route 66 için en güncel haritayı indirdim, rar dosyasında ROUTE66_V9 ve 2577 diye 2 dosya var. bu dosyaların içinde de ayrı ayrı dosyalar var tabi. teldeki hali hazırdaki yüklü dosyalardan, bunlardan hangisi ile değiştireceğim güncel harita için? dosyanın boyutu 133 mb.
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orijinalden alıntı: StevenSeagal
Ya bu telefonun kasasını, tuş takımını falan bulmak mümkün değil midir ?
Tamam eskidi gariban ama kullanmaya da devam etmek istiyorum, en azından görünüşünü yenilesem diyordum ama parçası yok hiç.
sadece bir tane var ilan, fiyatı da uygun ancak rengini sever misin bilemem.. gerçi hiç yoktan iyidir ama..
Sağolasın. Keşke Türkiye'de de olsaydı, valla elin Çinlisiyle de uğraşamam şimdi. Kapağın rengi de güzelmiş bu arada.
arkadaşlar çoğumuzun kasası eskidi ebaydan topluca kasa getirtsek kargoda ucuza gelir 3 5 kişi toplanıp alalımmı ne dersiniz? satsak para etmiyor full dokunmatik ekranlı telefonlarlada yazı yazmak işlkence gibi
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
Saat tipi değişikliğini nasıl yapıyoruz arkadaşlar yardım lütfen
saat tipi değişikliği derken?
quote:
quote:
Saat tipi değişikliğini nasıl yapıyoruz arkadaşlar yardım lütfen
saat tipi değişikliği derken?
ana ekranda dijital saat var,onu analog gibi yapmak için
ana ekrandakini sanırım analog yapamıyorsun, onu yapmak için birşeyler yükleyip birşeyleri değiştiriyordun tema gibi, konunun ilk sayfalarında bulabilirsin aslında ama normal ekranda sağ üstte küçük yazan saati analog yapabilirsin, bunun için küçük saate basılı tutup çıkanlardan dijitali değiştireceksin.
İşte budur :D Tamamdır hocam çok teşekkürler,sende olmasan kim kurtaracak bizi.Bakıyorum yorumlarım %70 i sende,çok ilgilisiniz
Buna 6.5 yükleyebilirmiyiz peki
quote:
sende olmasan kim kurtaracak bizi.Bakıyorum yorumlarım %70 i sende,çok ilgilisiniz
rica ederim, zamanında çok iyi arkadaşlar vardı bu konuda, başta winpeace hocamız olmak üzere çok fazla bilgi paylaşımı yapıldı. herkes sorunlarını paylaştı çözüme kavuştu ancak bu telefon çıkalı epey olduğundan artık insanlar ya telefonu yeni modellerle değiştirdiler ya da artık sorunları kalmadığı için pek uğramaz oldular. biz de işte elimizden geldiğince konuyu ayakta tutmaya, i780 kullanıcılarını bir arada tutmaya çalışıyoruz.
zamanın olduğunda konuyu ilk sayfadan itibaren okursan hemen hemen tüm problemlerinin çözümünü bulacağını sanıyorum.
quote:
quote:
sende olmasan kim kurtaracak bizi.Bakıyorum yorumlarım %70 i sende,çok ilgilisiniz
rica ederim, zamanında çok iyi arkadaşlar vardı bu konuda, başta winpeace hocamız olmak üzere çok fazla bilgi paylaşımı yapıldı. herkes sorunlarını paylaştı çözüme kavuştu ancak bu telefon çıkalı epey olduğundan artık insanlar ya telefonu yeni modellerle değiştirdiler ya da artık sorunları kalmadığı için pek uğramaz oldular. biz de işte elimizden geldiğince konuyu ayakta tutmaya, i780 kullanıcılarını bir arada tutmaya çalışıyoruz.
zamanın olduğunda konuyu ilk sayfadan itibaren okursan hemen hemen tüm problemlerinin çözümünü bulacağını sanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. X
quote:
quote:
quote:
Ya bu telefonun kasasını, tuş takımını falan bulmak mümkün değil midir ?
Tamam eskidi gariban ama kullanmaya da devam etmek istiyorum, en azından görünüşünü yenilesem diyordum ama parçası yok hiç.
sadece bir tane var ilan, fiyatı da uygun ancak rengini sever misin bilemem.. gerçi hiç yoktan iyidir ama..
Sağolasın. Keşke Türkiye'de de olsaydı, valla elin Çinlisiyle de uğraşamam şimdi. Kapağın rengi de güzelmiş bu arada.
arkadaşlar çoğumuzun kasası eskidi ebaydan topluca kasa getirtsek kargoda ucuza gelir 3 5 kişi toplanıp alalımmı ne dersiniz? satsak para etmiyor full dokunmatik ekranlı telefonlarlada yazı yazmak işlkence gibi
toplu alınırsa ben de almayı düşünebilirim. kasa ve tuş takımı lazım.
ebaydan anlayan varsa bişeyler yapsında beraber alalım arkadaşlar i780 cover ları benim kasanın tırnakları kırıldı arka kapak zor tutuyor
illa siyah mı olacak? yukarıda bordo linki vardı
ayrıca sadece arka pil kapağı isteyen var mı yoksa herkes tam takım mı istiyor?
maestro hocam benim verdiğim linke bi bakarmısın tüm parçalar var
1) ön kasa 2)arka kasa 3) arka kapak 4) tuş takımı bence bu çok iyi
benim arka kasanın tırnakları kırıldı çok gevşek tutuyor fiyatıda çok 15 dolar
verdiğin link benimkiyle aynı, hem içeriği hem de fiyatı
sana sadece arka kapak lazımsa onun da linkini verdim. sana ve diğer arayanlara artık hangisi lazımsa..
haklısın hocam sadece satıcılar farklı kapağı takılı old. için farkedemedim almışken tam takım alalım
Arkadaşlar selam, Benim bir problemim var. Windows 7 64x dell labtop kullanıyorum ama bir turli windows mobile device center ile telefonu evlendiremedim. usb den kabloyu takıyorum. ding diyor ama yaşama belirtisi yok. Bu iş için bir driver falan mı kurmak lazım. Destek verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
tabiki driver kurmalısınız. sadece usb takmakla olmuyor yani.