Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • There is a file called MSNWiFiFix.zip which contains a .provxml file. I used a text editor to inspect the file and what it contains is the following:

=====================================
    <wap-provisioningdoc>
    <characteristic type="Registry">
    <characteristic type="HKLM\Comm\ConnMgr\Destinations\My Internet" translation="filesystem">
    <parm name="Secure" datatype="integer" value="0"/>
    <parm name="DestId" datatype="string" value="{B157AC6A-DA25-46B3-8E55-1F2923F1E72B}"/>
    </characteristic>
    </characteristic>
    </wap-provisioningdoc>
    =====================================

What I did was go to the "The Internet" registry path "HKLM\Comm\ConnMgr\Destinations\The Internet" and entered the "DestId" string from above.

When I soft reset my device, I now have "The Internet" connection setting in My Connections

I then added my Telco's (Telstra) gprs connection and Windows Live and MSN Messenger is now able to connect.

bu kalınlaştırdığım yerlerde yazan şeyleri yaparsam sanırım sorun çözülecek ama tam olarak anlayamadım. "The Internet" registry path dediği nedir?

• Kayıt defterindeki kayıt yolunda bir değeri değiştirdiğini söylüyor. Bilmiyorsan hiç kurcalama bence. Zaten o dosyanın bu değişiklikleri yapıyor olması lazımdı. Biraz bilgi edinmen gerekiyor sanırım. Bir şeyleri kurcalamadan önce ne oldukları hakkında kabaca bir fikrin olsun.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Windows_Kay%C4%B1t_Defteri

http://www.chip.com.tr/konu/Windows-Kayit-Defteri-nde-gezinti_2714.html

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=registry

• puff peki o oluşması gereken "the internet" içeriğini bana yazsanda ben kendim oraya new diyip yaratsam olmaz mı?
  • içeriğini bilsem şimdiye kadar "istersen bu ayarları el ile gir" demez miydim? bi soft reset çak kendine gelir daha ne diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

içeriğini bilsem şimdiye kadar "istersen bu ayarları el ile gir" demez miydim? bi soft reset çak kendine gelir daha ne diyim

soft resetide çektim olmadı son çare microsoftun sitesinden indirdiğim windows live'ı yüklemek.. oldu oldu, olmadı push maili kullanamıycam

• tamamdır nasıl oldu bilmiyorum ama hallettim yalnız birşey sorucam bu push mail olayı hotmail hesabımız için mi geçerli? yani hotmaile mi gelenler anında düşecek? bunu yahoo için ayarlayamıyor muyuz?
  • metal can son olarak bir konuda yardımına ihtiyacım var ve oldukça önemli..

tamam ben çalıştırdım windows live'ı ama messenger için sign in yapınca bütün email adresleri contact listemin içine girdi karışık olarak filan neyse benim hoşuma gitmedi ve sanırım bu push mail sadece hotmail için ki ben hotmaili mail olarak kullanmıyorum dolayısıyla sildim live messenger'ı.. daha doğrusu windows lıve'ı kaldırdım.. restart attım, yine otomatik bağlanamayan windows live çıktı programlarda, bunda sorun yok.. ama mesajlara girdiğim zaman windows live diye yeni bir kısım oluştu!

delete edemiyorum, girincede options kısmından bu kutu çıkıyor.. nasıl silebilirim bunu?
     SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar:::

• Windows live'i tekraradan yükle. Kullanıyorsundur herhalde. Contacts içinde oluşan msn kişilerini silme bilgisayardan girdiğinde de göremezsin tümden silinmiş olurlar. Push mail olayı microsoft exchange server kullanılan eposta hesaplarıyla ilgili birşey. İnternet email olarak oluşturulan bu eposta hesaplarında minimum epostayı kontrol süresi 5 dk. Bu da senin için yeterli olacaktır.

Yukarıda bağlantısını verdiğim Live konusundaki şu resimde kurulma adımları gösteriliyor. 4. "Store windows live contacts in your mobile phone's contact list" yazan kısmın önündeki tiki kaldırırsan telefon rehberine kopyalanmaz msn kişilerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

metal can son olarak bir konuda yardımına ihtiyacım var ve oldukça önemli..

tamam ben çalıştırdım windows live'ı ama messenger için sign in yapınca bütün email adresleri contact listemin içine girdi karışık olarak filan neyse benim hoşuma gitmedi ve sanırım bu push mail sadece hotmail için ki ben hotmaili mail olarak kullanmıyorum dolayısıyla sildim live messenger'ı.. daha doğrusu windows lıve'ı kaldırdım.. restart attım, yine otomatik bağlanamayan windows live çıktı programlarda, bunda sorun yok.. ama mesajlara girdiğim zaman windows live diye yeni bir kısım oluştu!

delete edemiyorum, girincede options kısmından bu kutu çıkıyor.. nasıl silebilirim bunu?

Tekrar kur, kurarken Live kişileri kontağa eklensin mi diye sorar ben hep hayırı işaretlerim.

• tekrar kuramıyorum aynı dosyayı, unable to install yazısı çıkıyor, soft reset atıp deniyorum yine aynı şey
  • metal can ve edarguner yorumlarınız için teşekkürler,

metal can, bu cümleyle "Push mail olayı microsoft exchange server kullanılan eposta hesaplarıyla ilgili birşey" derken tam olarak neyi kastettin? yahoo için de ayarlayabiliyor muyuz yani bu push olayını? yoksa windows live olduğu için sırf hotmail mi?

tamam bugün kurdum tekrar nasıl olduysa artık, windows live(1) ve live messenger (1) şeklinde çıktı programlar listesinde. ayrıca mesajlara girince windows live yazan yerde hotmail adresimde yazdı bugün.. şimdi ben bunu silmek istiyorum mesajlardan, sadece "SMS/MMS" ve kurduğum yahoo hesabım kalsın. bunu nasıl yapacağım? windows live'ı uninstall yapınca gitmiyor..
  • Livede push mail için posta kontrol etme sıklığını "as items arrive" yaparsan olur. Eposta hesapların mesajların olduğu yerde görünür ona bir şey yapmazsın normalde.
  • quote:

Livede push mail için posta kontrol etme sıklığını "as items arrive" yaparsan olur. Eposta hesapların mesajların olduğu yerde görünür ona bir şey yapmazsın normalde.

yok ben vazgeçtim bu push mail işinden, benim işime gelecek birşey değil.. şimdi istediğim ise
    [simage][/simage] buradaki windows live kısmını silmek.. bunu nasıl yapabilirim?

mesajlara girip options kısmına girince
    çıkıyor, delete edemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 12 Nisan 2010; 13:08:10 >

• Bende de Hotmail yazıyor. Neden silmek istiyorsun anlamadım. Oluşturduğun eposta hesabı tabii orda gözükecek. Ne yapmaya çalışıyorsun tam olarak anlamadım.
  • quote:

Bende de Hotmail yazıyor. Neden silmek istiyorsun anlamadım. Oluşturduğun eposta hesabı tabii orda gözükecek. Ne yapmaya çalışıyorsun tam olarak anlamadım.

tamam işte o hesap kendiliğinden oluştu oraya msn messenger'a girince, ben mail için o adresi hiç kullanmıyorum, sadece msn için kullanıyorum..
    o yüzden o kısmı silmek istiyorum istediğim bu.. push mail olayınıda kullanmak istemiyorum o yüzden onu oradan kaldırmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 6 Nisan 2010; 20:28:35 >

• quote:

quote:

Bende de Hotmail yazıyor. Neden silmek istiyorsun anlamadım. Oluşturduğun eposta hesabı tabii orda gözükecek. Ne yapmaya çalışıyorsun tam olarak anlamadım.

tamam işte o hesap kendiliğinden oluştu oraya msn messenger'a girince, ben mail için o adresi hiç kullanmıyorum, sadece msn için kullanıyorum..
    o yüzden o kısmı silmek istiyorum istediğim bu..

Tamam msn için kullanıyorsun ama live servisi eposta hesabınla ilişkili ve orada kendisi oluşturuyor "normal" olarak. O ekranda neden gözükmesin istiyorsun onu anlamadım. O ekran normalde karşıma gelmiyor. Titanium arayüzünden falan hallediyorum mesajlaşma ve eposta işlerimi. Sırf sen sordun diye gidip baktım o ekrana zaten.

• quote:

quote:

quote:

o yüzden o kısmı silmek istiyorum istediğim bu..

Tamam msn için kullanıyorsun ama live servisi eposta hesabınla ilişkili ve orada kendisi oluşturuyor "normal" olarak. O ekranda neden gözükmesin istiyorsun onu anlamadım. O ekran normalde karşıma gelmiyor. Titanium arayüzünden falan hallediyorum mesajlaşma ve eposta işlerimi. Sırf sen sordun diye gidip baktım o ekrana zaten.

e bende liste geliyor önüme ve kullanmadığım için çıksın istemiyorum daha doğrusu bu messenger'ı da kullanmak istemiyorum.. nasıl silicem şimdi?

• arkadaşlar bende yeni katıldım i780 ailesine diğer forumlardan bu yazılımı buldum i780 Türkiye Resmi WM 6.0 Romu i780 JVHC2 ROM yükleyenler var ama bende terredütte kaldım servisemi yükleteyim kendimmi yükleyeyim bi problem olurmu http://rapids-hare.com/files/349043776/i780_JVHC2.rar.html
  • Telefonumda kişilere girdiğimde telefon rehberim görünmüyor. Hiçbir kayıt yokmuş gibi. Fakat arama tuşuna bastığımda numaraları aşağıda görebiliyorum. Bir türlü çözemedim. Fikri olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR ARER

arkadaşlar bende yeni katıldım i780 ailesine diğer forumlardan bu yazılımı buldum i780 Türkiye Resmi WM 6.0 Romu i780 JVHC2 ROM yükleyenler var ama bende terredütte kaldım servisemi yükleteyim kendimmi yükleyeyim bi problem olurmu http://rapids-hare.com/files/349043776/i780_JVHC2.rar.html

Garantisi devam ediyorsa götür servise orada yükseltmeyi yaparlar ücretsiz.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.