Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 KULLANANLAR BURAYA... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
34.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben telımı satıyorum i750garantıs dolmak uzere ama cok temiz hıc cizik veya sorun yok sadece orjınal sarj aleti bozuldu yan sanayı kullanıyorum 400 ytl istiyorum takas da olabılr kafa kafaya olmaz yrs para yarısı tel olabılr cunki ihtiyactan satıyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan kometci -- 9 Ağustos 2008; 10:08:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: komutan16

"Conditional Forwarding" mesajı hattınızda bir yönlendirme olduğu anlamına gelmektedir. Bunu operatörünüz ile iletişime geçerek sonlandırabilirsiniz...

SAĞOL DOSTUM UZUN ZAMANDIR ARIYORDUM
  • Arkadaşlar, Samsung SGH-I750 kullanıpta notbook ya da PC'sinde Vista yüklü olup, PDA'sını senkronize eden vermı? Çünkü Vista da Active Sync'i desteklemiyor. Yapan varsa bizahmet nasıl yaptığını açıklasın.Teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar, Samsung SGH-I750 kullanıpta notbook ya da PC'sinde Vista yüklü olup, PDA'sını senkronize eden vermı? Çünkü Vista da Active Sync'i desteklemiyor. Yapan varsa bizahmet nasıl yaptığını açıklasın.Teşekkürler...

Arkadaşlar, bu sorunu nihayet kendim çözdüm. Aynı sorunla karşılaşan olursa bildirsin yardımcı olurum...
  • Samsung SGH-I750 kullanıcıları nerelerdesiniz arkadaşlar, hepinizmi terkettiniz bu forumu, insan hiç olmazsa arada bir uğrar...
  • Arkadaşlar cihaz hakkında birkaç sorum var
    1- Cihazın bataryasını çıkarmadan nasıl cihazı kapatıp açabilirim
    2- Navigasyon programını nasıl yüklüyebilirim
    3- Diğer programları nasıl yüklüyebilirim(wmp7 gibi)

Bu sorulara yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalmen

Arkadaşlar cihaz hakkında birkaç sorum var

1. Cihazın sağ yan tarafında kilit tuşu bulunmakta, onu aşağıya doğru çekip biraktığında cihaz kapanır. Yukarıya ittiğinde ise kilitlenir.
    2. Cihazın Navigasyon programını desteklediğini sanmıyorm, yüklesende çalışmaz.
    3. Üçüncü sorunu ise tam olarak anlayamadım. PDA'ya programın nasıl yüklenebildiğini mi soruyorsun?

Kolaygelsin...

• merhaba bende i750 kullanıyorum.. bana acil türkçe dil paketi lazım.. samsungun sitesinden kaldırılmış.. telpanın sitesinde verilen dil paketini ise yüklediğimde cihaz ile uyumsuzdur gibi bi hata veriyo..
    yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalmen

Arkadaşlar cihaz hakkında birkaç sorum var

1. Cihazın sağ yan tarafında kilit tuşu bulunmakta, onu aşağıya doğru çekip biraktığında cihaz kapanır. Yukarıya ittiğinde ise kilitlenir.
    2. Cihazın Navigasyon programını desteklediğini sanmıyorm, yüklesende çalışmaz.
    3. Üçüncü sorunu ise tam olarak anlayamadım. PDA'ya programın nasıl yüklenebildiğini mi soruyorsun?

Kolaygelsin...

Sağolasın cevaplar için teşekkürler

• bir zamanlar kullanmıştım tipi falan çok karizmatik ancak kalın bir pda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

bir zamanlar kullanmıştım tipi falan çok karizmatik ancak kalın bir pda...

Dostum doğru söylüyorsunda, PDA'lar genelde telefonlara göre kalın oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sihirbaz20

merhaba bende i750 kullanıyorum.. bana acil türkçe dil paketi lazım.. samsungun sitesinden kaldırılmış.. telpanın sitesinde verilen dil paketini ise yüklediğimde cihaz ile uyumsuzdur gibi bi hata veriyo..
    yardımlarınızı bekliyorum..

Arkadaşım yakın bir zamanda cihazım servisten geldiğinde ben yeniden yüklemiştim. Bir yanlışlık olmasın. (http://www.telpa.com.tr/?samsung=i750&bolum=yukleme) buradan denedinmi, yinede sorun olursa Telpa'ya "İletişim Formu"na mail ile çekersen yardımcı olurlar. Hemen cevap veriyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan16 -- 28 Aralık 2008; 17:03:14 >
  • quote:

Samsung SGH-I750 kullanıcıları nerelerdesiniz arkadaşlar, hepinizmi terkettiniz bu forumu, insan hiç olmazsa arada bir uğrar...

Mesajıma kayıtsız kalmayan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu formu öldürmeyip birbirimizden kopmayalım. Anladığım kadarıyla tek tük olsada hala bu cihazı alan arkadalarımız var galiba...
  • Değerli arkadaşlarım, bilgilerin paylaşılması ve bu cihazı kullanan arkadaşlara daha çok yardımcı olabilme adına cevabını verebileceğim sorulara "pm" ile değil, bu forumdan cevap vermeyi tercih ettiğim gibi, diğer arkadaşlarında bu yolu izlemelerini öneriyorum. Bu vesile ile daha önce de belirttiğim gibi hem bu forumu canlı tutmuş, hemde birbirimizle diyaloğumuzu koparmamış oluruz. Bunedenle soruları olan arkadaşlar bu forumdan sorularını sorarlarsa bildiğim kadarıyla onlara yardımcı olmaya çalışırım.
    Saygılarımla,
  • Bana PM'den soru yönelten arkadaşlardan biri tema programı yüklüyemediğininden şikaytçiydi, zaten yüklemenizi de ben pek önermiyorum. Çünki biliyorsunuz bizim PDA'larda orjinal yazılımı ile ana belleği yaklaşık 95mb boyutundadır. Gerekli yazılımlar ve programlar yüklendikten sonra burada yaklaşık 40mb lık bir alan kalmaktadır. Bu kalan alanı da sonderece dikkatli kullanmak zorundayız. Bu alanı çok da gerekmiyen bir takım temalarla doldurmaya kalkarsak telefonumuzu sonderece kasmış ve kullanılmaz duruma getirmiş oluruz. Bu alanı son derece dikkatli kullanıp bizim için olmazsa olmaz birkaç program için tutmamız gerekmektedir. Diğer bir soru da programın nasıl yüklenebileceği konusunda idi. Şuanda çıkmak zorunda olduğum için daha sonra bahsedeceğim.
    Kolaygelsin...

• Tüm arkadaşların yeni yılını kutlar, huzur dolu yıl geçirmelerini temenni ederim...
  • Arkadaşlar, daha önce bizim PDA'larda orjinal yazılımı ile ana belleğinin yaklaşık 95mb boyutunda olduğunu ve gerekli yazılımlar ve programlar yüklendikten sonra da burada yaklaşık 40mb lık bir alan kaldığını belirtmiştim. Bu bilgilere ek olarak internete girdiğinizde belli aralıklarla, "Araçlar-Seçenekler-Bellek'lerden, Geçmişi Sil ve Dosyaları Sil seçeneklerini kullanarak belleği yükseltin; Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde göreceksinizki PDA'nızın belleği bayağı rahatlıyacaktır.
    Kolaygelsin...
  • Merhaba arkadaşlar , yakında bi telefon almayı düşünüyorum. ( daha önce samsung D600 modelini kullanmıştım. süper bi makinaydı . ) benim merak ettiğim bi kaç şey var?
    1- i750 wifi kullanarak msn e kolayca giriliyormu?
    2- şarjı nasıl gidiyor?

benım aklımda philips X800 modeli vardı. dün akşam teknosanın sitesine bakarken pda ların fiyatların ve özelliklerine i750 hem fiyatı ,dokunmatık olması , Ofis uygulamarı , tabıkı wifi sinın olması hosuma gitti. yorumlarınızı bekliyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutum415429

Merhaba arkadaşlar , yakında bi telefon almayı düşünüyorum. ( daha önce samsung D600 modelini kullanmıştım. süper bi makinaydı . ) benim merak ettiğim bi kaç şey var?
    1- i750 wifi kullanarak msn e kolayca giriliyormu?
    2- şarjı nasıl gidiyor?

benım aklımda philips X800 modeli vardı. dün akşam teknosanın sitesine bakarken pda ların fiyatların ve özelliklerine i750 hem fiyatı ,dokunmatık olması , Ofis uygulamarı , tabıkı wifi sinın olması hosuma gitti. yorumlarınızı bekliyorum ..

Gerek msn'e kolayca girmesi gerekse şarj olayını kafana takma sorun yok. Ancak işletim sistemi artık eski ve nede olsa 3 yıl önce çıkmış bir cihazdan bahsediyoruz. Samsun düşünüyorsan İ780'ler çıktı bakmanı öneririm. Bir de forumun ilgili sayfalarına bakarsan ilginç öneriler var. Kolaygelsin...

• Herkese Merhabalar i750 ciler :)

Bende birkaç senedir i750 kullanıyorum halada çok memnunum gerçekten piyasanın en sağlam PDA lerinden biri hala daha tık demedi okadar düşürdüm ettim banamsın demedi çok seviyorum cihazımı bu kadar sene içinde sadece normal olarak şarjı az gitmeye başladı. eskiden 2 günü sağlam çıkarırdı şimdi tam 1 gün idare ediyor...

Arkadaşlar birşey soracağım belki biliyorsunuzdur i750 için stylus kalem İZMİR'de nereden bulabilirim orijinal ve yedek kalemini kaybettim ewt 2 sinide kaybettim büyük başarı dimi :) istanbulda da olur kesin bildiğiniz biyer varsa havalede yaparım yeterki bi kalem olsun :))) gerçi kaleme en az gereksinim duylan PDA dir belki kendisi ama yinede lazım oluyor bazen :))

ilginize şimdiden teşekkürler saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.