Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • igo primo kuran var mi acaba??? igo 8 ile ciddi bir farki var mi? cevaplariniz icin simdiden tesekkür....
  • quote:

Orijinalden alıntı: platanusbahce

igo primo kuran var mi acaba??? igo 8 ile ciddi bir farki var mi? cevaplariniz icin simdiden tesekkür....

ben kurmuştum zamanında, igo 8 e göre daha cafcaflı bir görüntüsü var onun dışında bir artısı yok. sanırım igo 8 daha stabil primo ya göre, igo 8 yüklüyse primo ya gerek yok bence
  • ben satabilirim. batarya da var. fiyatını bilmiyorum. siz bir şey söyleyin...
  • MERHABA BEN TELEFONUMA 96dpi yükledım turkce secınce tel kapandı ve bıdaha acılmadı sadece ilk basta samsung logosu cıkıo ve ana ekrana gecmıo ne yapabılırım. resette attım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rojinirem

MERHABA BEN TELEFONUMA 96dpi yükledım turkce secınce tel kapandı ve bıdaha acılmadı sadece ilk basta samsung logosu cıkıo ve ana ekrana gecmıo ne yapabılırım. resette attım olmadı

Mirage updater ile jvhc2 romunu yükleyebilirsiniz. İngilizce sorununuz varsa bir şey yapmadan önce foruma sorup bilgi aldıktan sonra onu yapmanızı tavsiye ederim.
  • tel acılmıo nasıl yapıcam dediğiniz ana ekran gelmıo;/
  • quote:

tel acılmıo nasıl yapıcam dediğiniz ana ekran gelmıo;/

Shift ve enter tuşlarına basılı tutarak telefonu açmaya çalıştığınızda açılıyor mu? Açılıyorsa ekranda ne gördüğünüzü söyler misiniz?
  • emergency mode yazıyor usb kablosuyla yukleme mı yapacagım ?
  • quote:

emergency mode yazıyor usb kablosuyla yukleme mı yapacagım ?

Evet. Bu konu içinde birkaç kez anlatıldı bu. Biraz ara bakın, bulamazsan yine yardımcı oluruz. Bilgisayarının işletim sistemi ne bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

niye satıyorsun kardeş hayırdır?

parasal sorunlarım oluştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbilici

quote:

niye satıyorsun kardeş hayırdır?

parasal sorunlarım oluştu.

anladım. umarım sorunu kısa sürede halledersin ve tekrar alırsın bir i780 yada istediğin başka bir tel.
  • İyi akşamlar ;

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var, telefonuma hard reset atmam gerekiyordu ve önce sprit backup programıyla yedeğini aldıktan sonra hard reset yaptım. Hard resetten sonra geri yüklemeyi yapınca bir şok yaşadım. Ne telefon numaraları ne de mesajlar yerinde duruyordu. Telefon rehberinde sadece msn adresleri duruyor.

Bu numaraları geri getirme şansım var mı yoksa hepsi uçtu gitti mi ??? Bir cevaba ihtiyacım var yoksa telefona format ata ata kafayı yedirtcem...
  • .
  • arkadaşlar bilmeyen varsa bu siteyi inceleyin ben yeni buldum belkı herkes bılıyor ama soylemıyordur

super programlar ve oyunlar var
    15- 20 adet prog ve oyun ındırdım
    1 tanesı harıc hepsı uyum sorunu yasaman tıkırtıkır calıstı

http://gallery.mobile9.com/c/samsung-i780-software_1741/7/
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipahmet

İyi akşamlar ;

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var, telefonuma hard reset atmam gerekiyordu ve önce sprit backup programıyla yedeğini aldıktan sonra hard reset yaptım. Hard resetten sonra geri yüklemeyi yapınca bir şok yaşadım. Ne telefon numaraları ne de mesajlar yerinde duruyordu. Telefon rehberinde sadece msn adresleri duruyor.

Bu numaraları geri getirme şansım var mı yoksa hepsi uçtu gitti mi ??? Bir cevaba ihtiyacım var yoksa telefona format ata ata kafayı yedirtcem...

daha önce backup yapmak için o program yerine spb backup kullanmıştım, ve backup yapmadan önce neleri kaydetmek istediğimi sorduğunda işte contacts filan onu seçmiştim, har reset sonrası spb backup programınıda geri yükleyip save dosyasını açtığımda otomatik olarak geri gelmişti.

siz heralde düzgün bir şekilde backup alamadınız. hard reset sonrası sprite backup programını tekrar yüklediniz mi? eğer sadece msn adresleri duruyorsa demek ki rehberi ve mesajları backup yapmamışsınız. umarım sorununuz çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: sgunaydin

arkadaşlar bilmeyen varsa bu siteyi inceleyin ben yeni buldum belkı herkes bılıyor ama soylemıyordur

super programlar ve oyunlar var
    15- 20 adet prog ve oyun ındırdım
    1 tanesı harıc hepsı uyum sorunu yasaman tıkırtıkır calıstı

http://gallery.mobile9.com/c/samsung-i780-software_1741/7/

bilgi ve paylaşım için teşekkürler. güzel bir siteye benziyor, mutlaka birilerinin işine yarayacaktır

• quote:

daha önce backup yapmak için o program yerine spb backup kullanmıştım, ve backup yapmadan önce neleri kaydetmek istediğimi sorduğunda işte contacts filan onu seçmiştim, har reset sonrası spb backup programınıda geri yükleyip save dosyasını açtığımda otomatik olarak geri gelmişti.

siz heralde düzgün bir şekilde backup alamadınız. hard reset sonrası sprite backup programını tekrar yüklediniz mi? eğer sadece msn adresleri duruyorsa demek ki rehberi ve mesajları backup yapmamışsınız. umarım sorununuz çözülür

Neleri kaydetmem gerek dediği zaman her ihtimale karşın hafıza kartını bile işaretlemiştim. pim.vol dosyasını not defterinde açtığımda bazı numaralar gözüküyor.

Bir de bu programı ben zaten hafız kartına kurmuştum tekrar yüklememe gerek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: necipahmet

quote:

Neleri kaydetmem gerek dediği zaman her ihtimale karşın hafıza kartını bile işaretlemiştim. pim.vol dosyasını not defterinde açtığımda bazı numaralar gözüküyor.

Bir de bu programı ben zaten hafız kartına kurmuştum tekrar yüklememe gerek var mı ?

save dosyasını açabilmen için sprite backup dosyasını tabiki tekrar kurman lazım telefona

• quote:

Orijinalden alıntı: Pickup

quote:

Orijinalden alıntı: demircan01

s.a kolay gelsin. uzun zamandır forumu takip ediyorum bişey soracaktım. ben telefonuma pc den turkce yamayı kurdum ve sonra telefondan kaldırdım yamayı fakat şimdi telefonum acılmıo. hard reset atıyım dedim onuda kabul etmio. ne yapmam gerek? hard reset tuslarına bastıgımda hiç tepki vermio normal acılıo windows mobile yazısı gelio kalıyo oylece. acil yardım edin lutfen.

Hard reset atarken şuna dikkat ettiniz mi?
    Pili çıkarıp taktıktan sonra yani PPc kapalı durumdayken yeşil ve kırmızı telefon tuşlarına birlikte basılı tutarak açma düğmesine bastınız mı? Böyle yaptığınızda hard reset atamıyorsanız servise danışmaktan başka çare kalmıyor.

Dediginiz gibi hard reseti formda gormustum. cihazı yeni aldım alalı 2 ay oldu ama 1 hafta kullanabildim. yaklasık 2 aydır boş duruyo. acaba rom yuksetmeyi denesem olur mu shift enter tuşları ile. onmu yapınca ekranı gelio. ama o şekilde pc görürmü bilmiyorum. yardımcı olursanız cok sevinirim.

• Selamlar....

Forumu uzun zamandır inceliyorum ve telefonumu i780 ile değiştirmeğe karar verdim..
    Bende i900 var satmak veya takas etmek istiyorum..Telefonun sıfırından farkı yok istanbulda olanlar bizzat telefonu görebilirler....
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.