Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • igo diye bir dosya acıp içine atıp denemiştim daha once tum dosyaları sd kart içine direk mi atmalıyım acaba?

direk storage card içine attım ve tel içinden calıstırdıgımda

Program Application database can not be found. please insert original application SD card. hata uyarısını veriyor.......

sorunum ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkarakiraz -- 4 Ocak 2011; 23:19:28 >
  • kendin kafana göre bir dosya oluşturma

hepsini olduğu gibi storage card da uygun bir yere at ve direk .exe yi çalıştır

kartında hata varsa kartına format atman uygun olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkarakiraz

igo içindeki dosyalar. tümü acıldıgında 104 mb oluyor.

branding
    content
    custom
    data
    defaults
    lang
    licence
    save

gpstmc.dll
    igo8.exe
    sys
    tahoma
    tahomabd
    tmceventlist

dosya olanların içindeki sıkıştırılmış diger dosyaları da actım.
    Birde bende wm6.0 yüklü acaba işletim sistemim mi 32 biti desteklemiyor ?

Bu dosyaları gördüğün yerde BRANDİNG VE DATA diye sıkıştırılmış dosyalar vardır o dosyaları acma o şekilde kalması gerekiyor.Dosyaların içinde gene sıkıştırılmış dosya varsa onlarıda acma.Son olarak bu dosya ve klasorlerin hepsini igo adlı bi klasor oluşturup içine at ve SYS adlı dosyayı silip igo 8.exe yi çalıştırıp bi denemeni tavsiye ederim gene hata verirse başka bi sitelerden indirip denemen daha uygun olacaktır.İgo 8 promoyu ben çalıştıramadım ekran çözünürlüğü desteklemeyo suanda biraz uğraşmak lazım sanırım,ben,m kullandığım sürüm igo8 my way 8.3.4.142975 sürümüdür google'da bakabilirsiniz busürümü indirip deneyin olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR ARER -- 5 Ocak 2011; 13:42:03 >

• ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 6 Ocak 2011; 12:48:10 >
  • Tamam sıkıştırılmış dosyaları açmayınca oldu. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.....
  • ya benim i780 ime program yüklenmiyo en sonunda gelicem birinize vericem parası neyse yapın abi :)))))))
  • sakin sorun nedir, hangi programı yüklemek istiyorsun ve hafıza kartın takılı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren356

ya benim i780 ime program yüklenmiyo en sonunda gelicem birinize vericem parası neyse yapın abi :)))))))

:) Herşey para değil, arkadaşın dediği gibi ne yaptığınızı ne işlemler yaptığınızı anlatırsanız yardımcı oluruz.
  • Arkadaşlar bu Rom atma olayı sadece Win xp'de mi gerçekleşebiliyor ? Activesync Win 7'de çalşmıyor da yerine Windows mobile center var onunla oluyor mu çözemedim. Bir sorum da şu olacak, Win Mobile 6.0 ile 6.5 arasında dağlar kadar fark var mı ? Şu an bende Win mobile 6.0 ve birkaç theme değiştirme programı vs. var ve telefon her işimi gayet güzel görüyor, memnunum. Eğer fazla fark etmeyecekse (mesela gözle görülür derecede hızlanmayacaksa telefon vs.) kurcalamak istemiyorum da. Şimdiden sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur10

Şu an bende Win mobile 6.0 ve birkaç theme değiştirme programı vs. var ve telefon her işimi gayet güzel görüyor, memnunum. Eğer fazla fark etmeyecekse (mesela gözle görülür derecede hızlanmayacaksa telefon vs.) kurcalamak istemiyorum da. Şimdiden sağolun.

i780'in orjinoli wm 6.0. bilgisayarlardaki gibi windows xp ile çalışıp ama compatible with vista tarzı bir olay yok. hani 6.0 ile çıkarıyoruz ama 6.5'i de çalıştırır gibi. tamam çalıştırır ama orjinal sürüm wm 6.0, dolayısıyla en iyi verimi alabileceğin sürüm de bu diye düşünüyorum.
  • Benim telefonun dokunmatiğinde sorun var, başka yere bastığım halde wireless yöneticisini falan açıyor, hardrest yaptım, açılışta ekran kalibrasyonu yapmak için gelen ekranda dokunmkatik ekran çalışmadı, kalibrasyonu yapmadan da yükleme gerçekleşmedi, başka telefon kullanmaya başladım, aradan 1-2 ay geçince laf olsun diye bir daha denedim bu sefer ekran çalıştı, tekrar i780'e döndüm,
    bugün tekrar hardreset yapmam gerekti, bu seferde açılışta kalibrasyonun son +'sında başa dönüyor, bir türlü açılış ekranına geçmiyor
    ne yapmam gerek beyler bi yardımcı olun, acaba win 6.5'e mi geçsem?
  • demekki +'ların tam ortasına bir türlü başarılı basamıyorsunuz ki sürekli başa dönüyor, stylus kaleminizle ekrana dik bir şekilde +'ların tam ortasına basın.

bu arada ekran kalibrasyonu ayarı için en başta hard resete gerek yoktu ayarlar bölümünden onu yapabiliyordunuz, dolayısıyla aklınızda olsun bundan sonra kalibrasyonda sıkıntı yaşarsanız hard reset atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

demekki +'ların tam ortasına bir türlü başarılı basamıyorsunuz ki sürekli başa dönüyor, stylus kaleminizle ekrana dik bir şekilde +'ların tam ortasına basın.

bu arada ekran kalibrasyonu ayarı için en başta hard resete gerek yoktu ayarlar bölümünden onu yapabiliyordunuz, dolayısıyla aklınızda olsun bundan sonra kalibrasyonda sıkıntı yaşarsanız hard reset atmayın

dün akşam o kadar uğraştım bi türlü kalibrasyonu geçemedim, sabah yeni bir telefon alamaya gitmeden önce bir kere daha deneyeyim dedim ve bu sefer kalibrasyon tuttu, açılış ekranı geldi
    Benim telefonda donanımsal bir sorun var, yukarıda da bahsetmiştim daha önce de başıma gelmişti, hatta o zaman dokunmatik ekran hiç çalışmıyordu, olurda ekranınızı kaybederseniz üzülmeyin, bir iki hafta kapalı tutun sonra tekrar deneyin, benimki gibi tekrar çalışma ihtimali var,
    yeni sorunum da windows 7'nin telefonu görmemesi (daha doğrusu yanlış görmesi diyelim) bu yüzden de mobil aygıt merkezinin telefona bağlanamaması. daha önce defalarca kez kurdum, şimdi sorun yaratıyor

aygıt yöneticisinde, ağ bağdaştırıcılarda Microsoft Windows Mobile Remote Adapter olarak kuruluyor sonra da diğer aygıtlarda bilimiyen aygıt olarak olarak gözüküyor,

aygıt ve yazıcılar bölümünde de SGH-i780 mobil aygıt olarak değilde modem gibi gözüküyor, eskiden otomatik olarak tanıyordu şimdi niye böyle oldu anlamadım

her ikisinin de sürücülerini kaldırdım, bir daha taktım yinede mobil aygıt olarak tanımadı (hardreset atmamın sebebide ekran kalibrasyonu değil belki bu sorun çözülür diyeydi)

yardımlarınızı bekliyorum

• ya bu sony xperia i10 daki gibi (android işletim sistemi var) kişilerin fotoğraflarını telefon listesine direkt fcebooktan yükleyebiliyor muyuz otomatik? ya da öyle bi program eklenti vs bilen gören var mı?
  • arkadaşlar windows mobile 6.5 e gecmenizi tavsiye ediyorum tel bambaşka oluyo,bende rüyamda teli suya düşürdüğümü gördüm tel çalışmıyordu bozuluyordu bidaha ne kabustu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: droogi

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

demekki +'ların tam ortasına bir türlü başarılı basamıyorsunuz ki sürekli başa dönüyor, stylus kaleminizle ekrana dik bir şekilde +'ların tam ortasına basın.

dün akşam o kadar uğraştım bi türlü kalibrasyonu geçemedim, sabah yeni bir telefon alamaya gitmeden önce bir kere daha deneyeyim dedim ve bu sefer kalibrasyon tuttu, açılış ekranı geldi
    Benim telefonda donanımsal bir sorun var, yukarıda da bahsetmiştim daha önce de başıma gelmişti, hatta o zaman dokunmatik ekran hiç çalışmıyordu, olurda ekranınızı kaybederseniz üzülmeyin, bir iki hafta kapalı tutun sonra tekrar deneyin, benimki gibi tekrar çalışma ihtimali var,
    yeni sorunum da windows 7'nin telefonu görmemesi (daha doğrusu yanlış görmesi diyelim) bu yüzden de mobil aygıt merkezinin telefona bağlanamaması. daha önce defalarca kez kurdum, şimdi sorun yaratıyor

aygıt yöneticisinde, ağ bağdaştırıcılarda Microsoft Windows Mobile Remote Adapter olarak kuruluyor sonra da diğer aygıtlarda bilimiyen aygıt olarak olarak gözüküyor,

aygıt ve yazıcılar bölümünde de SGH-i780 mobil aygıt olarak değilde modem gibi gözüküyor, eskiden otomatik olarak tanıyordu şimdi niye böyle oldu anlamadım

her ikisinin de sürücülerini kaldırdım, bir daha taktım yinede mobil aygıt olarak tanımadı (hardreset atmamın sebebide ekran kalibrasyonu değil belki bu sorun çözülür diyeydi)

yardımlarınızı bekliyorum

sorunu çözemeyince bilgisayara format attım, sadece driverları yükledim, windows 7'nin hiçbir updateni yapmadım, wmdc 6.1.'i kurdum, kabloyu takınca otomatik olarak tanıdı, tabi bu çözüm bana pahalıya maloldu ama halloldu

• arkadaşlar ben i780 ime kasayı nerden bulucam hiçbir telefoncuda kasası yok bi bilginiz varmıdır
  • hayırdır kasaya ne oldu ki yeni kasa gerekiyor? telpa yada başarı ile görüşmenizde fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren356

arkadaşlar ben i780 ime kasayı nerden bulucam hiçbir telefoncuda kasası yok bi bilginiz varmıdır

Telpa'da yoksa ebay'de satanlardan alırsınız.
  • hocam kasa çok eskidi çizik çuzuk içinde 1.5 senedir kullanıyorum telefonu ve değiştirmek yada satmak gibi bi düşüncem yok hayatmda aldığım en temiz telefon en sağlam telefon çıktı. telpaya bi bakıyım olmazsa ebay dan alıyım dicemde gümrüğe takılır falan demişlerdi .. olurmu öyle bişey ?
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.