Win CE, 416 MHz CPU, 240x320, 2 MP)
    Asus P525 (Mobiel 5.0 , 416 Mhz CPU, 240x320, 2MP)

arkadaşlar yukarıdaki yazıyı asus P525 bülümünden aldım burda i750 nin Win CE oldugu yazıyor gerçekten dogrumu ve bu arkadaş gibi banka işlemlerimi bende bu cihazdan yapmak isterim eğer bu münkünse kesin bu cıhazı düşünmeden satın alacağım

veya mümkün bir yolu varmıdır
    bilğisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengur -- 2 Mart 2007; 13:38:14 >

• TEŞEKKÜR EDERİM
    DÖKÜMANI İNDİRDİM

BUKADAR BİR DETAYLI DOKUMANI ÇEVİRMEK İÇİN ADAMLAR UGRAŞMAMIŞLAR ANLAŞILAN SADECE TÜRKÇEDE KULLANILAN KULLANMA KLAVUZU TEMEL AYARLARIYLA İLĞİLİ ANLAŞILAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengur

quote:

internet üzerinde banka işlemleri yapabilmek istiyorum ama şu ana kadar araştırmalarıma bir sonuç bulamadım. microsoft ile görüşmem sonucunda ise poket pc lerde yüklü olan internet explorer 128 bit ssl desteği vermediğini bildirdi. fakat Windows CE PRO edition için 128 bit ssl desteği eklentisi olduğunu söylediler.

Samsung SGH i750 (Win CE, 416 MHz CPU, 240x320, 2 MP)
    Asus P525 (Mobiel 5.0 , 416 Mhz CPU, 240x320, 2MP)

arkadaşlar yukarıdaki yazıyı asus P525 bülümünden aldım burda i750 nin Win CE oldugu yazıyor gerçekten dogrumu ve bu arkadaş gibi banka işlemlerimi bende bu cihazdan yapmak isterim eğer bu münkünse kesin bu cıhazı düşünmeden satın alacağım

veya mümkün bir yolu varmıdır
    bilğisi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim

arkadaşlar ben cevabı buldum teşekkürler ilgilenenler içinde buraya yazıyorum

quote:

Özellikler
    Samsung i750, Microsoft Windows 2003 SE işletim sistemini kullanıyor ve bu anlamda bakıldığında yeni yeni gördüğümüz Windows Mobile 5.0 işletim sisteminden daha eski bir işletim sistemini barındıyor. 128 MB RAM ve 64 MB ROM ile birlikte 416 Mhz hızında Intel PXA272 işlemcisi bulunan cihaz bu konfigürasyonuyla kullanımda bir sıkıntı yaratmıyor.

• arkadaşlar bende aldım bitane ama cihazı formatlamam gerekti cihazı memory cleaner dan formatladım ve biçok proğram gitti şuan nete de bağlan mıyor bu nu furmatlamanın başka bi you warmı bende super jam vardı ona kalem le atıyoduk bi cihazdada öe bişeyler varmı
  • Arkadaşım allah yardımcın olsun bu pda'yı kullanan birisi olarak, önerim telefonun iyice elden çıkmadan ya Telpa'dan ya da bir servisten yardım alabilirsen sorununu daha kısa yoldan halledebilirsin.
    Kolay gelsin..
  • Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım.Şubattan bu yana mesaj atan olmamış.Tüm kullanıcılar memnun herhalde.Ben GPS olarak kullanmak istiyorum yardımcı olan olursa sevinirim.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    5-6 aydır kullanıyorum i750. Ancak bazı garip durumlar oluyor bazan. Bunları yaşayan başkaları da oluyor mu yoksa sadece bendemidir acaba.

1- Banka vs. gibi yerlerden gelen bilgi ve reklam SMS leri için gönderen olarak telefon rehberimde kayıtlı kişileri ekliyor. Yani listemde bulunan biri göndermiş gibi geliyor. Bu kişiler de rastgele değil, belirli kişiler oluyor.

2- Fotoğraf çekmeye kalktığımda çok sık olarak yeterli boş bellek olmadığına dair uyarı veriyor ve kamera tekrar kapanıyor. Yani sanırım 6,5 MB boş alana gereksinimi var ve bu kadar bellek boşluğu da olmaya biliyor. 500MB Memory card var ama neye yarar ana bellekte yer yetmiyor. Bunun çözümü nedir. Ana bellekteki boş alan genelde 5 ila 10 MB arasında oluyor. Memorycarda taşıya bileceğim ne olabilir..

İlginize şimdiden teşekkürler...
  • ya arkadaşlar ben telefonu iki gün önce aldım. Bu aletin iletim raporu yok mu varsada nerden açılıyor? bilen varsa lütfen....
  • Arkadaşlar ayrıca bu telefonun türkçesi yokmu yada türkçeye nasıl çeirebiliriz. Türkiyede bimekste satılan bir ürünün nasıl türkçe versiyonu bulunmaz...
  • bende bu telefonu alalı 3 hafta oldu telefonu yavaş yavaş çözmeye başladım.benim sorunum nete hiç giremiyorum sanırım ayarlarında bi sorun var wi fi dende giremiyorum birde bluetooth ile diger telefonlara veri alıp veremiyorum:(
    kişilere resim ve kendi istedigim müzigi atamıyorum vede mj seside sadece telefonun içinde olan sesler ben kendi yükledigim sesi atayamıyorum:(
    napıcam?
    şimdilik sorum bukadar.benden deneyimli arkadaşlar yardım edin.

• telefonu yeni aldım

cok güzel bence.

ilk pda bakımından cok güzel

telefonun telsim ve türkcell ayarları varsa

vede kablosuz baglantı icin neler yapmalıyım
  • Selamlar!
    Samsung sgh i750 kullanicisi olarak bende bir seyler eklemek isterim:
    Satandart Windows cok saade oldugu icin ben birkac program yukledim...
    -Inesoft address Book -kullanimi guzel,istedigin kisiye,ozel gruba,rehberde kaydi olmayan numaraya melody eklebilirsiniz
    -CorePlayer-butun video ve music formatlarini aciyor
    -IM Plus-icq ve messenger icin
    -Opera-bir kac internet sayfasini ayni anda acabilirsiiz
    -Resco Explorer-harika bir program
    -SKTools-dikkat etmezseniz PDA nizin kafasini karistirabilirsiniz :)
    -Spb time-alarm olarak guzel bir uygulama
    -Spb Weather-hava durumu programi
    -Spb Diary-SMS,Dogumgunleri,Ozel Notlari,gunluk Notlari ,today ekraninda goruntuluyor
    ve en guzeli...Vito AudioNotes-butun gorusmelerinizi otomatik olarak kaydediyor.
    Makinenin tek eksigi....bazen kendi kendine flight moduna geciyor...bu durumdan nasil kurtulabilirim bilen var ise,lutfen bana bildirsin.
    Tesekurler
  • Merhaba bir program da ben önereyim havacılıkla ilgilenenler için.işte link:http://www.cebimdekipc.com/showthread.php?p=38388
  • TELPADA CALISAN BERKAY BEY E COK TESEKKÜR EDERİM
    CÜNKÜ BEN TELEFONU YENİ ALDIM VE FAZLA BİLGİM YOKTU
    BİR TÜRLÜ CÖZEMEDİGİM VE AYARLARINI SÜREKLİ KARISTIRDIGIM İCİN SORUNLARIMA BİR CÖZÜM BULAMADIM

VE BAZILARININ BAYA KÖTÜLEDİGİ TELPAYA GİTTİM

NİSANTASINDAKİ RUMELİ CADDESİNDEKİ YERE YANİ

İLK BASTA SIRA BEKLİCEM VE BİR HAFTAYA ANCA ALIRIM DİYE DÜSÜNDÜM
    VE COK KARAMSAR BİR SEKİLDE TELEFONUMUN KABLOSUZ BAGLANTI VE DİGER AYARLARINI YAPTIRMAK İCİN
    TELPADAN İCERİ GİRDİM

VE BİR BAYAN VARDI ONA SORDUM İLK ÖNCE BANA SAGDAN İLK MASADAKİ ARKADASA GİDİN DEDİ
    HEMDE KİMLİK GARANTİ FATURA VB. SEYLERİ SORMADAN. COK SASIRDIM NEYSE

BERKAY BEYİN YANINA GİTTİM. TELEFONDA KONUSUYODU SORUNU OLAN BİRİNE YARDIM EDİYODU
    BEN YANINA YAKLASTIM. TELEFONDA KONUSURKEN BİR YANDAN BANA SORDU SORUN NEDİR DİYE

BENDE ANLATTIM VE HEMEN TELEFONU ELİNE ALDI KURCALADI. SORUNU CÖZMEYE CALISIYODU

AMA BİR YANDAN TELEFONDA ARAYAN KİSİYE CEVAP VERİYODU
    BİR YANDAN BİLGİSAYARDA BİR SEYLER YAPIYODU BİR YANDAN SAG DAN SOLDAN GECENLERİN LAFLARINA CEVAP VERİYODU

WALLA COK KORKTUGUM SERVİS BANA COK İYİ DAVRANDI

BERKAY SAGOLSUN COK YOGUN OLMASINA RAGMEN AYARLARI YAPTI
    FORMAT ATTI TÜRCE YAMASINI BASTAN KURDU. HATTA TELEFONUN İCİNE GÖMDÜ TÜRKCE YAMAYI
    BİR DAHA FORMAT ATILIRSA ORDAN BULACAKTIM

BAYA BİLGİ VERDİ. GİZLİ BİLGİLERİ BİLE VERDİ.
    YOUTUBEDEN VİDEO İZLEME OLAYI FELAN. HATTA TR DE OLMAYAN BİR WALKMAN TELEFONUNU GÖSTERDİ SAMSUNGUN CIKARTACAGI
    SÜRGÜLÜ BİR WALKMAN TELEFONU FOTOSUNU CEKİCEKİM AMA AYIP OLUR DİYE CEKMEDİM

İ750 İLE COK BİLGİLİ NE SORUN VARSA HEMEN CÖZER YANİ

COK GÜZEL BİR TELEFON YENİ BİLGİLER ALMAK YADA BAZI PROGRAM YADA AYARLARI YAPMAK İCİN
    TELPADAN BERKAY BEY E GİDEBİLİRSİNİZ.

TESEKKÜRLER BERKAY

BU ARADA TELEFON GÜZEL LÜTFEN BİLDİGİNİZ TÜM BİLGİLERİ BURDA PAYLASALIM
    TELEFONU ALAN FORUMA GİRMİYO YA

• arkadaşlar bt ile başka bir cihaza dosya ve/veya *.mp-3 nasıl yollayabilirim bilen varmı ?

Teşekkürler....
  • bt ile başka bir cihaza dosya yollayabilmen için hem siz hemde karşı tarafın önce bt'yi açması lazım. Daha sonra yollayacağınız dosyaya gelin ve üzerine kalem ile bastırıp "Dosya Işınla..." ya da Menü'den gönder, "Dosya Işınla..." seçeneğini seçin, bu seçimden sonra ekranınızda göndereceğiniz kişinin cihazını göreceksiniz bu cihazı seçtiğinizde karşı tarafta onayladığında göndereceğiniz dosyayı yollamış olacaksınız..
  • Arkadaşlar bizim bu PDA'lardaki önemli konulardan biride dosyalara istediğimiz zaman şifre verilememesi gerek wörd'deki gerekse diğer bölümlerdeki dosyalara şifre veremiyoruz. Bununla ilgili acaba bir program bulup yükleyebilirmiyiz diye uğraştım fakat bu güne kadar henüz gerçekleştiremedim. Ancak merak eden arkaşlar için önerebileceğim ek bir şifreleme şeklide açılışın dışındaki pin'in haricinde, Ayarlar'daki parola bölümüne, zaman ayarlı, Basit 4 hane veya Güçlü alfanümerik sayı ya da harf vererek 2. bir şifreleme gerçekleştirebilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir şifreleme yolu bulan varsa lütfen bizimle paylaşsın...
  • almak istedigim cihazlar arasında ilk sıralarda ama şarj olayını merak ediyorum full kullanımda ne kadar gidiyor birde mp3 kulaklık sesi tatmin edicimi misal w serisiyle kıyaslarsak?
  • Arkadaşım bu PDA'da gerek şarj gerekse ses konusunda pek sorun yaşamazsın, kaldıki ilk çıktığı zamana göre fiyatı oldukça makul, ancak Bir PDA almayı düşünüyorsan o PDA'nın "Java" yı da desteklemesi önemli. Samsung SGH-I750 ise, Java'yı desteklemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.