Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WİNDOWS 7 KULLANIYORUM AMA SAMSUNG İ780 TELEFONUMLA BİLGİSAYAR ARASINDA SENKRONİZE EDEMİYORUM ? YARDIMLARINI BEKLİYORUM
  • arkadaşlar herkese selamlar. bende i780 kullanıyorum çok memnunum herşeyden fakat telefona program kurmayı öğrenemedim biri bana anlatabilirse ne yapmam gerektiğini minnettar kalırım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren356

arkadaşlar herkese selamlar. bende i780 kullanıyorum çok memnunum herşeyden fakat telefona program kurmayı öğrenemedim biri bana anlatabilirse ne yapmam gerektiğini minnettar kalırım ..

Neyi denediniz de yapamadınız? Marketplace'de uygulamalar var tıklayınca kuruluyor. İnternette paylaşılan programlar .CAB uzantılı, telefonda herhangi bir yere atıp dosya yöneticisinden tıklayıp çalıştırın. .EXE uzantılı olarak paylaşılan programları kurmak için telefonu bilgisayara bağlayın, exe'yi bilgisayar üzerinden çalıştırın, telefonda uyarı gelecek, kuruluma orada devam edin.
  • mesela .cab olan realvga dosyasını farklı yerlerden indirmeme rağmen hepsini telefona attım ve telefonda çalıştır dedğmde hata verdi ..
    quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

Orijinalden alıntı: eren356

arkadaşlar herkese selamlar. bende i780 kullanıyorum çok memnunum herşeyden fakat telefona program kurmayı öğrenemedim biri bana anlatabilirse ne yapmam gerektiğini minnettar kalırım ..

Neyi denediniz de yapamadınız? Marketplace'de uygulamalar var tıklayınca kuruluyor. İnternette paylaşılan programlar .CAB uzantılı, telefonda herhangi bir yere atıp dosya yöneticisinden tıklayıp çalıştırın. .EXE uzantılı olarak paylaşılan programları kurmak için telefonu bilgisayara bağlayın, exe'yi bilgisayar üzerinden çalıştırın, telefonda uyarı gelecek, kuruluma orada devam edin.

• realvga sorunlu olabiliyor. ne hatası verdi? hangi romu kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuRrKaNn

WİNDOWS 7 KULLANIYORUM AMA SAMSUNG İ780 TELEFONUMLA BİLGİSAYAR ARASINDA SENKRONİZE EDEMİYORUM ? YARDIMLARINI BEKLİYORUM

http://www.microsoft.com/downloads/tr-tr/details.aspx?FamilyID=46f72df1-e46a-4a5f-a791-09f07aaa1914 Buradan windows mobile center yazılımını indirip kurunuz. Senkronize olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpman

merhaba,
    uzun zamandır i780 forumuna girmiyordum. aşağıdaki problem benim de başıma geldi. hatta şöyle söyleyim yaklaşık 2 aydır telefonum "sessiz". zamansızlıktan uğraşamamıştım (daha önceleri hard reset atıyor ve tüm programları tekrar kuruyordum...)

en yakın zamanda deneyeceğim, teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: ngz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ngz

Bozuk zil sesi dosyası (corrupted ringtone) Windows Mobile 6.0
    samsung i780 telefonumda bu durumla sık sık karşılaşıyorum,yedekleme dosyasını geri yüklediğimde sorun bir süre ortadan kalkıyor ancak bir süre sonra tekrar ortaya çıkıyor, can sıkıcı bir durum. Kurduğum alarmı duyamıyorum, telefon çalıyor duyamıyorum, konu windows sorunu gibi ama elle tutulur çözüme henüz ulaşamadım, yakınımdaki Samsung servisi Başarı Elk. servisine götürmemi, belki bir yazılım güncellemesi yapılabileceğini belirtti! Ancak henüz gidemedim.

Konuya kalıcı olmasa da "hard reset" gibi can sıkıcı bir yöntem yerine işime yarayan daha kolay başka bir yöntemi paylaşmak isterim:

1. sırasıyla "Application Data" --> "Volatile" dizinine gidin,
    2. "Volatile" dizinindeki tüm dosyaları silin (burada yüzlerce dosya var)
    3. "soft reset" yapın

Cihaz bozuk sandığı zil sesi dosyalarını tekrar tanımaya başlayacaktır.

Ancak bu kalıcı çözüm değil,ayrıca bu işlemden sonra zil sesi sorunu düzeldi görünse de başka sorun yaratır mı bilmiyorum, sorun yaratmıyor olsa bile bozulmanın ne zaman olacağını bilemiyeceğimiz için alarm ya da çağrı kaçırmadan durumun farkına varmamız normal olarak mümkün değil. Microsoft'un ya da Samsung'un soruna çözüm bulması gerekir. Ancak hiçbirinden tepki yok. Yaptığım internet taramasında yurt dışında da oldukça yaygın bir sorun olduğunu görüyorum. Servis ya da müşteri hizmetlerine başvurduğumda bu durumu ilk defa benim başıma gelmiş gibi davranıyor.

"Hard Reset" ya da yedekleme yöntemi dışında daha uygun bir çözüme ulaşan oldu mu acaba?

Biraz araştırma yapınca buradan > buraya yönlendim. Sorunun çözüldüğünden bahsetmişler. Farklı bir sorun hakkında oluşturulmuş bir konuya benziyor. Ama yönlendiren kişi seninle aynı sorundan bahsetmiş. Biraz okursun olmadı şu an pek vaktim yok da :S

Paylaşımınız için teşekkürler, sorunun nedeni bulunarak çözüm önerilmiş, benim önerdiğim yönteme benzerliği var ancak farklı isimde bir geçici dosyalar dizini oluşturarak wmplayer uygulaması dışındakileri oraya yönlendiriyor, işliyorsa en azından sorunun daha sonra tekrarlanmasını önleyebilecek gibi. Windowsun sorununa kısmen çözüm sağlamış olabilir.

Merhabalar,
    geçici dosyalar için volatile yerine başka dizini gösterme yöntemini denedim ancak bir süre sonra aynı sorun yine ortaya çıktı. Aynı hatayı almaya başladım. Şimdilik bu sorunun tek çözümü zaman zaman geçici dosyaları temizlemek, yani üç adımdan oluşan ilk açıkladığım yöntem. Daha iyi bir yol bulan varsa paylaşırsa memnun olurum...

• i780 ci ler yaşıyor mu, herkes nerede?
  • xda-developers forumunda heineken78 yeni bir rom hazırlamış. Denemek isteyenler için bağlantı:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10264377#post10264377
  • bilgi için teşekkürler. sen denedin mi?
  • ARKADAŞLAR İYİ GECELER,

BU GÜNLERDE KAFAMA ÇOK TAKILAN VE CEVAP ARADIĞIM BİR KONU MALUM VODAFONE GÜZEL BİR CEPTEN İNTERNET BAŞLATTI. BENDE BU OLAYDAN FAYDALANDIM. YALNIZ BU İNTERNETLE BİRLİKTE CİHAZIMDA WİFİ ROUTER PROGRAMINI KULLANMAYA BAŞLADIM. VE BİR ADET TE SAMSUNG NETBOOK ALDIM.

ASIL PROBLEM BEN WİFİ PROGRAMINI AÇIK NETBOOKTAN BAĞLANDIĞIMDA BANA BAĞLANTI HIZI 11 MB/SN GÖSTERİYOR. İŞYERİNDE BULUNAB BİR ARKADAŞIMDA İSE SAMSUNG OMNİA 2 VAR ONUNLA BAĞLANDIM NETBOOKA ONDA BAĞLANTI HIZI 55 MB/SN VERDİ.

ACABA PROBLEM VARMIDIR YOKSA CİHAZLARIN ÜRETİM YILI VE TEKNOLOJİLERİ İLE BAĞLANTILARI VARMIDIR.

CİHAZ ŞUANA KADAR BENİ AŞIRI ŞEKİLDE TATMİN ETTİ ANCAK BURADA SIKINTI YAŞIYORUM AÇIKCASI EV EĞER PROBLEM CİHAZLA İLGİLİ İSE HTC HD2 TRANSEF OLACAĞIM SİZLERDEN BU KONUDA YARDIM TALEP ETMEKTEYİM.

BU ARADA NETBOOK ÜZERİNDEN MSN İLE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPMAYA KALKTIĞIMDA TLF YAYINI KESİP TEKRAR BAĞLANMAYA ÇALIŞIYOR.

İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

• kardeş bir internet bağlantı hızı için i780 den vazgeçilir mi hiç, hemde memnunken?? omnia 2'nin internet özelliklerinden biri daha gelişmiştir ondan kaynaklanıyor olabilir belki..
  • quote:

xda-developers forumunda heineken78 yeni bir rom hazırlamış. Denemek isteyenler için bağlantı:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10264377#post10264377

Fw için teşekkürler,arkadaşlar fw yi yükledim gayet hızlı güzel bi fw,özellikle acılış kapanış animasyonu çok orjinal olmuş telefonumuza yakışır bi vaziyette olmuş ben çok beğendim.tavsiye ederim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR ARER -- 3 Ocak 2011; 18:36:23 >

• Ben de kullanıyorum yeni fwyi, dün yükledim. Yazı karakterlerinde mi bir değişiklik var bilemedim ama okunurluğu hoşuma gitti. Şu ana kadar gözüme çarpan bir aksaklık olmadı. Bu arada görüntülü görüşme için patch geldi:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=10283275&postcount=1577 Konunun dışında ama twitter için beğendiğim bir uygulama bulamadım. Gördüğüm programlar bana "çakma" gibi geliyor. Twitter windows phone 7 için rsmi uygulama çıkardı, 6.5 için umut yok sanırım.
  • Arkadaşlar igo8'i kurmaya çalışıyorum. Ancak IGO8 not a valid win32 application uyarısı geliyor. Tüm zipli dosyaları açtıgımda 104 mb civarı bir dosya olusuyor. Acaba eksik birseyler mi var dosyada...
  • eksik dosya olsa gerek.. elinizdeki dosyanın içerikleri nedir yazar mısınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

Bu arada mesaj yazarken kilitlenmenin sebebi türkçe dil seçeneğini yükledikten sonra klavye dil seçeneğini ingilizce seçmemden kaynaklanıyormuş.Türkçe seçince bir sorun yok.

klavye dil seçeneği nereden seçiliyor? donmalar ara sıra bende de oluyor, sanırım benimde klavye dil seçeneğini türkçe seçmem gerekiyor..
  • arkadaşlar benim şu ana kadar gözlemlediğim mesajlar 500 adetlere ulaştığı zaman ve aştığı zaman tel yavaşlamaya başlıyo,düzenli olarak mesajlarınızı silmenizi tavsiye ediyorum.
  • igo içindeki dosyalar. tümü acıldıgında 104 mb oluyor.

branding
    content
    custom
    data
    defaults
    lang
    licence
    save

gpstmc.dll
    igo8.exe
    sys
    tahoma
    tahomabd
    tmceventlist

dosya olanların içindeki sıkıştırılmış diger dosyaları da actım.
    Birde bende wm6.0 yüklü acaba işletim sistemim mi 32 biti desteklemiyor ?
  • bir eksiklik görünmüyor.. yapacağınız şey bu dosyaları zipten çıkardıktan sonra hepsini olduğu gibi hafıza kartınızda bir yere atın ve direk igo8.exe'yi çalıştırın, bir sorun oluşmaması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.