Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Arkadaşlar benm i780 e yeni batarya da almama rağmen 25 dk da full dolu batarya bitiyor neden acaba bu ?

batarya orjinal mi? eğer orjinal olmasına rağmen bu durum yaşanıyorsa durum yazılımsaldır, o durumun da tek çözümü hard reset

Hocam hard reset attım yine aynı bitiyor 20 dk da orijinal 3 tane bataryası var hepsi de aynı hep böyle enterasan sorunlar beni buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Cage

quote:

quote:

Arkadaşlar benm i780 e yeni batarya da almama rağmen 25 dk da full dolu batarya bitiyor neden acaba bu ?

batarya orjinal mi? eğer orjinal olmasına rağmen bu durum yaşanıyorsa durum yazılımsaldır, o durumun da tek çözümü hard reset

Hocam hard reset attım yine aynı bitiyor 20 dk da orijinal 3 tane bataryası var hepsi de aynı hep böyle enterasan sorunlar beni buluyor

Alıntıları Göster
    gerçekten ilginç, 3 pilde de aynı sorun olması sorunun tel.de olduğunu gösteriyor. orjinal rom'u kullanmıyor musun?

• quote:

gerçekten ilginç, 3 pilde de aynı sorun olması sorunun tel.de olduğunu gösteriyor. orjinal rom'u kullanmıyor musun?

orijinal. ekranı değiştirdi babam değiştirirken her hangi bi donanıma etkisi olmuşmudur acaba
  • quote:

quote:

orijinal. ekranı değiştirdi babam değiştirirken her hangi bi donanıma etkisi olmuşmudur acaba

Alıntıları Göster
    bu olay ekran değiştikten sonra mı oluşmaya başladı? eğer öyleyse onunla bir bağlantısı olması gerekir ama nasıl bağlantılı olabilir orası da ilginç tabi...

• quote:

bu olay ekran değiştikten sonra mı oluşmaya başladı? eğer öyleyse onunla bir bağlantısı olması gerekir ama nasıl bağlantılı olabilir orası da ilginç tabi...

Evet bunun cihaz içinden sıfırlama haricinde bir yöntemi varmıdır acaba
  • quote:

quote:

Evet bunun cihaz içinden sıfırlama haricinde bir yöntemi varmıdır acaba

Alıntıları Göster
    Yanlis bir yerde temas varsa akim kacagi olabilir. ekran uyumsuzza fazla akim cekilmesine sebep olabilir vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: rea0110

selamun aleyküm arkadaşlar. bana i780 tuş takımı lazım. nereden bulabilirim bilgisi olan varmı? ve nokia c3-00 anakart lazım. yardımcı olursanız sevinirim.

türkiyede bulamazmıyım. fikri olan varmı? yedek parça olark satılan bi tlf da olabilir..
  • quote:

quote:

selamun aleyküm arkadaşlar. bana i780 tuş takımı lazım. nereden bulabilirim bilgisi olan varmı? ve nokia c3-00 anakart lazım. yardımcı olursanız sevinirim.

türkiyede bulamazmıyım. fikri olan varmı? yedek parça olark satılan bi tlf da olabilir..

Alıntıları Göster
    Alışveriş esnasın da yardımcı olabilecek bir program: Peşin mi Taksit mi?

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar:::

• quote:

Orijinalden alıntı: md1

Alışveriş esnasın da yardımcı olabilecek bir program: Peşin mi Taksit mi?

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar:::

Alıntıları Göster
    Vay be ne günler geçirdim bu telefonla

• quote:

ooo hoşgeldin
  • quote:

quote:

ooo hoşgeldin

hala devammı hocam :) kullanıyormusunuz cihazı
  • quote:

quote:

quote:

ooo hoşgeldin

aynennnn devam diğer yeni modellere de bakmıyor değilim ama teknolojiyi takip etmek adına

• quote:

quote:

quote:

quote:

ooo hoşgeldin

aynennnn devam diğer yeni modellere de bakmıyor değilim ama teknolojiyi takip etmek adına

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Ben de Şubat 2009'dan beri i780 kullanıcısıyım. Ekran koruyucusu ve kılıf kullanmadığım için ekranımda çizikler var ve tuş takımım da silinmeye başladı :) Telefona kapak almaya kalksam ekran kısmını da kapsayan bir kapak mı geliyor. yani ekrandaki çiziklerden kurtulmak için kapak takımı, klavyeyi değiştirmek için tuş takımı yeterli olur mu? ve bir de bunları güvenle alabileceğim bir yer var mı? Teşekkürler.

• Sevgili i780 dostları, 2008den bu seneye kadar severek kullandığım telefonum artık ömrünü tüketti, ilk akıllı telefonumdu, ve bugüne kadar kullandığım en iyi telefondu,
    (yine bir Windows telefonu olan lumia 920 almıştım kasımda, arada kullanmaya devam ediyordum) Halen kullananlara ve bu telefonun kullanımını kolaylaştırıp zevk haline getiren forum emekçilerine çok teşekkurler, örnek bir forum burası sayelerinde selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technosister -- 29 Temmuz 2013; 14:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technosister

Sevgili i780 dostları, 2008den bu seneye kadar severek kullandığım telefonum artık ömrünü tüketti, ilk akıllı telefonumdu, ve bugüne kadar kullandığım en iyi telefondu,
    (yine bir Windows telefonu olan lumia 920 almıştım kasımda, arada kullanmaya devam ediyordum) Halen kullananlara ve bu telefonun kullanımını kolaylaştırıp zevk haline getiren forum emekçilerine çok teşekkurler, örnek bir forum burası sayelerinde selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: edi3477

Merhaba arkadaşlar,
    Ben de Şubat 2009'dan beri i780 kullanıcısıyım. Ekran koruyucusu ve kılıf kullanmadığım için ekranımda çizikler var ve tuş takımım da silinmeye başladı :) Telefona kapak almaya kalksam ekran kısmını da kapsayan bir kapak mı geliyor. yani ekrandaki çiziklerden kurtulmak için kapak takımı, klavyeyi değiştirmek için tuş takımı yeterli olur mu? ve bir de bunları güvenle alabileceğim bir yer var mı? Teşekkürler.

Bende 2008 yılından beri kullanıyorum.yeni klavyeyi e bay üzerinden getirtebilirsin 10 tl gibi tutuyor.ancak dokunmatik ekranı yetkili servisten almazsan büyük ihtimalle yeni taktıracağın dokunmatik ekranın dokunmatik işlevinin olmadığı göreceksin
  • whatsupp çalıştırabilen varmı hangi sürüm çalışıyor. veya link verebilecek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilisim45

whatsupp çalıştırabilen varmı hangi sürüm çalışıyor. veya link verebilecek varsa sevinirim.
    i780'de çalışabilecek uygun bir whatsapp sürümü yok
  • quote:

i780'de çalışabilecek uygun bir whatsapp sürümü yok

Alıntıları Göster
    arkdaşlar windows mobile5 yüklü telefondan şu an için youtube veya benzeri sitelerden video izlenebiliyormu.ben yaklaşık 1 ay öncesine kadar youtube uygulamasıyla izleyebiliyordum.programı silip tekrar yüklemek zorunda kaldım.şimdi izleyemiyorum.nedeni ne olabilir.belki yanlış yere yazıyorum ama ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

ooo hoşgeldin

3 yilda bir editlicem ::)))
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.