Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar windows mobile 6.5 i kurupta türkçe kullanabilen varmı acaba,ben şuanda 6.5 i kullanıyorum tavsiye ederim bayağı bi fark var arkadaşlar türkçe dil paketi sorun cıkartıyor 6.5 e uyumlu varmı kullanan arkadaşlar bi zahmet yardımcı olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekucal

arkadaşlar kusura bakmayın forumu okumadan yazıyorum ama acil biraz durum :) sms leri hafıza kartına alabiliyor muyuz? telefona format atıcam da birazdan,kaybetmek istemediğim mesajlarım var. yardımlarınız için teşekkürler ;)

My phone diye bir program var bu programla mesajlarımızı hotmail hesabımızdaki myphone.microsoft.com a yüklüyoruz.internetle buuraya kaydoluyor dilediğiniz zaman bilgisayardan ulaşabilirsiniz tekrar telefona da indirebilirsiniz. hafıza kartına kopyalnırmı bilmiyorum
  • Arkadaşlar i780 almayı düşünüyorum.
    nokia e71 almayı planlıyordum hem pahalı hemde nokia:)
    işletim sisteminin avantajı var mı?
  • İlgi gösteren herkese teşekkürler, telefon satılmıştır...

quote:

Orijinalden alıntı: açık-pozisyon

Herkese merhaba,

i780 telefonumu satışa çıkardım. Kasım 2010'a kadar garantili, çiziksiz, tertemiz... Kutusu, aksesuarları ful... Ayrıca ekran koruma filmi ve silikon kılıf mevcut. Cihazda igo 8 ve spb mobile shell yüklü...

İstanbul içi açılıp, denenip, elden teslim edilecektir. Fiyat 325 TL... İş gereği 2. telefon olarak almıştım, işimi değiştirdiğimden artık bu tip bir telefona ihtiyacım yok, satış sebebim budur...
  • s.a kolay gelsin. uzun zamandır forumu takip ediyorum bişey soracaktım. ben telefonuma pc den turkce yamayı kurdum ve sonra telefondan kaldırdım yamayı fakat şimdi telefonum acılmıo. hard reset atıyım dedim onuda kabul etmio. ne yapmam gerek? hard reset tuslarına bastıgımda hiç tepki vermio normal acılıo windows mobile yazısı gelio kalıyo oylece. acil yardım edin lutfen.
  • i780 kullanıcılarına güzel bir haber vermek isterim.

XDA'da Heineken adlı üstadımız ,yeni çıkan official epix rom üzerinde çalışarak ,i780 için mouse pointer sorunu giderilmiş ve yeni HTC menuleri de eklenmiş nefis bir WM 6.5 rom'u hazırlamak üzere.Gelişmeler oldukça size bildirecek ve burada paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepejr

i780 kullanıcılarına güzel bir haber vermek isterim.

XDA'da Heineken adlı üstadımız ,yeni çıkan official epix rom üzerinde çalışarak ,i780 için mouse pointer sorunu giderilmiş ve yeni HTC menuleri de eklenmiş nefis bir WM 6.5 rom'u hazırlamak üzere.Gelişmeler oldukça size bildirecek ve burada paylaşacağım.

Güzel haber , cihaz gerçekten güzel ve hala tercih ediliyor. ROM çalışmaları cihazı daha da zenginleştirecek
  • Merhaba arkadaşlar. Gerçekten güzel bir forum çalışması olmuş.Emeği geçenlere çok teşekkürler. Yalnız çoğu link ölmüş ve programlardan faydalanılamıyor. Real Vga uyumlu temaları, Gps programlarını indiremedim. Linkleri yenileyebilen bi arkadaş olursa sevinirim...iyi çalışmalar herkese...
  • merhaba bısey soracağım..
    benım ı780 ım gecen müzik dinledikten sonra kapadım sonra bırdaha ses cıkmadı ne player acılıyor nede ses cıkkıyor hata werıyor..ringtonelara gelip herhangı bıseı secıp okey dedıgımde su hta cıkıyor
    "ringtone error
    this ring tone file is corrupted or unavaible.please choose a different ring tone"
    durup dururken oldu bu hata,aynısı gecen arkadasımdada oldu ondada aynı hata war ne yapmamız gerek bunun ıcın?format atmadan yapılacak yöntem warmı
    -bırde telefonumdakı sms lerı yenı alacağım blackberry bolda aktarmak ıstıyorum bu mumkun mu?
    -wede turkce yapmak cok zormudur?serwise wermelımıyım yada herhangı bır bayıye
  • O kadar kullanıcı var bir Allahın kulu cevap yazmadı bu nasıl paylaşım?

quote:

Orijinalden alıntı: umera

Arkadaşlar i780 almayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar Rom yükseltenlere i780 için iyi bir haber.

WM 6.5 rom da finger mouse problemi çözülmüş.

Benim henüz garantim devam ettiği için henüz bu işleme girmedim.

Kullanan arkadaşlar sonuçlarını bildirirler.

[19.07.10] SGH-i780 WM 6.5.X WWE Mouse fixed
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=599652
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircan01

s.a kolay gelsin. uzun zamandır forumu takip ediyorum bişey soracaktım. ben telefonuma pc den turkce yamayı kurdum ve sonra telefondan kaldırdım yamayı fakat şimdi telefonum acılmıo. hard reset atıyım dedim onuda kabul etmio. ne yapmam gerek? hard reset tuslarına bastıgımda hiç tepki vermio normal acılıo windows mobile yazısı gelio kalıyo oylece. acil yardım edin lutfen.

Hard reset atarken şuna dikkat ettiniz mi?
    Pili çıkarıp taktıktan sonra yani PPc kapalı durumdayken yeşil ve kırmızı telefon tuşlarına birlikte basılı tutarak açma düğmesine bastınız mı? Böyle yaptığınızda hard reset atamıyorsanız servise danışmaktan başka çare kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgunaydin

merhaba
    telefonda kurulabılır 3 adet alarm gorunuyor
    onları zaten kullanıyorum

fakat gecen benım ufak veled elıne bı gecırdı telefonu

nasıl becerdıyse aksam saat 11.30a 4. bır alarm kurdu :D
    nerden oldugunu bulamıyorum normal alarmların arasında gorunmuyor nasıl ıptal edecem bılen varmı

Sizin sürüm hangisi bilmiyorum ama 6.0 ise today ekranınında saat yanında alarm işareti var ona basmış ve kurmuş olabilir.
  • quote:

O kadar kullanıcı var bir Allahın kulu cevap yazmadı bu nasıl paylaşım?

quote:

Arkadaşlar i780 almayı düşünüyorum.

Bu konuda size kimse birşey söyleyemez. İkisi çok farklı şeyler. i780 güzel bir PPc ve hiçbir PPc de olmayan figer mouse var. Windows 6 işletim sistemi var. Bazı arkadaşlar versiyonu geliştiriyorlar. Yani gelişebilen bir yapısı var. Telefonla ne yapmak istediğiniz önemli..
  • igo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pickup

Arkadaşlar Rom yükseltenlere i780 için iyi bir haber.

WM 6.5 rom da finger mouse problemi çözülmüş.

Benim henüz garantim devam ettiği için henüz bu işleme girmedim.

Kullanan arkadaşlar sonuçlarını bildirirler.

[19.07.10] SGH-i780 WM 6.5.X WWE Mouse fixed
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=599652

Tam bunu yazmak için girmiştim, siz yazmışsınız. Xda-developersa üyeyim ve o konuyu yakından takip ediyordum. Romu denemeden buraya yazmak istemedim o yüzden biraz geç kaldım. Rom için ilk izlenimlerim gayet stabil olduğu ve diğer romlardan i780e en uygun olanının bu olduğu yönünde. Elbette şu an için eksiklikleri var ama Heineken78 bunları gidereceğini ve güzel bir rom çıkaracağını duyurdu. Gelişmeleri takip ediyoruz. Eğer Heineken78'in romlarını yüklüyor ve kullanıyorsanız bağış yapmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman1925

Arkadaşlar Merhaba Ben sizden i780 e vista yükleniyormu , yükleniyorsa nasıl oluor.şimdiden ilgilenen arkadaslara teşekkürler

• elinde stabil çalışan skype olan dosyayı upload edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 25 Temmuz 2010; 21:58:59 >
  • slm arkadaslar yaa toplu mesaj atamak için ne yapmam lazım yardım için çok tşk şimdiden KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN İNSALLAH
  • selam telefona hard reset atmak zorunda kaldım

fakat şimdi cab dosyalarını açamıyorum

cevabını bilen varsa lutfen cevaplasın
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.