Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet çare hard reset gibi görünüyor. telefon rehberinizi spb back-up adlı programla yapabilirsiniz. bu programla rehberi yedekleme yapmak için rehbere girmenize gerek yok, program içinden hallediliyor.
  • arkadaşlar cihazın ekranı gitti en ucuz ve sağlam olarak nereden temin edebiliriz?
  • arkadaşlar bu cihazla ilgili bikaç sorum var, yardımcı olabilecek varsa çok makbule geçer.

1- görüşme anında ,çift taraflı ses kaydı yapabiliyor mu acaba?

2- yapabiliyorsa hangi formatta?

3- en önemlisi süre sınırlaması

4- kayıda başlarken "dıt" lama falan yapıp karşı tarafın farketmesine sebep oluyor mu?

teşekkürler şimdiden
  • Kendi kayıt programı yok ama harici bir audio recorder programı yüklediğinizde, istediklerinizi yapabiliyor.
  • teşekkürler cevap için
  • merhaba arkadaslar
    samsung i780 e gmail kuruyorum wındows lıve kuruyorum ama bır turlu sırket maılı kuramadım sırket maılıe mail gelıyor ama ben gönderemıyorum nasıl çözecem bılemedım yardımcı olacak varsa cok makbule gececek
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeptrance

merhaba arkadaslar
    samsung i780 e gmail kuruyorum wındows lıve kuruyorum ama bır turlu sırket maılı kuramadım sırket maılıe mail gelıyor ama ben gönderemıyorum nasıl çözecem bılemedım yardımcı olacak varsa cok makbule gececek

elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

şirket mailinizin uzantısı nedir? ayrıca gelen ve giden sunucularınızı biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: deeptrance

merhaba arkadaslar

elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

şirket mailinizin uzantısı nedir? ayrıca gelen ve giden sunucularınızı biliyor musunuz?

Merhaba,

i780'imde bir problemim var. Cihazı bir türlü 3G'ye geçiremiyorum. Üstteki barda sürekli "E" ikonu var. Hatta bir problem yok zira başka telefonlarda ok. (en azından "G" harfini görebiliyorum. Cihaza yeni reset attım. Üstüne de PDXIB1'e güncelleyip sonrada Marvell WM 6.5.1 custom romu yükledim. Fakat önceden de olan sorunum hala devam ediyor. İnternete bağlandığımda yavaşlık hissedilir derecede. Zira arkadaşın telefondan (farklı bir model) internet paylaşımı yaptığımızda gayet hızlı kullanım mümkün iken benim telefomda sürünüyoruz.

Var mıdır bir hal çaresi? Yardımcı olabilir misin?

NOT : Bu arada alakası var mı bilemiyorum ama HSDPA enable ve disable denedim ikisinde de sonuç değişmedi. EDGE'den bir türlü kurtulamadım

• Öncelikle, keşke hard reset yaptıktan sonra custom rom yüklemeden bir deneseydin. Çünkü bu tarz yüklemeler çeşitli problemlere yol açabiliyor. Sıkıntın direk bundan kaynaklanıyordur diyemem ancak mümkünse orjinal haliyle bir denemende fayda var.

hattın hangi operatör? ve de sim kartın eski mi yoksa yenilerden mi? (sim plus 64 tarzı)

son olarak, ayarlar-kişisel-telefon-ağ kısmından ağ seçimini otomatik yap, bir de böyle dene bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

Öncelikle, keşke hard reset yaptıktan sonra custom rom yüklemeden bir deneseydin. Çünkü bu tarz yüklemeler çeşitli problemlere yol açabiliyor. Sıkıntın direk bundan kaynaklanıyordur diyemem ancak mümkünse orjinal haliyle bir denemende fayda var.

hattın hangi operatör? ve de sim kartın eski mi yoksa yenilerden mi? (sim plus 64 tarzı)

son olarak, ayarlar-kişisel-telefon-ağ kısmından ağ seçimini otomatik yap, bir de böyle dene bakalım

Hat şirket hattı, vodafonun 3G yazıyor üzerinde. Zaten dediğim gibi başka telde yada arkadaşın hattında böyle bir sorun yok. Ben hard resetten sonrada dikkat ettim açıkçası görmek istediğim G harfini yine göremedim. (hat yine E edgedeydi.)

Hoş şimdi bu rom üzerine birkaç uygulama ayar vb yaptım ama bunun yedeklemesini yapabilirsem hard reset atar yeniden denerim. Bu arada hazır bahsi geçmişken bilgisayarda "ghost"la aldığımız komple yedek gibi bir yedek alma durumumuz olur mu bu telefonda? Varsa uygulama için link vb verebilir misin? Olmadı birde öyle denerim yine.

• yedekleme programı var, spb backup

son sayfalarda paylaşmıştım diye hatırlıyorum, bir bakıp indirin, kurun, denemelerinizi yapın, sonucu buraya yazarsanız

son duruma göre tekrar bir çözüm bulmaya çalışırız
  • ekran kalibrasyonu sorunu yaşayanlar

welcome.not diye bir text dosyası oluşturun ve telefonun belleğine ve hafıza kartına atın. ama dosya uzantısı txt olmasın .not olacak.
  • hocam bunu nasıl formatlarız kendi cd lerinde varmı format olayı çözemedim bi türlü alet doldu taştı kasıyor
  • Birde wm 6.1 deki gibi sms chat olayı yok 6.0 da :S buna çözüm yokmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

hocam bunu nasıl formatlarız kendi cd lerinde varmı format olayı çözemedim bi türlü alet doldu taştı kasıyor

ayarlar-sistem bölümünde hard reset var onu seçeceksin

yada ilk sayfada var, sarjın 100% iken güç tuşu+yeşil tuş+kırmızı tuş'a aynı anda basılı tutup sonra space tuşuna basacaksın.

yalnız back up almayı unutma tüm bilgilerin silinir ve telefon ilk günkü haline döner
  • arkadaşlar merhaba igo nagivasyon program bulamadm tele uygun varsa link yollayabilirsiniz cok sevinirim
  • Bluetooth kulaklık aldım kullanamıyorum yardın lütfen :) eşleştiremedim bir türlü
  • melihgezer, hala i780 kullandığını bilmek güzel
  • hocam yılmak yok ben seviyorum bu telefonu öyle birşeyki diğer telefonlardan farklı oldugunu bilmek bile kullanmaya bir sebep.siz değiştirmiş olmalısınız?
  • hala burada olduğuma göre?

dediklerine katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.