Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar kuramadı, indirebileceğimiz bir yer var mı? windows 7 için
  • araştırmak lazım illaki vardır
  • valla çok araştırdım ama bulamadım bir türlü
  • tamam ben de bi bakayim, bulduğumda buraya yazarım

edit: winsows vista için olanı bir dene bakalım

http://download.cnet.com/Microsoft-Windows-Mobile-Device-Center-for-Windows-Vista-32-bit/3000-2094_4-10714488.html?tag=mncol;6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 22 Ocak 2012; 18:53:40 >
  • Arkadaşlar cihaza 6.5 versiyonu yükletmeye çalışmak tehlikelimidir ? yapan varmı ve 6.0 ile 6.1 arasında ne tür özellik farkı bulunmakta
  • hayır tehlikeli olmaz, sadece riskli olur. yani adımları düzgün yapmazsanız versiyon doğrudürüst yüklenemeyeceğinden telefon açılmaz ve servis yolu görünür. en kötü ihtimal, serviste yüklenir ve teslim alırsınız.

winpeace hocamız yüklemişti kendi telefonuna 6.5i bir sorun olduğunu sanmıyorum.

6.0 ile 6.1 arasında da öyle aman aman bir fark yok ama tabiki 6.1 daha gelişmiş bir versiyon
  • arkadaşlar rast gele. ben de artık bu telefonu kullananlardanım. danışmak istediğim bir kaç husus var. benim telefonumun yedek bataryası ve yedek batarya kab veya şarj aleti yok nasıl temin edebilirim. bu şekilde şarjı anca bir gün gidiyor. arasıra da yarı yolda bırakıyor beni yardımcı olursanız çok memnun olurum..
  • telefon e63 ile kıyasla nasıl bir telefondur?
    çok farklı olduklarını biliyorum :)
    hız, kullanım kolaylığı, program yelpazesi, batarya ömrü, wifi vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

telefon e63 ile kıyasla nasıl bir telefondur?
    çok farklı olduklarını biliyorum :)
    hız, kullanım kolaylığı, program yelpazesi, batarya ömrü, wifi vs

E63 e gore cok daha ozgur bir telefon ekran dokunmatik yazilimlari bol kurmasi kullanmasi kolay
  • win mobile çok kasıntı oluyor bir iki telefonda denemiştim
    acaba bu telefonda nasıl
    hızlı mı

bir de bataryayı çok yiyor
    kaç gün gidiyor bir batarya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

win mobile çok kasıntı oluyor bir iki telefonda denemiştim
    acaba bu telefonda nasıl
    hızlı mı

bir de bataryayı çok yiyor
    kaç gün gidiyor bir batarya?

Başka cihazlarda kullandım wm işletim sistemi dediğin gibi oluyor ama samsungta yapmıyor.Hızı işlemcisi kadar iyi.Benim kullandığım normal kullanımda 2-3 gün gidiyor ama gps wireless vs. kullanırsan 20 dk da bile biter.şarj sıkıntısı yaratmıyor.
  • e63 de wifi sürekli açık. 3g ile sürekli net kullanan uygulamalardayım. günde minimum 2 saat telefonla konuşur, 500 sms atarım. bu haliyle 1.5 gün gidiyor.
    normal biri için 1 hafta gider sanırım :) (kullanan bir arkadaşım var ve 6 7 gün gidiyor. battery extender dı sanırım. öyle bir program kurulu onda. kayıt tutuyor kaç gün gitti, kaç gün gider diye. isteyene yollayabilirim kayıtları.)

omnia nın wm telefonu vardı bende 16 gb. 1 gün gitmiyordu şarj.
    symbian işletim sistemli i550w vardı. gps açınca 2 dakkada batarya zayıf diyordu. wifi girince de aynı şekilde.
    e63 den vazgeçmeme sebebim bu. yoksa nokia sevmiyorum.

uygun fiyatta tertemiz bir ilan var forumda. niyetlendim almaya. ama sanırım vazgeçeceğim.
    samsung ya da htc üst seviye cihazlara yönelmekte fayda var sanırım.
    (klavyeli telefon kullanmaya nekadar alışmış olsamda)
  • ilanda gördüğün Winpeace'in cihazı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 28 Şubat 2012; 17:45:38 >
  • evet hocam
  • klavyeli, dokunmatik ekranlı, samsung marka, gps-wifi-bluetooth, ve en önemlisi stabil... piyasada daha iyisini bulamazsın, ayrıca Winpeace hocamın telefonu resimlerde görüldüğü gibi tertemiz, ben hiç kaçırma derim...
  • yorumunuzu değerlendirmeye alacağım. ilginiz için teşekkürler.
  • Merhaba maestro sen hala buralardamısın :)) Emektarı yaşatmaya devam diyosun.Kendine iyi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SE_ABDUL

Merhaba maestro sen hala buralardamısın :)) Emektarı yaşatmaya devam diyosun.Kendine iyi bak

selam kardeş, evet hala aynen devam umarım sen de iyisindir. anladığım kadarıyla sen emektardan ayrılmışsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: SE_ABDUL

Merhaba maestro sen hala buralardamısın :)) Emektarı yaşatmaya devam diyosun.Kendine iyi bak

selam kardeş, evet hala aynen devam umarım sen de iyisindir. anladığım kadarıyla sen emektardan ayrılmışsın?

2. telefon olarak hala kullanıyorum hatta kasa kırmızı ama bir yerde yenilenmek gerekir. buradaki bağlayıcı olay windows olmasıydı ve yine windows tabanlı bir telefona terfi ettim.çorap gibi telefon değiştirenlerden değilim kaç sene oldu o telefonu kullanalı bilmiyorum ama hala kullanmaya devam ediyorum masallahı var.pil sorunu artık illallah dedirtti gittim vodafone bayine adam ingilizce diye satamadıgı telefonu 700 tl gibi fiyata garantili olarak aldım daha ne isterim.

• arkadaşlar i780'im dünden beri şebekeye (Trkcell) bağlanamıyor. "No Service" demekte. phone ve contact tuşları da çalışmıyor, yani rehbere falan da giremiyorum arama yapamıyorum.

işin ilginç yanı hala no service yazmaktayken arada 1-2 tane sms ulaştı bana nasıl olduysa. şimdi de başka telefondan kendi numaramı aradım, normal ulaşılabiliyormuş gibi çalıyor ama telefonda tık yok.

sim kartı başka telefonda denedim gayet normal çalışıyor.

Telefona hard reset atsam düzelir mi acaba, ya da ne yapmalıyım ?

hard reset atacaksam da rehberi falan yedeklemem lazım önce, nasıl yapabilirim ? zira şu an rehbere hiçbir şekilde giremiyorum. (numaraların hepsi telefona kayıtlı, sim card'a kayıtlı değil)

şimdiden sagolun.

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.