Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren356

hocam kasa çok eskidi çizik çuzuk içinde 1.5 senedir kullanıyorum telefonu ve değiştirmek yada satmak gibi bi düşüncem yok hayatmda aldığım en temiz telefon en sağlam telefon çıktı. telpaya bi bakıyım olmazsa ebay dan alıyım dicemde gümrüğe takılır falan demişlerdi .. olurmu öyle bişey ?

alakanız olmaz gümrükle, tertemiz gelir, ama tabiki alacağınız kişinin malı yurtdışına doğru kargoladığından emin olun.. olurda kasanızı değiştirirseniz bir kılıf alın ve cihazı kılıfla kullanmaya bakın
  • hocam bide ben ebaydan nasıl alışveriş yapıcam kredi kartım yok hiç bankamatik kartlarım var kredi kartını sevmediğimden kullanmıyorum nereye ne ödiceğimi inanın hiç bilmiyorum
  • valla internet üzerinden hiç alışveriş yapmıyorsanız o zaman ebay zor, siz en iyisi öncelikle telpa yada başarı ile iletişime geçin bu konuda
  • yurt dışından sürekli alışveriş yapan bi arkadaşım var 45 tl ye getirttirebilirim dedi kapakla tuş takımını arkadaşlar,telpadan bulabileceğimizi sanmıyorum varsada fiyat ucuktur
  • alacağı ürünün satış linkini koyar mısın?
  • telpada varmış arkadaşlar bu ürünün kasası fiyatı 35 milyon € :)
  • ???
  • ebayda baktım arkadaşlar fiyat 19 dolar diyo farklı kasalarda gördüm 26 dolarada var,incelemek lazım,titreşim motoru kasaya dahil,kasalarda eksik olan bişey var ekran camı yok arkadaşlar,ekranı çizik olan arkadaşlar açısından kötü bi durum ekran camı dokunmatik ekranla bir olabilir belki.sahibinden.comda 50 tl ye gördüm sanırım ebaydan getirttiriyorlar telpada 35 milyon euro değilde bi 150 tl vardır sanırım ama orjinaldir o oda ayrı arkadaşlar ebayda satılanlarda yan sanayi gibi durmuyo açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR ARER

telpada 35 milyon euro değilde bi 150 tl vardır sanırım ama orjinaldir o oda ayrı arkadaşlar

• valla ben tam emin değilim açıkcası gidip sormadım ama çok merak ediyorum cuma günü gidip sorucam fiyatınıda buraya yazarım :) 150 milyon euro çok değilmi bu telefon için yaa :) zaten üretimi yapılmıyo :)))
  • kardeş ne milyon eurosu ya espri mi yapıyosun şaka mı?
  • müdür ağız alışkanlığı bea simit alırken bile simitçiye kaç milyon euro diyorum adam kalıyo öyle :)))
  • ilginç bir ağız alışkanlığı bu gidişle sana büyük ikramiye çıkar o zaman 40 kere söyleyince gerçekleşir hesabı
  • inş müdür yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR ARER

ebayda baktım arkadaşlar fiyat 19 dolar diyo farklı kasalarda gördüm 26 dolarada var,incelemek lazım,titreşim motoru kasaya dahil,kasalarda eksik olan bişey var ekran camı yok arkadaşlar,ekranı çizik olan arkadaşlar açısından kötü bi durum ekran camı dokunmatik ekranla bir olabilir belki.sahibinden.comda 50 tl ye gördüm sanırım ebaydan getirttiriyorlar telpada 35 milyon euro değilde bi 150 tl vardır sanırım ama orjinaldir o oda ayrı arkadaşlar ebayda satılanlarda yan sanayi gibi durmuyo açıkçası.

Ekranın üzerinde dokunmatik panel var. Ebayde bundan da bol bol satıyorlar. Ürünü bulmak için anahtar kelimeniz: "digitizer".

• bir arkadaşın başına da gelince ben de sormak istedim ki bu telefonun birden bire kapanması 2 bataryada da oluyorsa sorunum nedir acep? işin ilginç tarafı herşey inaktif iken led yanıyor. şarj halinde kapanmış ise kırmızı yanık kalıyor normalde yeşil yanık kalıyor. bazen 2 saat sonra bazen yarım saat sonra kapanıyor benim telefon.yazılımsal bir sorun mudur ? bir arkadaş piller kafayı yiyor demiş ama 2 pilim de kafayı yemesi zor geldi bana. makina kafayı yemiştir sanırım. bu durumda hard reset mi önerirsiniz yoksa yazılımını 6.0 dan 6.5 e mi yükselteyim?
  • Arkadaşlar i780imi satıyorum
    linkten ayrıntıları görebilirsiniz...

link :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squall144 -- 25 Ocak 2011; 7:36:11 >
  • hayırlısı olsun kardeş
  • selam arkadaşlar, nerdeyse 1 senedir 2-3 kere sizlerden navigasyon programı linki rica ettim, çünkü eski sayfalardaki linlker çoktan ölmüşler, bir Allah kulu da çıkıp derdin nedir demedi, hayrına bir link, garmin, route farketmez, hepsi olursa da tadından yenmez...
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.