arkadaslar selam, telefonumda (cok iyi bilmedigim icin) navigasyon programı kurmaya calisirken 7-8 tane IGO programi yukledim ve calistirdim....programlar sd kartta yuklu ve gayet duzgun calisiyor,sorunum haritayi guncellemekle ilgili....ekrandaki kisayoldan calistirdigim program sd karttaki hangi IGO,bunu bulamiyorum...kisayolun hangi programi calistirdigini nasil bulabilirim... saygilar
settings'e gir, personal bölümünde en üstte solda buttons var, oraya gir ve orada hangi tuşa hangi programı atadığını göreceksin
settings--> ayarlar personal--> kişisel buttons--> tuşlar
en çok kaç gb hafıza kartı destekliyor arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
en çok kaç gb hafıza kartı destekliyor arkadaşlar
32 gb diye biliyorum ama 16 gb da olabilir..
whatsapp yükleniyor mu bu telefona?
hayır, wm 6.0 ve 6.1 için ne yazık ki program yok
maestro cevabin icin tesekkur ama program tusa bagli calismiyortusla hicbir program iliskilendirilmemis...acilis ekraninda en alttaki "phone" ve "contacts" satirinin hemen üstünde logosu ve oldukca buyuk karakterler ile "Nav N Go iGO 8" yaziyor,ona basinca calisiyor program...ama bu kisayolun baglantisinin nereden oldugunu yani bilgisayar dilindeki "path" i bulamiyorum...yardimci olursan sevinirim...
ilk mesajında da ekrandaki kısayol demişsin, ben yanlış anlamışım
settings-personal-today-items
items'a girdiğinde ekrandaki navigasyonun yanında tik olmalı, orada yazıyor olmalı açık açık hangisi olduğu ama bana kalırsa mavi logolu olan igo 8'dir o
Sn Maestro34 merhabalar telefonun dilini türkçeye nasıl çevirebilirim Tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: technosister
Sn Maestro34 merhabalar telefonun dilini türkçeye nasıl çevirebilirim Tesekkurler
ben Maestronun çırağı sayılırım yardımcı olayım kutu içinden dil paket cd si çıkacak onu kurman lazım telefonu pc ye bağlayıp.
quote:
quote:
ben Maestronun çırağı sayılırım yardımcı olayım kutu içinden dil paket cd si çıkacak onu kurman lazım telefonu pc ye bağlayıp.
Çok teşekkürler ben samsung i780 i beş yıl kullandım muhteşem bir telefon çok yeni yine bir Windows Phone seçtim ama i780deki özelliklerin hepsini bulamadım
telefonunumu anneme vereceğim için dil değişikliği gerekti bu arada bu forum benim i780i anlamama ve sevmeme çok yardımcı oldu, bence i780 dokunmatik Smartphonelar için bir efsane yanıtınız için çok teşekkürler
quote:
quote:
quote:
Çok teşekkürler ben samsung i780 i beş yıl kullandım muhteşem bir telefon çok yeni yine bir Windows Phone seçtim ama i780deki özelliklerin hepsini bulamadım
telefonunumu anneme vereceğim için dil değişikliği gerekti bu arada bu forum benim i780i anlamama ve sevmeme çok yardımcı oldu, bence i780 dokunmatik Smartphonelar için bir efsane yanıtınız için çok teşekkürler
Rica ederim,i780 gerçektende insana windowsu yaşatan farklı bir telefon
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
items'a girdiğinde ekrandaki navigasyonun yanında tik olmalı, orada yazıyor olmalı açık açık hangisi olduğu ama bana kalırsa mavi logolu olan igo 8'dir o
Sizin ekranda hafif puslumu hocam.Sanki üstünde jelatin varmış gibi böyle Değiştirsem ekranı nasıl olur sizce şuanki orjinal ekranı çiziksiz.
quote:
quote:
Sizin ekranda hafif puslumu hocam.Sanki üstünde jelatin varmış gibi böyle Değiştirsem ekranı nasıl olur sizce şuanki orjinal ekranı çiziksiz.
öncelikle technosister'a cevap verdiğin için teşekkürler, ben mesajı fark etmemişim.
ekrana gelince, gün içinde taabiki parmak izinden dolayı bir pus oluşuyor ancak gözlük camı silme bezi ile yine hemen temizleniyor. çizik yoksa bence değiştirme, herşeyin orjinali iyidir, heleki sağlam çalışıyorsa
quote:
quote:
quote:
öncelikle technosister'a cevap verdiğin için teşekkürler, ben mesajı fark etmemişim.
ekrana gelince, gün içinde taabiki parmak izinden dolayı bir pus oluşuyor ancak gözlük camı silme bezi ile yine hemen temizleniyor. çizik yoksa bence değiştirme, herşeyin orjinali iyidir, heleki sağlam çalışıyorsa
Hocam rica ederim ama şöyle bişey var içten hafif beyazlıklar var buğulanma gibi ekranı telefonun içini açmadan dış kenarlarından çıkarıp silsem tekrar taksam sıkıntı çıkarırmı sizce
valla düzgün bir şekilde çıkarıp temizlersen bi sıkıntı olmaz heralde ama benim elimden gelmez öyle çıkarayim takayim sen kendine güveniyorsan, çıkardığım gibi düzgünce takabilirim diyorsan istersen dene
Digitizer gitti ama ekran sağlam değiştirmeye bahanede çıktı işte yarın gidip bakayım.Aslında çalışır ama anlamadım hep bu işlerden geliyor başıma böyle şeyler
selamun aleyküm arkadaşlar. bana i780 tuş takımı lazım. nereden bulabilirim bilgisi olan varmı? ve nokia c3-00 anakart lazım. yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: rea0110
selamun aleyküm arkadaşlar. bana i780 tuş takımı lazım. nereden bulabilirim bilgisi olan varmı? ve nokia c3-00 anakart lazım. yardımcı olursanız sevinirim.
kasım ayında ebay üzerinden çin de bulunan satıcıdan i 780 tuş takımı siparişi verdim 15 günde elime ulaştı.gelen tuş takımında sorun yok.
Arkadaşlar benm i780 e yeni batarya da almama rağmen 25 dk da full dolu batarya bitiyor neden acaba bu ?
quote:
Arkadaşlar benm i780 e yeni batarya da almama rağmen 25 dk da full dolu batarya bitiyor neden acaba bu ?
batarya orjinal mi? eğer orjinal olmasına rağmen bu durum yaşanıyorsa durum yazılımsaldır, o durumun da tek çözümü hard reset