Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rea0110

BİRİ BANA SAMSUNG İ780 KULAKLIK SES YÜKSELTME KODUNU VEREBİLİRMİ VE NORMAL SES YÜKSELTME KODU SAYFAYA ATMISTIM Bİ ARA SIMDI BULAMIYORUM

Cihazın standart ayarları;
    # Normal > Handset: 0dB, -4.5dB, +30dB, +20dB, 1.5dB, boşluk
    # Normal > Headset: -6dB, -15dB, +24dB, +20dB, 1.5dB
    # Talking > Handset: -6dB, -6dB, +12dB, 0dB, +0dB, -6dB
    # Talking > Earjack:-7.5dB, -6dB, +12dB, 0dB, +0dB, -6dB
    # Talking > Speakerphone: -4.5dB, -6dB, +12dB, -6dB, +0dB, -6dB
    # Talking > BTMono: -5.25dB, -6dB, -9dB, -9dB

koyu renkli olanı değiştirin, memnun kalmazsanız eski ayarları yaparsınız

• http://mobile360.org/mobile-games/240x320-java-games/17835-4131-ferrari-gt-2-revolution-by-gl-2010

linkteki oyunun i780 için uygun dokunmatik versiyonunu(320x320) bulmak mümkün mü? Ferrari GT oyunu var bende çok zevkli bir oyun, şimdi ikincisi çıkmış
  • Arkadaşlar Ebaydan samsung i780 için orjinal kasa almayı düşünüyorum başka almayı düşünen varsa beraber getirtebiliriz ne dersiniz?
  • alacağınız malın linkini buraya koyarsanız daha faydalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

Arkadaşlar Ebaydan samsung i780 için orjinal kasa almayı düşünüyorum başka almayı düşünen varsa beraber getirtebiliriz ne dersiniz?

fiyat ne kadarmış?
  • MERHABA ARKADAŞLAR,

KAFAMA BİR SORU TAKILDI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİ.

IPHONE CİHAZLARDA ÇALIŞAN TEAMVİEWER DİYE BİR PROGRAM VAR VE STABİL ÇALIŞIYOR. BİR ARKADAŞIM BANA BU KONUDA BİR SHOW YAPTI VE ZORUMA GİTTİ AÇIKCASI

ŞİMDİ TEAMVİEWER SİTESİNDE YAPTIĞIM İNCELEMEDE WM CİHAZLAR İÇİN PROGRAM YOKTUR.

BU TÜR BAĞLANTI PROGRAMLARI VARMIDIR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

İŞYERİMDEKİ BİLGİSAYARIMA BAĞLANIP İŞLEM YAPMAK İSTİYORUM. YUKARIDAKİ PROGRAM 2 BİLGİSAYAR ARASINDA BAĞLANTI YAPIP İŞLEM YAPMAYA İZİN VERİYOR. AYNI ŞEKİLDE IPHONE DE DE İZİN VERİYOR.

İLGİNİZ İÇİN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanturnalar

MERHABA ARKADAŞLAR,

KAFAMA BİR SORU TAKILDI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİ.

IPHONE CİHAZLARDA ÇALIŞAN TEAMVİEWER DİYE BİR PROGRAM VAR VE STABİL ÇALIŞIYOR. BİR ARKADAŞIM BANA BU KONUDA BİR SHOW YAPTI VE ZORUMA GİTTİ AÇIKCASI

ŞİMDİ TEAMVİEWER SİTESİNDE YAPTIĞIM İNCELEMEDE WM CİHAZLAR İÇİN PROGRAM YOKTUR.

BU TÜR BAĞLANTI PROGRAMLARI VARMIDIR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

İŞYERİMDEKİ BİLGİSAYARIMA BAĞLANIP İŞLEM YAPMAK İSTİYORUM. YUKARIDAKİ PROGRAM 2 BİLGİSAYAR ARASINDA BAĞLANTI YAPIP İŞLEM YAPMAYA İZİN VERİYOR. AYNI ŞEKİLDE IPHONE DE DE İZİN VERİYOR.

İLGİNİZ İÇİN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER.....

Logmein.com sitesinde mobile uyumlu porogramcık mevcuttur.Tabi karşı bilgisayarda daha önce logmein kurulu olması gerekiyor.Free uygulama modu var.Pro da var...

• Şuanda En stabil çalışan WM6.5 sürümü tavsiyesi ve yükleme talimatlarını paylaşacak kimse var mı :) teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: poykir

Şuanda En stabil çalışan WM6.5 sürümü tavsiyesi ve yükleme talimatlarını paylaşacak kimse var mı :) teşekkürler

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=599652
  • Ben biraz daha detay içeren bir mesaj bekliyordum ama :)

hangi rom'u indirmem lazım, hangi programla flashlıycaz, öncesinde 6.1 e yükseltme yapıp ondan sonra mı 6.5 yüklemem lazım vs. ve diğer püf noktalar. ya da bunları detaylı anlatan biyer.
  • quote:

Ben biraz daha detay içeren bir mesaj bekliyordum ama :)

hangi rom'u indirmem lazım, hangi programla flashlıycaz, öncesinde 6.1 e yükseltme yapıp ondan sonra mı 6.5 yüklemem lazım vs. ve diğer püf noktalar. ya da bunları detaylı anlatan biyer.

ama sen de hiç bilgi vermemişsin :)

telefonunun şu andaki romu? bilgisayarındaki işletim sistemi? vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Ben biraz daha detay içeren bir mesaj bekliyordum ama :)

ama sen de hiç bilgi vermemişsin :)

telefonunun şu andaki romu? bilgisayarındaki işletim sistemi? vs

:) haklısın valla kusura bakma

Bilgisayarımda Win 7 yüklü
    Telefonda ilk geldiği günki gibi wm 6.0 yüklü :)
  • Umarım acelen yoktur. Gerekli işlemleri toparlayıp yazarım, bir kere yapıp bırakılan işlemleri yapalı çok uzun zaman oldu.
  • quote:

Umarım acelen yoktur. Gerekli işlemleri toparlayıp yazarım, bir kere yapıp bırakılan işlemleri yapalı çok uzun zaman oldu.

yok yok akşam 5 e kadar zamanım var :) eğer aceleden kastın sadece kısa birsüre değilse 10 dk gibi :)
  • quote:

quote:

Umarım acelen yoktur. Gerekli işlemleri toparlayıp yazarım, bir kere yapıp bırakılan işlemleri yapalı çok uzun zaman oldu.

yok yok akşam 5 e kadar zamanım var :) eğer aceleden kastın sadece kısa birsüre değilse 10 dk gibi :)

bir iki gün gibi bir zaman düşünmüştüm ama neyse hazırlamaya çalışırım
  • quote:

quote:

quote:

bir iki gün gibi bir zaman düşünmüştüm ama neyse hazırlamaya çalışırım

ok sabırsızlıkla bekliyorum :) teşekkürler

• bir gelişme yok mu daha :) bekliyorum
  • arkadaşlar herkesin elinde bulunması gereken bi yükleme rehberidir ctrlpda dan alıp word haline getirmiştim bi ara,hazırlayan arkadaş gerçekten çok iyi hazırlamış bu rehberden bakarak rahat bi şekilde Fw yüklemesi yapabilirsiniz.Aradaki 123 'ü silin arkadaşlar.http://rapid123share.com/files/435129762/i780_y__kleme_rehberi.doc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR ARER -- 5 Aralık 2010; 22:59:38 >
  • i780.wm6.5_28205(hybrid)v2.2_wwe_96dpi_repack rom'u yükledim ama mouse işlevini 4 yönlü olarak kullanamıyourm, ve görüntülü konuşmayı yapamıyorum , kamerayı açamıyorum daha doğrusu.
  • http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8079842&postcount=1061 buradakini kullanıyorum şu an. 4 yönlü için startup klasörü vardı sanırım bir yerde onun içinde iki kısayol vardı onları siliyordun sanırım. o konuda sorulmuş ama bulamadım şimdi :S
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.