Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rea0110

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

ayrıca route 66'yı kullanmak için voucher code'u giriyorum ancak general error (395) yazıp hata veriyor.. bunu nasıl halledebilirim?

kodu girebilmek için wifiden deil gprsden dene hata vermemesi lazım.

gprs den deniyorum zaten ama olmuyor ayrıca skyfire da da böyle bir sorun yoktu eskiden şak diye bağlanıyordu..

• Bozuk zil sesi dosyası (corrupted ringtone) Windows Mobile 6.0
    samsung i780 telefonumda bu durumla sık sık karşılaşıyorum,yedekleme dosyasını geri yüklediğimde sorun bir süre ortadan kalkıyor ancak bir süre sonra tekrar ortaya çıkıyor, can sıkıcı bir durum. Kurduğum alarmı duyamıyorum, telefon çalıyor duyamıyorum, konu windows sorunu gibi ama elle tutulur çözüme henüz ulaşamadım, yakınımdaki Samsung servisi Başarı Elk. servisine götürmemi, belki bir yazılım güncellemesi yapılabileceğini belirtti! Ancak henüz gidemedim.

Konuya kalıcı olmasa da "hard reset" gibi can sıkıcı bir yöntem yerine işime yarayan daha kolay başka bir yöntemi paylaşmak isterim:

1. sırasıyla "Application Data" --> "Volatile" dizinine gidin,
    2. "Volatile" dizinindeki tüm dosyaları silin (burada yüzlerce dosya var)
    3. "soft reset" yapın

Cihaz bozuk sandığı zil sesi dosyalarını tekrar tanımaya başlayacaktır.

Ancak bu kalıcı çözüm değil,ayrıca bu işlemden sonra zil sesi sorunu düzeldi görünse de başka sorun yaratır mı bilmiyorum, sorun yaratmıyor olsa bile bozulmanın ne zaman olacağını bilemiyeceğimiz için alarm ya da çağrı kaçırmadan durumun farkına varmamız normal olarak mümkün değil. Microsoft'un ya da Samsung'un soruna çözüm bulması gerekir. Ancak hiçbirinden tepki yok. Yaptığım internet taramasında yurt dışında da oldukça yaygın bir sorun olduğunu görüyorum. Servis ya da müşteri hizmetlerine başvurduğumda bu durumu ilk defa benim başıma gelmiş gibi davranıyor.

"Hard Reset" ya da yedekleme yöntemi dışında daha uygun bir çözüme ulaşan oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ngz

Bozuk zil sesi dosyası (corrupted ringtone) Windows Mobile 6.0
    samsung i780 telefonumda bu durumla sık sık karşılaşıyorum,yedekleme dosyasını geri yüklediğimde sorun bir süre ortadan kalkıyor ancak bir süre sonra tekrar ortaya çıkıyor, can sıkıcı bir durum. Kurduğum alarmı duyamıyorum, telefon çalıyor duyamıyorum, konu windows sorunu gibi ama elle tutulur çözüme henüz ulaşamadım, yakınımdaki Samsung servisi Başarı Elk. servisine götürmemi, belki bir yazılım güncellemesi yapılabileceğini belirtti! Ancak henüz gidemedim.

Konuya kalıcı olmasa da "hard reset" gibi can sıkıcı bir yöntem yerine işime yarayan daha kolay başka bir yöntemi paylaşmak isterim:

3. "soft reset" yapın

Ancak bu kalıcı çözüm değil,ayrıca bu işlemden sonra zil sesi sorunu düzeldi görünse de başka sorun yaratır mı bilmiyorum, sorun yaratmıyor olsa bile bozulmanın ne zaman olacağını bilemiyeceğimiz için alarm ya da çağrı kaçırmadan durumun farkına varmamız normal olarak mümkün değil. Microsoft'un ya da Samsung'un soruna çözüm bulması gerekir. Ancak hiçbirinden tepki yok. Yaptığım internet taramasında yurt dışında da oldukça yaygın bir sorun olduğunu görüyorum. Servis ya da müşteri hizmetlerine başvurduğumda bu durumu ilk defa benim başıma gelmiş gibi davranıyor.

"Hard Reset" ya da yedekleme yöntemi dışında daha uygun bir çözüme ulaşan oldu mu acaba?

Biraz araştırma yapınca buradan > buraya yönlendim. Sorunun çözüldüğünden bahsetmişler. Farklı bir sorun hakkında oluşturulmuş bir konuya benziyor. Ama yönlendiren kişi seninle aynı sorundan bahsetmiş. Biraz okursun olmadı şu an pek vaktim yok da :S

• Elinde yedek batarya şarj cihazı olan arkadaşlar model numarasını yazabilirler mi? şuna benziyo sanırım: Samsung part number ABCC778BBA / ABCC778BBABSTD

Bu arada kullanmayan varsa satın alabilirim.
  • benimde skyfire starting up - connecting diyor ve kalıyor

hem gprs hemde wi-fi ile denedim ancak skyfire'ı kullanamıyorum nasıl halledebilirim, daha öncede olmuştu bu sorun ama nasıl çözmüştüm hatırlamıyorum
  • önemli bir sıkıntı daha;

pda'nın kendi lock özelliğini kullanıyorum, 1 dakika sonra kilit devreye giriyor şifreli olan, ancak mesela i-go da navigasyon yaparkende şak diye kilit ekranı çıkıveriyor, işin yoksa şifreyi gir tekrar.. ekran sönmesin diye "ekran ışığı sürekli açık" ayarı seçili ama bunu nasııl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: ngz

Bozuk zil sesi dosyası (corrupted ringtone) Windows Mobile 6.0

3. "soft reset" yapın

Biraz araştırma yapınca buradan > buraya yönlendim. Sorunun çözüldüğünden bahsetmişler. Farklı bir sorun hakkında oluşturulmuş bir konuya benziyor. Ama yönlendiren kişi seninle aynı sorundan bahsetmiş. Biraz okursun olmadı şu an pek vaktim yok da :S

Paylaşımınız için teşekkürler, sorunun nedeni bulunarak çözüm önerilmiş, benim önerdiğim yönteme benzerliği var ancak farklı isimde bir geçici dosyalar dizini oluşturarak wmplayer uygulaması dışındakileri oraya yönlendiriyor, işliyorsa en azından sorunun daha sonra tekrarlanmasını önleyebilecek gibi. Windowsun sorununa kısmen çözüm sağlamış olabilir.

• quote:

quote:

quote:

ayrıca route 66'yı kullanmak için voucher code'u giriyorum ancak general error (395) yazıp hata veriyor.. bunu nasıl halledebilirim?

gprs den deniyorum zaten ama olmuyor ayrıca skyfire da da böyle bir sorun yoktu eskiden şak diye bağlanıyordu..

sanırım skyfire alt yapısında bi sorun var çünkü biraz araştırma soncunda avrupada biçok ülkede de aynı hatayı veriyormuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanırım skyfire alt yapısında bi sorun var çünkü biraz araştırma soncunda avrupada biçok ülkede de aynı hatayı veriyormuş.

hayır hergün dakikalarca kullanıyordum geçenlerde hard reset attım işte ve yeniden yükledim ama şimdi çalışmıyor.. hayır daha önce ilk yüklediğimde de aynı sorun oluşmuştu ama burada biri bişey demişti ve hallolmuştu ama ne denmişti onu hatırlamıyorum

ayrıca route 66 yı da aktive edemiyorum kodu girip internete bağlandıktan sonra general server error yazısı çıkıyor

• Alınık Samsung i780 pil şarj adaptörü (tıkla)

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar:::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 28 Nisan 2010; 11:53:33 >
  • arkadaşlar elinde wmwifirouter seriallı olan varmı???
  • arkadaşlar benim yaşadığım sorun şu:yaklaiık 1 ay önce kensington marka bir bulututh araç kiti aldım.Aancak eşleşmesine rağmen bağlandığında sadece hışırtı geliyor be hiçbir şekilde ses duyulmuyor.Diğer nokia telefonumda böyle bir sırun olmadı.i780 telefonumda malesef uyumsuzluk oluyo.Acaba aranızda bulututh araç kiti kullanan var mı? Varsa kullandığı marka ve modeli yazarsa çok sevinirim. ona göre yeni bir bir cihaz alıcam.
  • arkadaşlar i780 için tavsiye edebileceğiniz türkiye radyolarınında olduğu radyo programı varmı??
  • Arkadaşlar Merhaba,
    WinPeace in konunun en başında verdiği igo navigasyonu hala kullanıyorum,
    ama harita eski kaldı, bunu nasıl yenileyebilirim, elinde IGO 8 güncel harita olan veya
    güncel haritası ile birlikte navigazyon yazılımı bulunan varsa rica ediyorum..

veya balık tutmayı öğretecek bilgi de faydalı olur. internetten igo 2009 indirdim ama iphone içinmiş
    i 780 e uygun programı nasıl bileceğim, her windows mobile 6 programı i780 de çalışır mı ?
  • Arkadaşlar i780 de skyfire problemi çözüldü... yöntem maxicep.com daki kullanıcıdan alıntıdır. O yöntemle sesi çıkmayan fakat çalışan bir skyfire elde ettim. Geçerli bi IP adresi dosyaya attğımızda artık çalışıyor. linkteki dosyayı indirin telefon hafızasındaki Application Data içindeki prefs i silin indirdiğiniz dosyayı yapştırın skyfire hazır
    http://XXpidshare.com/files/384904243/prefs.html
  • Arkadaşlar inşallah sorunumun cevabını bilen vardır. 1 ay önce servisten adldığım telefonumun wifi sinde sorun yaşıyorum. mevcut wifi ye bağlanıyor fakat bir türlü internet sayfalarına bağlanmıyor msn yada hic birşey yok. Hat üzerinden bağlıntı yapabiiyorum. Telefon win6.0 yüklü. makina hard reset yaptım ama sorun çözülmedi. wifi ayarlarında ayarlama bilgisinede cok fazla sahip değilim. eskiden direk acardım bağlanırdı. opera 10 da bağlanmıyor. sorunu cevaplarsanır çok sevinirim. saygılarımla
  • İ780 İÇİN MANİLA 2D 2.0 CAB DOSYASI İSTEĞİ

i780imizde wm 6.5'te 128 dpi veya 96 dpi de çalıştırabileceğimiz ekrana tam oturan manila 2d 2.0 (htc megadan uyarlanmış) cab kurulum dosyası varmıdır? XDAdaki heineken78in bu konuda bir niyeti olduğunu biliyorum.Fakat girişimde bulunan yok herhalde henüz.Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

(Not : wm 6.5'te manila 1.0.1818 versiyonunu çalıştırabiliyoruz.Ama 2.0 daha şık olurdu.)

• quote:

Orijinalden alıntı: pepejr

İ780 İÇİN MANİLA 2D 2.0 CAB DOSYASI İSTEĞİ

i780imizde wm 6.5'te 128 dpi veya 96 dpi de çalıştırabileceğimiz ekrana tam oturan manila 2d 2.0 (htc megadan uyarlanmış) cab kurulum dosyası varmıdır? XDAdaki heineken78in bu konuda bir niyeti olduğunu biliyorum.Fakat girişimde bulunan yok herhalde henüz.Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

(Not : wm 6.5'te manila 1.0.1818 versiyonunu çalıştırabiliyoruz.Ama 2.0 daha şık olurdu.)

Ben de şöyle bir tane var ama aradığın mıdır bilemedim.

http://rapidshare.com/files/389142656/Manila_Square320.cab

• pepejr'nin eklediği güzel görünüyormuş
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.