Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 KULLANANLAR BURAYA... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
34.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım hiç uğraşıp piyasada arama bulamazsın. Çünki ben şimdiye kadar ne aradımsa bulamadım. Sana önerim hiç uğraşmadan İstanbuldaki Telpa servisini ara ödemeli olarak iste göndersinler. Pil, şarj aleti kızak ve kalamini yorulmadan bulacağın tek yerdir. Kolaygelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan16 -- 10 Şubat 2009; 0:59:41 >
  • ahmetyu arkadaşım, pm'den sorduğun vistada PDA sekronizasyonunun yapılışını ise, diğer arkadaşların da yararlanması açısından burada cevap vereceğim. Ancak vaktin geç olası nedeniyle daha sonra yardımcı olmaya çalışacağım. Kolaygelsin...
  • Vista'da senkronizasyonu ActiveSync ile yapamazsın, onun için öncelikle "Windows Mobil Aygıtının" yüklü olması lazım, yükledikten sonra “Windows Mobile Aygıt”ını güncelle, daha sonra PDA’yı USB kablosu ile cihaza bağla "Mobil Aygıt Ayarları"ndan, —> “İçerik İşletme Ayarlarını Değiştirme” Seçeneğini Tıklayarak Kişiler, Takvim ve Görevleri vs. seç, kaydet tuşuna bas.
    Kolaygelsin...
  • Arkadaşlar, işletim sistemim WM2003 ve WM2005, ancak bir türlü aradığım programlar için link bulamıyorum mu diyorsunuz. O zaman bana pm atın size yüzlerce programın yer aldığı link'i gönderim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: komutan16

ahmetyu arkadaşım, pm'den sorduğun vistada PDA sekronizasyonunun yapılışını ise, diğer arkadaşların da yararlanması açısından burada cevap vereceğim. Ancak vaktin geç olası nedeniyle daha sonra yardımcı olmaya çalışacağım. Kolaygelsin...

ilgine çok teşekkürler komutan16
  • telefonun adını bile gördükçe eski sevgilim gelir aklıma... ahhh ahhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 11 Ocak 2010; 21:13:49 >
  • Çok iyi Tel. Değil Bnce Bn 5 Hafta Kullandım
  • teşekkürler komutan16
  • Rica ederim arkadaşlar. İsteyenlere pm'den gönderdim. Umarım işinize yarar.
    Kolaygelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3BoRn5

Çok iyi Tel. Değil Bnce Bn 5 Hafta Kullandım

Düşüncene saygı duyuyorum. Bu cihazı ilk çıktığında alanlardan ve 1550 TL verenlerden biriyim ve ilk günlerde de baya gündem konusu olmuştu. Bu tür cihazlarda neredeyse üç dört ayda teknolojinin eskidiğini dikkate alacak olursan, şuan da düşüncene katılmamak mümkün değil.
    Kolaygelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

telefonun adını bile gördükçe eski sevgilim DUYGU gelir aklıma... ahhh ahhh özledim o günleri yaaa

illker dostum, yanlış hatırlamıyorsam ihtiyaç nedeniyle cihazı bir ara satmak istiyordun, ne oldu cihazı satabildinmi? yoksa hala kullanıyormusun?
  • arkadaşlar bnde samsung i750 kullanıcısıyım benim telefonumda bataryayı cıkardığım zaman herşey sıfırlanıyor.. önceden böle olmuyordu bir fikri olan varmı neden böle oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jellatt

arkadaşlar bnde samsung i750 kullanıcısıyım benim telefonumda bataryayı cıkardığım zaman herşey sıfırlanıyor.. önceden böle olmuyordu bir fikri olan varmı neden böle oluyor?

Bataryayı çıkardığın zaman herşeyin sıfırlanmaması lazım. Teknik bir arıza olduğunu düşünüyorum. Cihazını servise götürmende yarar var. Ayrıca, hangi nedenden dolayı böyle bataryayı çıkarma ihtiyacı hissettiğini anlayamadım. Çünki bataryayı çıkarma ihtiyacı, enaz ihtiyacın duyulduğu bir cihazdır.
    Kolaygelsin...

• arkadaşlar mpx220 kullanıyorum yaklaşık birbuçuk senedir.telefonumda bir problem dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. sgh i750 nin temiz bir ikinci eli ile hp nin hp 514 modeli arasında kaldım.ikisi hemen hemen aynı fiyatlarda.ne önerirsiniz.i750 wm 2003 hp 514 ise wm 2006 .
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_x

arkadaşlar mpx220 kullanıyorum yaklaşık birbuçuk senedir.telefonumda bir problem dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. sgh i750 nin temiz bir ikinci eli ile hp nin hp 514 modeli arasında kaldım.ikisi hemen hemen aynı fiyatlarda.ne önerirsiniz.i750 wm 2003 hp 514 ise wm 2006 .

İşletim sistemi senin için önemli ise, daha yeni bir işletim sistemi olsun ve program bulmakta zorlanmayayım dersen tabiki wm 2006
  • jılet kardeş basarıya gıt garantın varsa ana kart yada hafıza pılı degişcek
  • Yaklaşık 1 aydır i750 kullanıyorum. Aldığım arkadaş hiçbirşey yapmazsan batarya 1-2 gün anca gidiyor demişti Birkaç işlemden sonra şu an telefonun şarjı 4-5 gün gidiyor. Telefonu iyice çözdüm sayılır. Yardım isteyen arkadaşlar olursa ben buralardayım.
    8gb lık kart alacağım, kullanan varsa memnun mu? Sorun çıkarıyor mu?
  • arkadaşlar i750 turkce masıl yaparım birde modem olarak kullanması nasıl olacak.saygılar
  • İ750 yi türkçe yapmak için telpanın sitesinde i750 yi bulun yüklemelerde 2 adet zip dosyası var. Bunları indirin. Önce türkçe dil yamasını sonra t9 yamasını kurun.
    Modem bağlantısı için.
    Başlat
    ayarlar
    bağlantı
    modem bağlantısı
    ActiveSync seçilidir. onu modem bağlantısı olarak değiştirin. i750 nin cdsini takın sonra bilgisayara bağlayın telefonu.
  • merhaba ben de SGH-i750 aldım şarzı 1 2 gün gidiyor ayrıca bunu sistemini yeniden yüklemek istiyorum bu konuda bana yardımcı olurmunuz saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.