Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fse80s

selam arkadaşlar, nerdeyse 1 senedir 2-3 kere sizlerden navigasyon programı linki rica ettim, çünkü eski sayfalardaki linlker çoktan ölmüşler, bir Allah kulu da çıkıp derdin nedir demedi, hayrına bir link, garmin, route farketmez, hepsi olursa da tadından yenmez...

derdin nedir ? :P

igo v8

http://rapidBURAYISİLshare.com/#!download|258dt|99505339|iGO8.rar|50677

dosyayı indir hafıza kartına koy direk. mavi igo dosyasını çalıştır. tamamdır.

haritaları güncellemek istersen haziran 2010 haritaları için; utorrent e gir.. torrent i indir ve kur.. sonrahttp://theBURAYISİLpiratebay.org/torrent/5792365 sitesinden torrent dosyasını indir ve çalıştır..karşına çıkan pencereden sadece turkey yazan iki dosyayı indir. biri 25mb digeri 7 mb..

oldu da bitti maşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsme -- 26 Ocak 2011; 3:01:59 >

• hay Allah bin turlu razi olsun senden, 1 senedir bu telefonu gps soz kullaniyorum, aradim taradim ama net ten ilacli program bulmadim lakin derdime sen ilac oldun, sagolasin, mesajini telefondan gordum, aksam evde indirip yazdiklarini tek tek uygulayacagim dostum...
  • umarım sorun çıkmaz. şu telefonun kendi kendine kapanması sorunu çozulene kadar bakarım ben buraya. ondan sonra daha uzun aralıklarla bakarım. yani dua et sorunum cozulmesin..

bu arada bu telefonu satmak hic akıl karı degil. iphone ve blackberry ye gore fiyat/performansı kesinlikle çok daha fazla. maillerime bakabildiğim word excel kasabildiğim oyun oynayabildiğim divx izleyebildigim ve navigasyon kullanabildiğim bir telefon bu fiyatlara bedava.. satanlarda 250 lira komik rakamlara bırakmasın derim. ederi 400 liradır bu telefonun. ha siz ucuza verirseniz sadece piyasasını duşurursunuz o kadar.
  • Tespitlerine aynen katiliyorum, belki yeni nesil smartlar kadar estetik gorunmese de ayni islerin bir cogunu yapabiliyor, bu mesaji bile telefonla yaziyorum, insanlar ilk basta kucumseler de tanidikca hakkini teslim ediyorlar.

Son bir sorum var, yardimci olursan cok sevinirim. Telefonun ekraninda cizilmedik nokta kalmadi, hatta tus takiminda zxwf den baska da silinmedik buton kalmadi, arka kapak 2 aydir kayip, telefon enkaz gibi duruyor, bana yeni bir kapak takimi kaca patlar ve nereden temin edebilirim ?
  • aynı dert bende de var hocam.. ekran olayı basit ebay.com dan getirtirsin. hatta dur linki koyayım başkalarının da işine yarasın (kargo dahil 6.98 $)

http://cgi.ebay.com/Samsung-i780-i788-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Lens-/220699452312?pt=PDA_Accessories&hash=item3362b66398#ht_2030wt_994

ebaydeki ilanlarda daha ucuz bir link te var (kargo dahil 4.74 $)

http://cgi.ebay.com/US-LCD-TOUCH-SCREEN-DIGITIZER-SAMSUNG-SGH-I788-I780-/260697207413?pt=PDA_Accessories&hash=item3cb2c3b275#ht_1924wt_932

fakat türkiye'ye ugun degil diyor. belki satıcı ile görüşürseniz yollar. ki ben öyle yapacağım. sizden önce halledersem söylerim buradan.

ekran için koruyucu film :http://cgi.ebay.com/2-5-LCD-Screen-Protector-Film-Digital-Camera-/350337809226?pt=Digital_Camera_Accessories&hash=item5191c2bb4a

kargo dahil 18.99$ bütün takım taklavatı :
    http://cgi.ebay.com/Black-original-housing-cover-Samsung-I780-keypad-/280602020787?pt=PDA_Accessories&hash=item41552f0bb3#ht_2766wt_804

kargo dahil 6.55 $ a tuş takımı:
    http://cgi.ebay.com/OEM-New-keypad-keyboard-Samsung-i780-780-Black-/280505076958?pt=PDA_Accessories&hash=item414f67ccde#ht_1833wt_808

bulabilirsiniz.. yani takım taklavat ve ekran size kabaca 40 liraya mal olur. sempatik olsun 39.99 liraya mal olur :) bence bedava..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsme -- 27 Ocak 2011; 1:26:45 >

• sağolasın doatum, kapak takımı için harekete geçiyorum yalnız igo8 telefonun ekranının 3/4 ünde ve yan olarak çalışıyor, telefonum rom 6.1 ve real vga yüklü, ayrıca uyduyu bulamıyor ve sıklıkla program hata verip kendinikapatıyor, n79 umda kullandığım garmin den çok memnun kalmıştım, mümkünse linkini rica edebilir miyim ?
  • igo bence en iyisi baştan söyliyim.. belki romdan kaynaklıdır sorunun bilemem bende 6.0 yüklü ve sorunsuz. garmini bulduğum gibi koyarım. hafif meşguliyetim var..
  • evet igo, garmin'e ve diğer navi. programlarına göre kesinlikle daha iyi.. ama örneğin route 66 da oldukça güzel iş görüyor
  • özellikle metal can'a soruyorum, angry birds oyununu bulmak mümkün müdür windows mobile için?
  • benim sorunum çözüldü artık buraya bakmam :)

olur da başka birinin başına gelir diye bir anda ekrandan görüntü gitmişse. bazen üstteki led yanıyor kalarak herşey kitleniyorsa. ama buna rağmen sizi arayabiliyorlarsa ama siz yes e basmanıza rağmen bir nane olmuyorsa. yapacağınız tek şey hard reset. hatta belki soft reset. veya yaniden işletim sistemini yüklemek. donanımsal bir sorun yok yani. bazıları pil kafayı yiyor falan demişti ama zavallı pilin günahını almışlar. o masum!

bunu yapmadan önce sprite backup adlı bir program var onu bulun 4.5.5 idi sanırım versiyonu. license isteyecek. name e kendi adınızı yazın. serial ise 3435959813.. hayırlı olsun. şimdi cab dosyasını hafıza kartına koyup programı cihaz a yukleyin. backup dosyasını hafıza kartına koysun program. benim backup yaklaşık 95 MB tuttu. yani ne kadar büyük tutacağına dair bir bilgi idi. neyse sonra telefona istediğinizi yapın korkmayın. backup işe yarıyor yani. tecrübe ile sabittir.

bunun yanında samsung yetkili servislerinde dokunmatik ekran ve tuş takımı ve kasa değişimi 95 liraya yapılıyor.. yani ebay den parçaların toplamı 40 lira yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam. işte işçilik dahil yetkili serviste orjinalliğinden emin olacağınız parçaların takımı da bu kadar..

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

özellikle metal can'a soruyorum, angry birds oyununu bulmak mümkün müdür windows mobile için?

eposta uyarısı çalışmıyor forumda o yüzden hemen göremedim. Valla ben telefonda oyunla pek ilgilenmediğim için (bu telefonda oynamak güzel olmuyor zaten :S) görmedim ama istersen bakarım diyeceğim de, o oyun g sensör falan gerektirmiyor mu?
  • valla bakarsan sevinirim ben biraz bakındım ama bulamadım. sensör gerekmiyor heralde sadece dokunmatikle oynanıyor sapanın ipini çekip bırakıyoruz parmağımızla o kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

valla bakarsan sevinirim ben biraz bakındım ama bulamadım. sensör gerekmiyor heralde sadece dokunmatikle oynanıyor sapanın ipini çekip bırakıyoruz parmağımızla o kadar..

Biraz baktım da 6.5 için yok 7 için çıkarmayı düşünüyoruz falan demişler kullanıcılara.
  • hadi ya gerçi ben 6.0 kullanıyorum ama onun içinde yoktur heralde
  • Yeni bir şey çıkmıyor zaten 6.5 serisine de, çıksa bile ekran boyutu bilmem ne derken düzgün çalışmıyor. Durumum müsait olsa wp7 li bir telefon almayı düşünüyorum.
  • doğru, demekki bu oyunu oynayamayacağız.. teşekkürler ilgin için
  • sorununun çözüldüğüne çok sevindim, darısı başımıza...
  • Selamlar,

bende hala 6.0 sürümü mevcut,samsung sitesinden update etmeye çalışıyorum fakat versiyon hatası alıyorum,böyle bir versiyon yok diye hata veriyor.Yardımcı olabilir misiniz?
  • hangi versiyon için "böyle bir versiyon yok" hatası alıyorsunuz?
  • Telefonda JVHC1 yazıyor versiyon kısmında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reignman -- 1 Şubat 2011; 18:30:35 >
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.