Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır bu telefonda vodafone kullacısıydım. 3g özelliklerinden yararlanmak amacıyla 64kb lık ve 3g uyumlu karta geçtikten sonra telefonu kullanmasam bile şarjı 1 gün gitmektedir. 3g yi Avea da kullandığımda bu şekilde bir problemle karşılaşmadım. Normalde 3 gün gider şarj 16 saat gitmeye başladı.
    Ekran çözünürlüğünü ve ayarları minimize ettim. Süre uzamadı. Aynı problemle karşılaşan veya yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
  • Arkadaşlar slmlar
    Rehber olayını çözdüm.Bilgisayara bağladığımda outlook la eşleştirmişim.Sonradan kontrol edince farlkettim.Tekrar bağlayıp eşleştirince numaralar geldi.Fakat bu seferde route 66 çöktü artık igo kullanayım diyorum.Bu yüzden igo güncel program ve harita linki istiyorum yukarda var fakat rapidden silnmiş sanırım
  • telefonda pc suite modu varmı ?
  • pc suit modu ne demek yahu?
  • arkadaslar güzel ve güncel rom bulabilirmiyiz ve türkçe olursa müthiş olur
  • merhaba ben telefonuma 6.5 rom yuklemeye calıstım fakat PDA Device not found yazıor. daha once arkadasta aynı problemı yasamıs sanırım . ben wındows 7 kullanıorm ama halen sorunu çözemedım. yardımcı olurmusunuz
  • beyler, telefonun internetini wifi gibi yapip pc uzerinden internete nasil baglanabilirim? acil ve ayrintili cevabiniza ihtiyacim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

beyler, telefonun internetini wifi gibi yapip pc uzerinden internete nasil baglanabilirim? acil ve ayrintili cevabiniza ihtiyacim var

hacı bu programı kur telefonun internetini ister wifi ile ister kablo ile ister bluetoothla paylaştırabilirsin program cracklanmiş full

http://xxxfile.com/dl/129774703/d9be66b/WMWifiRouter.International.v.2.00.build.1502.CBD.cab.html

xxx=hot

• kardeş teşekkür ediyorum cevabına ben bir program yüklemeden, kendi içinde yapılacak bir ayarlama ile kullanılabileceğini düşünüyordum, demek bu özelliği orjinalde koymamışlar..
  • teşekkür ederim
  • arka planda kendiliğinden çalışan ve running programs kısmından manuel olarak stop dediğimiz active sync olayınının çalışmasını tamamen engelleyecek bir çözüm yolu var mıdır?
  • arkadaşlar yukarıdaki mesajımla ilgili yardımlarınızı bekliyorum
  • kapatamazsiniz. zorlayarak kapatabilzeniz bile, sistem kararsizligina neden oalbilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueeman

:) ya telefou yeni aldım içindeki ıvır zıvırı temizlerken bişi sildim ve telefon ingilizce oldu türkçe yapmak için içinde girmediğim yer kalmadı ama dili değiştire bilicek olduğum biyer bulamadım bunu nasıl yapıcam ayarı telefonda varmı yoksa programmı atıcam 57 sayfada aramak çok yoğun ve zaman istiyo elinde prog yada bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim :D:D:D

blueeman kardes senın aradıgın program bende var ama bılgısayarım yandı gelınca sana atarım programı
  • ı780 ıle hotfıle upload ettım blueman arkadasım bu programı ındır telefonuna kur dılı turkce olacak

http://hot file.com/dl/133378565/c28525d/LEng.cab.html

hotfIle
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

kapatamazsiniz. zorlayarak kapatabilzeniz bile, sistem kararsizligina neden oalbilir.

active sync olayı kendiliğinden, cihaz bilgisayara bağlı değilken bile çalışmaya başlıyor, başka bir windows mobile bazlı telefonun konusunda görmüştüm sadece arka planda kendiliğinden çalışmasını disable ediyordu.

son dediğinizde haklı olabilirsiniz tabi ki

neyse birde Dr. X baksın bakalım bizim mevzuya
  • memmaid ile kapatabilirsiniz o kadar lazimsa. elecont resource manager ile de today ekranindan
  • öncelikle cevap için teşekkürler El Fuego. peki bu memmaid ile elecont resource manager tam olarak nedir ve nereden bulup nasıl kullanılır?

ayrıca bu şekilde active synci kapattığımda daha önce belirttiğin gibi sistemde kararsızlık kesin olarak olur mu yoksa bu bir varsayım mı? aynı şekilde sonradan tekrar eski haline döndürülebilir mi?
  • maestro hocam malesef bu sorunla alakali bi fikrim yok =(
  • memmaid sistem programıdır. Optimizasyon, ekleme/kaldırma, cihaz ve SD kart erişimi ve uygulama yöneticiliği gibi birçok işleve erişimi sağlar. Kullanımı biraz karışık sayılabilir.

Elecont ise, Task Manager dır. Today ekranına yerleşen plug-in sayesinde açık kalan uygulamaları kapatmaya yarar. WM forumlarından cr@ckli sürümlerini bulabilirsiniz.

Sistem kararsızlığına kesindir. Bence uğraşmayın. İlla kapatırsanız da, son halini yedek alın. Hard reset kaçıılmaz olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.