Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 KULLANANLAR BURAYA... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
34.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ayarlar
    Sistem
    Belleği temizle.
    Bu işlemi yaptıktan sonra telefon ilk alındığı günkü gibi oluyor. Bu telefonda işletim sistemi gömülüdür ve sabittir. Windowsun ne kadar dosyasını silerseniz silin Bataryayı çıkarıp taktığınızda geri yükler vindowsun tüm dosyalarını. en önemlisi telefon belleğinde virüs barınamaz. Telefoncuya gidip virüs sildirme diye bir işlem yaptırmayın çünkü böyle birşey yok. Pili çıkarıp takın düzelir. Virüs falan kalmaz. Eğer virüs gene varsa kartınızdan bulaşıyordur kartı formatlayın.
    Yanlız bu cihazlardaki gömülü işletim sistemi ingilizcedir ve siz telefonu sıfırladığınızda İngilizce olacak telefon. Yukarıda arkadaşa aktardığım igib işlem yaparsanız türkçeleşir.

Şrj olayına gelirsek. Mümkün oldukça şarja takın. Mesela ben eve gelince direkt standa takıyorum şarjı var yada yok önemli değil. Sürekli böyle yaparsanız acil lazım olduğunda 3 gün garanti gidiyor şarjı. hiç işlem yapmazsanız 5 güne kadar çıkar (sürekli açık).
    Kullanmadığınız zaman Wireless si Disabled yapın. Off durumda bile şarj götürüyor. Bluetooth kapalı olsun. Kızılötesini kapayın(gelen ışınları al seçeneği). ÇAlışan programları kapayın. Bir programı açıp kapattığınızda o program kapanmaz arka planda çalışmaya devam eder.
    Başlat
    Ayarlar
    Sistem
    Bellek
    Çalışan programlar kısmından programları kapayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 18 Haziran 2009; 12:12:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AlperAkbilgi

Yaklaşık 1 aydır i750 kullanıyorum. Aldığım arkadaş hiçbirşey yapmazsan batarya 1-2 gün anca gidiyor demişti Birkaç işlemden sonra şu an telefonun şarjı 4-5 gün gidiyor. Telefonu iyice çözdüm sayılır. Yardım isteyen arkadaşlar olursa ben buralardayım.
    8gb lık kart alacağım, kullanan varsa memnun mu? Sorun çıkarıyor mu?

kardeş bi anlatsana bakalım nasıl yaptında 4-5 gün gidiyor. Ayrıca benim bir sorunum var onun yüzünden 60 tl gitti iki tane şarj makinasına ama aslında sorun makinadaymış. Bataryayı çıkardığımda şarjın üzerindeki kırmızı lamba yanıyor ama bataryayı taktığımda sönüyor saatlerce kalsa bile telefon şarjda göründüğü halde pilde hareketlenme yok. bu konuda da yardım edebilecek var mı şimdiden teşekkürler.

• quote:

Şrj olayına gelirsek. Mümkün oldukça şarja takın. Mesela ben eve gelince direkt standa takıyorum şarjı var yada yok önemli değil. Sürekli böyle yaparsanız acil lazım olduğunda 3 gün garanti gidiyor şarjı. hiç işlem yapmazsanız 5 güne kadar çıkar (sürekli açık).
    Kullanmadığınız zaman Wireless si Disabled yapın. Off durumda bile şarj götürüyor. Bluetooth kapalı olsun. Kızılötesini kapayın(gelen ışınları al seçeneği). Çalışan programları kapayın. Bir programı açıp kapattığınızda o program kapanmaz arka planda çalışmaya devam eder.
    Başlat
    Ayarlar
    Sistem
    Bellek
    Çalışan programlar kısmından programları kapayın.

Yukarıdaki mesajda şarjı anlatmıştım. Herşeyi kapayacaksınız. ekran parlaklığınıda en az yapın. Bekleme süresi uzuyor bunları yaparsanız.
    quote:

Ayrıca benim bir sorunum var onun yüzünden 60 tl gitti iki tane şarj makinasına ama aslında sorun makinadaymış. Bataryayı çıkardığımda şarjın üzerindeki kırmızı lamba yanıyor ama bataryayı taktığımda sönüyor saatlerce kalsa bile telefon şarjda göründüğü halde pilde hareketlenme yok. bu konuda da yardım edebilecek var mı şimdiden teşekkürler.

Arızayı detaylı olarak anlatırmısınız?
    Anlattıklarınıza bakacak olursa akla gelen ilk arıza bataryanın ömrünü tamamlamış olmasıdır. Bataryanın orta kısımlarında şişme gibi bir hareket var mı?
    İkinci muhtemel arıza ise telefonun içindeki Elemanlardan bir yada birkaçının yanmış olma ihtimalidir.
    Üçüncü muhtemel arıza ise işletim sistemi kaynaklı bir sorun olabilir. Telefonu sıfırlayıp tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 19 Haziran 2009; 15:37:43 >

• Arkadaşlar bende bu teli yeni aldım 3 hafta falan oluyo gprs ayarını yaptım.ve kullanıyorum interneti fakat wi-fi bağlantısının hala nasıl yapılacağını çözemedim. bağlandı diyo yani connect yazdığı halde internete giremiyorum bi kafede olsun vs. nasıl olduğunu söylermisiniz.bu konu dışında tel süper bi tel.
  • elimde i750 için orjinal kullanılmamış stylus var 1 adet.. çakma vs. değil i750 kutusundan çıkan yedek.. isteyen varsa pm atsın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

elimde i750 için orjinal kullanılmamış stylus var 1 adet.. çakma vs. değil i750 kutusundan çıkan yedek.. isteyen varsa pm atsın bana

i750 için stylus isteyen pm atsın.. aradan aylar geçtikten sonra bile yine de çekinmeyin sorun mutlaka ayarlarız bişiler
  • samsung i750 şarj aletine ihtiyacım var olan varsa pm atsın arkadaşlar
  • arkadaşlar i750 m sim kartı görmüyor ne yapmalıyım
  • merhabalar;

ürünü ikinci el olarak internetten aldım. fakat şarj aleti ve usb kablosundan başka birşey yok. netten programını falan indirdim fakat cihazı usb den bağlayınca usb aygıt tanınmadı uyarısı alıyorm. acaba elinde driveri olan var mı ? teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.