Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dosyanın uzantısı degısmıs
    daha dogrusu tum dosayaların

bende kurmak ıstedıgım programların tamamıını yenıden attım telefona o zaman oldu

tesekkurler

basına gelebırlrı bırlerının saasırmayın

ıyı geceler
  • bende hala stabil çalışan skype programını bekliyorum, elinde olan arkadaşlar biran önce paylaşırlarsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

bende hala stabil çalışan skype programını bekliyorum, elinde olan arkadaşlar biran önce paylaşırlarsa sevinirim..

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=windows+mobile+skype&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

http://download.cnet.com/Skype-for-Windows-Mobile/3000-2349_4-10319520.html

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

bende hala stabil çalışan skype programını bekliyorum, elinde olan arkadaşlar biran önce paylaşırlarsa sevinirim..

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=windows+mobile+skype&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

http://download.cnet.com/Skype-for-Windows-Mobile/3000-2349_4-10319520.html

teşekkür ederim metal can, elimde birkaç tane skype dosyası olmasına rağmen programı kullanıp kapattıktan sonra program sapıtıyor ve değişik ekranlar gelip gitmeye başlıyor hızlı hızlı ve tek çözümüde soft reset oluyor her seferinde!.. umarım bunlarda sorun yoktur

• Denemiştim, sorun çıkmamıştı. WM 6.5 yüklü.
  • quote:

Denemiştim, sorun çıkmamıştı. WM 6.5 yüklü.

bende orjinal 6.0 var, yükledim açıldı ancak henüz bağlanmadım. umarım bir sorun çıkmaz.
  • PC de kullandığım exe uzantılı bir programım var. Lisanslı birşey değil. Bu programı windows mobile cep telefonuma da yükleyerek kullanmak istiyorum. Mümkün müdür?

Birde son zamanlarda cep telefonumun saatinin hatırı sayılır şekilde geri kaldığını fark ettim. Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Sık sık ayarlamama rağmen bir süre sonra geri kalıyor. Bilgisi olan var mı?
  • MERHABALAR ARKADAŞLAR,

GEÇEN GÜNLERDE TELEFONUN BATARYA KAPAĞININ İÇ TIRNAĞINI KIRDIM VE KAPAKTA TAM KAPANMAMADAN KAYNAKLANA POTLUK OLUŞTU. BU KAPAĞI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM BİLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA BİLGİ AKTARIRLARSA SEVİNİRİM. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanturnalar

MERHABALAR ARKADAŞLAR,

GEÇEN GÜNLERDE TELEFONUN BATARYA KAPAĞININ İÇ TIRNAĞINI KIRDIM VE KAPAKTA TAM KAPANMAMADAN KAYNAKLANA POTLUK OLUŞTU. BU KAPAĞI NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM BİLEN ARKADAŞLARIMIZ VARSA BİLGİ AKTARIRLARSA SEVİNİRİM. İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=i780+cover&_sacat=See-All-Categories

• aynı sorunla arada sırada bende karşılaşıyorum ancak bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor. zaten denk gelmesi en kötü kurduğunuz alarmi etkiler ve sizi geç bıraktırır. yoksa rahatsız eden bir durum olsa bile başka bir zararı yok diye düşünüyorum. gerçi geçmiş sayfalarda bir arkadaş bu problemi çözmek için bir link vermişti, onu araştırıp bulursanız belki sorunu çözersiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: pane

Birde son zamanlarda cep telefonumun saatinin hatırı sayılır şekilde geri kaldığını fark ettim. Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Sık sık ayarlamama rağmen bir süre sonra geri kalıyor. Bilgisi olan var mı?

• quote:

quote:

MERHABALAR ARKADAŞLAR,

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=i780+cover&_sacat=See-All-Categories

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.

• igo Primo Kurdum Fakat

Tıklama Yerleri Yanlış Real VGA Kurulu Bundan Dolayı Olabilirmi ??

RealVGA 96 DPI ayarlayınca Cozunurlugum Ney Oluyor ???
  • merhaba,
    uzun zamandır i780 forumuna girmiyordum. aşağıdaki problem benim de başıma geldi. hatta şöyle söyleyim yaklaşık 2 aydır telefonum "sessiz". zamansızlıktan uğraşamamıştım (daha önceleri hard reset atıyor ve tüm programları tekrar kuruyordum...)

en yakın zamanda deneyeceğim, teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: ngz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ngz

Bozuk zil sesi dosyası (corrupted ringtone) Windows Mobile 6.0
    samsung i780 telefonumda bu durumla sık sık karşılaşıyorum,yedekleme dosyasını geri yüklediğimde sorun bir süre ortadan kalkıyor ancak bir süre sonra tekrar ortaya çıkıyor, can sıkıcı bir durum. Kurduğum alarmı duyamıyorum, telefon çalıyor duyamıyorum, konu windows sorunu gibi ama elle tutulur çözüme henüz ulaşamadım, yakınımdaki Samsung servisi Başarı Elk. servisine götürmemi, belki bir yazılım güncellemesi yapılabileceğini belirtti! Ancak henüz gidemedim.

Konuya kalıcı olmasa da "hard reset" gibi can sıkıcı bir yöntem yerine işime yarayan daha kolay başka bir yöntemi paylaşmak isterim:

1. sırasıyla "Application Data" --> "Volatile" dizinine gidin,
    2. "Volatile" dizinindeki tüm dosyaları silin (burada yüzlerce dosya var)
    3. "soft reset" yapın

Cihaz bozuk sandığı zil sesi dosyalarını tekrar tanımaya başlayacaktır.

Ancak bu kalıcı çözüm değil,ayrıca bu işlemden sonra zil sesi sorunu düzeldi görünse de başka sorun yaratır mı bilmiyorum, sorun yaratmıyor olsa bile bozulmanın ne zaman olacağını bilemiyeceğimiz için alarm ya da çağrı kaçırmadan durumun farkına varmamız normal olarak mümkün değil. Microsoft'un ya da Samsung'un soruna çözüm bulması gerekir. Ancak hiçbirinden tepki yok. Yaptığım internet taramasında yurt dışında da oldukça yaygın bir sorun olduğunu görüyorum. Servis ya da müşteri hizmetlerine başvurduğumda bu durumu ilk defa benim başıma gelmiş gibi davranıyor.

"Hard Reset" ya da yedekleme yöntemi dışında daha uygun bir çözüme ulaşan oldu mu acaba?

Biraz araştırma yapınca buradan > buraya yönlendim. Sorunun çözüldüğünden bahsetmişler. Farklı bir sorun hakkında oluşturulmuş bir konuya benziyor. Ama yönlendiren kişi seninle aynı sorundan bahsetmiş. Biraz okursun olmadı şu an pek vaktim yok da :S

Paylaşımınız için teşekkürler, sorunun nedeni bulunarak çözüm önerilmiş, benim önerdiğim yönteme benzerliği var ancak farklı isimde bir geçici dosyalar dizini oluşturarak wmplayer uygulaması dışındakileri oraya yönlendiriyor, işliyorsa en azından sorunun daha sonra tekrarlanmasını önleyebilecek gibi. Windowsun sorununa kısmen çözüm sağlamış olabilir.

• Arkadaşlar; skyfire internet tarayıcısıyla nete girmek istediğimde, bu program ülkenizde hizmet vermemektedir gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum ve ninternete giremiyorum. acaba sorunun çözümü var mı? yoksa bu programa alternatif ie ve opera dışında var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoshisu

Arkadaşlar; skyfire internet tarayıcısıyla nete girmek istediğimde, bu program ülkenizde hizmet vermemektedir gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum ve ninternete giremiyorum. acaba sorunun çözümü var mı? yoksa bu programa alternatif ie ve opera dışında var mı?

evet, skyfire birkaç aydan beridir türkiye ye servis sağlamayı kesti, telefonun dns'sini değiştirsende hiçbir şey fark etmiyor ve skydire artık ne yazıkki ülkemizde çalışmıyor. bu tüm skyfire versiyonları için geçerli, bana göre de skyfiredan sonraki en iyi program opera'dır.
  • Skyfire güzeldi ancak artık umrumda bile değil , bence boşverin Skyfire programını zaten destek de vermiyorlar.

Şu program Skyfire'dan bence çok daha güzel mutlaka deneyin derim her türlü siteye sorunsuzca
    girin çok sayıda Video , Mp3 , Radyo v.s. sitesinden sorunsuzca müzik dinleyin Video izleyin

UzardWeb adlı program Skyfire'a çok benziyor aynı mantık , Opera ve bunu kullanıyorum ikisi de fazlasıyla yetiyor.

www.uzard.com Uygun programı yükleyip kurun...
  • @Technological

bilgi için teşekkürler
  • quote:

MERHABALAR ARKADAŞLAR,

kapak ebayda var. fiyatı 35 tl. ye geliyor. orjinal parça. isterseniz getirtirim. dokunmatik ekran, tuş takımı, stilus falan da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 29 Ağustos 2010; 23:42:25 >
  • 1 yıldır zevkle kullandığım ve gurur duyduğum i780 imi istemeyerek satıyorum. gittigidiyor ilan numarası: 30117807
  • niye satıyorsun kardeş hayırdır?
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.