Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bikaç ay sonra ebay den kap getirticem restorasyon yapmak lazım hocam
  • Yahu hiç kullanan yokmu bluetooth kulaklık bu telefonda kulaklık aldım kullanamıyorum
  • ebay'de bu model için hala kap olduğunu zannetmiyorum, bulduysan da biran önce getirt derim

aldığın kulaklığın modeli ne?
  • Ben bi ara görmüştüm kırmızı rengi vardı :S Olmadı ekran değiştiririm kenarları biraz kötüleşmeye başladı jabra N356 modeli eşleştirmek için ne yapmam gerek bluetoth menüsünden şifresini giriyorum sonra baglı gibi gözüküyor ama işlev yok bi türlü yanlış yerdenmi yapyorm acaba
  • inceleyip yarın sana buradan dönmeye çalışacağım
  • Saol hocam sende olmasan Biz ender insanlarız
  • Bu arada ebay de bulduklarım
    NEW LCD TOUCH SCREEN GLASS DIGITIZER
    ve
    klavyesi

• haa sen kap derken ben kılıf gibi düşündüm, meğer kasayı kastetmişsin

bu arada bu aralar çok yoğunum, en kısa zamanda inceleyip dönücem bluetooth kulaklıkla alakalı
  • Sağol hocam ilgin yeter.Ama kılıfta var görmüştüm silikon olarak sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Sağol hocam ilgin yeter.Ama kılıfta var görmüştüm silikon olarak sadece

başlat-ayarlar-bağlantılar-bluetooth seçiyorsun

(start-settings-connections-bluetooth)

ilk çıkan yerde add a new device (yeni cihaz ekle) kısmı var, oraya tanıtacaksın bluetooth kulaklığı ama bunun için kulaklığın bluetooth'unun da açık olmasına dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

ilk çıkan yerde add a new device (yeni cihaz ekle) kısmı var, oraya tanıtacaksın bluetooth kulaklığı ama bunun için kulaklığın bluetooth'unun da açık olmasına dikkat et

hallettim hocam çok teşekkürler ilgin için
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim, geç oldu kusura bakma

beim dediğimle mi oldu yoksa halletmiş miydin??

• quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim, geç oldu kusura bakma

beim dediğimle mi oldu yoksa halletmiş miydin??

sorun değil,hallettim bluetooth ışıgının devamlı yanması gerekiyormuş bunu bilmiyordum bende. Bu arada üzücü haberim var,A harfim silinmeye başladı

• A harfi içeren kelimeleri çok yazmışsın demek ki ebay'den yeni tuş takımı al çok pahalı birşey değil zaten
  • quote:

A harfi içeren kelimeleri çok yazmışsın demek ki ebay'den yeni tuş takımı al çok pahalı birşey değil zaten

Evet almalıyım bakayım şöyle bi
  • i780 telefonum satılık, hepsi buradadan alınmıştır, herhangi bir çizik , eskime, yıpranma yoktur.
    ilk günden itibaren kılıfla kullanıldı, 1 yıldır kullanmıyorum, kutusunda duruyor.
    yedek bataryası hiç kullanılmadı, kutu + içerik full faturasını henüz bulamadım.

Takas yok. ankara içi elden teslim.
    iş = bakanlıklar - anıttepe
    ev = gölbaşı.
  • aksine konuyu uyandırman iyi oldu blueeman, hala aktif olarak kullananlar paylaşımlara devam edebilsin
  • Bende çalışan şöyle sağlam 6.1 istiyorum ama bulamıyorum.6.1 in özellikle mesajlaşma değişikliğini seviyorum,chat yapar gibi olması çok iyi bence.Şöyle sağlam risksiz bir rom nasıl buluruz yada bulabilen varsa çok sevaba girer
  • geçmiş sayfalarda vardı ama linkler çalışmıyordur muhtemelen. en azından upload eden kişiye tekrar yazarsınız elinde varsa yine upload eder
  • arkadaslar selam,
    telefonumda (cok iyi bilmedigim icin) navigasyon programı kurmaya calisirken 7-8 tane IGO programi yukledim ve calistirdim....programlar sd kartta yuklu ve gayet duzgun calisiyor,sorunum haritayi guncellemekle ilgili....ekrandaki kisayoldan calistirdigim program sd karttaki hangi IGO,bunu bulamiyorum...kisayolun hangi programi calistirdigini nasil bulabilirim...
    saygilar
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.