Şimdi Ara

SAMSUNG İ750 KULLANANLAR BURAYA... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
34.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: águila

arkadaşlar sormak istediğim birşey var. rusyadan gelen bir cihazım var ve wi-fi sorun yaşıyorum. kendi evimdeki wireless e bile bağlanamıyorum şifremi doğru yazmama rağmen. bağlanıyor dior ve dakikalarca öyle bekliyor. yardım pls

Bu bölümü inceliyecek olursanız bu konuda sizin şikayetinizin ben dahil bir çok kişinin ortak sorunu olduğunu görürsünüz. Ben bu cihazı ilk aldığımda gerek evimde, gerekse bazı yerlerde çok rahat bağlanabiliyordum. Ama ne olduysa bir iki ay sonra bende bağlanamaz oldum. Ancak, MSN'de sorun yaşamıyorum. Sadece Internet'de sorun yaşıyorum. Gerek Telpa gerekse KVK'da bu sorunu çözemedim. Ancak İstanbul'da bulunuyorsanız Telpay'la bir görüşün, ben son görüştüğümde bize cihazınızı kargoyla yollayın bakalım demişlerdi...

• Arkadaşlar uzun süredir bu bölüm oldukça silik ve bilgilerin paylaşılmadığı bir sayfa halini almıştı, ama bakıyorumki yavaş yavaş yeniden kıpırdamaya başlamış, herkes bildiği ya da öğrendiği şeyleri burada paylaşırsa elimizdeki bu cihazları daha rantabl kullanabiliriz.
    Teşekkürler...
  • Değerli akrmn arkadaşım,
    Telefon rehberinde düşündüğün anlamda t9' randımanlı olarak kullanman mümkün değil ve seni mutlu etmez devamlı uğraşman gerekir. Anladığım kadarıyla t9 senin için oldukça önemli, bu nedenle bu cihazı seçmeden önce iyi düşünmeni öneririm. Bir PDA almayı düşünüyorsan kalemi tamamen unutman pek mümkün değil. Ancak bu düzeyde bir PDA almayı düşünüyorsan şimdiki fiyatı için iyi bir cihaz olduğunu söyliyebilirim. Kaldıki bu cihazı 2006 Aralık ayında biz eksik aksesuarlarla 1550 YTL'ye almıştık, şimdi ise bu cihaza 1550 YTL vermezdim.
    Kolaygelsin...

• arkadaslar ben i750 i 6 aydır kullanıyorum şarj ı bitince sonradan yukledigim prglamlar sıliniyor bataryayi cıkarinca aynı sorun oluyo
  • Ne şarj bittiğinde ne de bataryayı çıkardığınızda gerek aygıta gerekse storage card'a yüklediğiniz hiç bir bilginin silinmemesi gerekir. Bu durumun cihazınızdaki teknik bir sorundan kaynaklandığını düşünüyorum. Bunedenle, teknik servise cihazınızı göstermenizde yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan16 -- 24 Mart 2008; 11:36:01 >
  • saol bu olay beni bayagı dusundurmustu
  • arkadaşlar i750 ye yeni sahip oldum wireless ile baglantı kuruyorum ama explorerdan herhangi bir sayfaya ulaşamıyorum msn programına baglanıyor explorer ayarları hakkında yardımcı olursanız sevirim
  • Malesef arkadaşım formun bu bölümünü inceliyecek olursan senin karşılaşmış olduğun bu sıkıntı bu cihazı kullanan hemen hemen bütün arkadaşların ortak sorunudur. Ben Telpa'ya da yazdım hatta ayarları açık bir şekilde bildirmelerini istedim onlar da bana cihazı bize yollayın bakalım dediler. Hatta ben cihazı servise verdim onlarda halledemediler. Eğer sen öğrenir ve burada da bu ayarları verirsen birçok kişiye büyük bir iyilik yapmış olursun. Kolay gelsin...
  • ben tel,i basarı.ya verdim bir hafta oldu cevap gelmedi daha birde java ve realplayr denedim kurulmuyor birde bataryayı gosterıyor ama hafıza pılı gostergesı yok cespırlarda gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan kometci -- 8 Nisan 2008; 20:15:09 >
  • java için uğraşma bizim cihazlar java'yı desteklemiyor. Onun için de yükleyemezsin...
  • saol tesekur ederim bu teli bu kadar az kişimi kullanıyor acaba tr de
  • teli aldım 40 gun sanra ana kart ı degısmiş
  • TELEFONA FORMAT ATTIM VE ALİGN SCREEN 'DE KALIYOR NE YAPMAM LAZIM İLGİLİ GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM... TESEKKÜRLER
  • Arkadaşım telefonun Samsung SGH-I750'mi, birde bu format'ı nasıl yaptın açıklarmısın.
    Teşekkürler...
  • arkadasim bir sıfre vardı ama hatırlayadim sonra yazarım
  • merhaba arkadaslar bendeki samsung i750 nin ekranında ara sıra titreme oluyor bu normalmi bilgisi olan varmı?
  • Böyle benzer bir sorunla ben şimdiye kadar hiç karşılaşmamıştım. Eğer garanti süren devam ediyorsa Telpa'ya müracat etmende yarar olduğunu düşünüyorum...
  • telpa gotur k.16 nın dedigi gibi
  • ben tel alıcam g 500 düşünüodum ama biri aklıma i750 yi sokru siz hangisini önerirsiniz bide bu cihazları ikinci el almak sizce sağlıklı olur mu
  • G500 bildiğim kadarıyla bir cep telefonu, i750'ise bir PDA'dır. Bu nedenle öncelikle bir cep telefonunamı yoksa bir PDA'ya mı ihtiyacınız var buna karar vermeniz gerekir. Çünki PDA'yı kullanmak cep telefonunu kullanmak kadar basit değildir. Ya da başka bir ifadeyle ilk defa bir PDA kullanacaksanız zaman ayırmanız ve sürekli olarak araştırma yapmanız gerekmektedir. Eğer daha önce PDA kullanıyordunuz ise, zaten yine bir PDA almak istersiniz. Eğer PDA almaya karar verir ve de 2. eli tercih edecekseniz, temiz kullanılmış hele de garantisi hala devam ediyor ve de fiyatı da uygun ise, neden olmasın!...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.