Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu sormuyorum, yükseltmeye çalıştığınız versiyon ne 6.1 mi, 6.5 mi?
  • pardon ama 6 nolu versiyon neyinize yetmiyor ? telefon stabil mi stabil.. gerekli özellikler yerinde mi ? fazlasıyla.. şu birleşik devletlerde yaşayan halkın deyimi ile so what ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

onu sormuyorum, yükseltmeye çalıştığınız versiyon ne 6.1 mi, 6.5 mi?

Selam,

http://www.samsungmobile.com/support/i780/index.jsp linkinden yapıyorum update'i..internetten de 6.5 Rom bulamadım..
  • dediğiniz site hakkında bir bilgim yok, en iyisi telefonunuzu telpaya falan verip düzgün bir şekilde rom yükletmeniz
  • En sonunda gidip yükleteceğim sanırım..Teşekkürler
  • Arkadaşlar ses dosyası sorunu yasadığım için telefonu yedeklemek istedim ama rehber gitti Telefondaki rehber hangi dosyada sankanıyor çoğu dosyayı kopyalamıstım bilgisayara yada geri getirme gibi bir çözüm var mı acaba acil yardım lütfen
  • herhangi bir back-up programı yüklü müydü telefonunuzda ve hiç back-up yapmış mıydınız?
  • Malesef yoktu ne program nede backup dediğim gibi yedek alayım derken hallettik ne yaptık onuda bilmiyorum.İlk basta zaten kişiler bölümü aktif olmadıı(yani tik koyulamıyordu) sonrada outlokk u aktif ettim ve bilgisayarı kapadım açtım telı tekrardan bağladım kişiler aktif di ama baktığım da rehber de hiç bir şey yoktu
  • o zaman şansınıza eğer sim kartınızda yüklenmiş rehber varsa onu aktarabilirsiniz, onun dışında kalanları ne yazık ki tekrar bulup yazmanız gerekiyor..
  • bir ihtimal outlook ile senkronize etmişse kendini outlook a rehberi kopyalamış olabilirsin. back-up için sprite denen bir program var onu bul onu kullan ve rahat et.
  • yaa arkadaslar sayfada hala ılgılenenler varmı bılmyıroum ama bi sorum olucak bilen var sa 96 dpi den 128 dpi yaptım windows 6.1 ekranı geldıkten sonra ekran sıyah ta kalıyor varmı caresı bılen var sa hard format atmadan :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: slate67

yaa arkadaslar sayfada hala ılgılenenler varmı bılmyıroum ama bi sorum olucak bilen var sa 96 dpi den 128 dpi yaptım windows 6.1 ekranı geldıkten sonra ekran sıyah ta kalıyor varmı caresı bılen var sa hard format atmadan :((

Dediğin dışında bir çözüm bilmiyorum. Bir de hiç 96 128 değişimi yapmadım. custom rom yüklüyorum, onda ne varsa öyle kullanıyorum.
  • ilgine tesekkur ederim..
  • bu real vga olayıyla ilgili geçmiş sayfalarda çok problem ve çözümü var, bir araştırmanda fayda var belki aynı sorunun çözümü yazılmıştır eski sayfalarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

bu real vga olayıyla ilgili geçmiş sayfalarda çok problem ve çözümü var, bir araştırmanda fayda var belki aynı sorunun çözümü yazılmıştır eski sayfalarda..

sabahtan beri sayfalara bakıyorum.. ya ben bulamadım yada yok.. ilgine yinede tesekkur ederim...
  • banada yardımcı olurmusunuz ? ben mesaj yazarken '' ı - ş ''gibi harfler kullanıyorum ama arkadaşımın coqununn dediqine göre yazdıklarım soru işareti olarak gidiyomus bunu diger tel.da denedım dedıklerı qibi cıktı nasıl duzelte bılırım ?
  • ı ve ş gibi harfler kullanmayacaksın o zaman..
  • mrb arkadaşlar,
    elimde wm6.5 rom yüklenip daha sonra orjinal romuna dönülmeye çalışırken çöken bir i780 var.
    şuan samsung ekranı cıkıyor ve orada kalıyor.
    mirage ile degişik romlar yükledim yükleme yapıyor ama yükleme bittikten sonra yine aynı sadece samsung ekranı cıkıyor.
    o kadar araştırdım birşey bulamadım. i780 i kurtarmak için
    ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.
    teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim arka kamera bir türlü aktif olmuyor.
    Kesin ben bir enayilik yapıyorum galiba ama bir türlü arkadaki esas kamerayı aktif edemiyorum. Lütfen yardım edebilir misiniz??
  • menüden kamera ikonuna tıklayınca ne oluyor?

bi soft reset yapıp tekrar deneyin, olmazsa hard reset yolu görünebilir
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.