Şimdi Ara

SAMSUNG i780 KULLANICI KLUBÜ:::Inceleme,Program,Oyun,Aksesuar::: (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.522
Cevap
19
Favori
436.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hard reset sonrası, memory stickteki mesajlar geri yükleniyor bu sms bölümüne?
  • acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

acil

Senin de herşeyin acil haa mesajları kartta mı saklıyor ki oradan geri gelesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

quote:

acil

mesajları memory sticke kaydet diye bir kısım var orası tikli

• quote:

quote:

quote:

acil

mesajları memory sticke kaydet diye bir kısım var orası tikli

Gugıl amcaya şöyle bir sordum da, programlar var ama onlarla ilk önce kaydetmen sonra oradan geri getirme gibi şeyler var. Gugıl amcaya sordun mu buraya sormadan önce. Zaten ben biri bir şey sorduğunda bilmiyorsam googledan aratıyorum. Soran kişi ilk önce googlea baksa daha iyi olur.

• today ekranında saat am/pm şeklinde görünüyor, bunu nasıl 16.00-17.00 formatına çevirebilirim?

acil
  • quote:

today ekranında saat am/pm şeklinde görünüyor, bunu nasıl 16.00-17.00 formatına çevirebilirim?

acil

Eposta uyarısında resimli ifadeler görünmüyor sadece acil yazısı görünüyor, dedim kafa mı buluyor benimle, baktım sonra şeytani gülüşler

Settings>System>Regional Settings>Time>Time Style>HH:mm:ss seçmelisin.

• quote:

quote:

today ekranında saat am/pm şeklinde görünüyor, bunu nasıl 16.00-17.00 formatına çevirebilirim?

acil

Eposta uyarısında resimli ifadeler görünmüyor sadece acil yazısı görünüyor, dedim kafa mı buluyor benimle, baktım sonra şeytani gülüşler

Settings>System>Regional Settings>Time>Time Style>HH:mm:ss seçmelisin.

estahafurullah, kafa bulmak ne demek, sadece espri anlamında koydum

bu arada soft reset sonrası kendiliğinden o formata döndü nasıl oldu bilemiyorum

• ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 12 Nisan 2010; 23:34:18 >
  • ve de türk istasyonlarının olduğu, metro fm power fm tarzı istasyonları dinleyebileceğim bir radyo programı var mı? elimde spb radio, resco pocket radio var ama oralarda bu istasyonlar yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro_34 -- 14 Nisan 2010; 23:03:28 >
  • arkadaşlar cevap verebilirseniz hemencecik sevinirim, zira biran önce hallolsun istiyorum şunların
  • skyfire authenticating diyor ve kalıyor nasıl connect olucam? wifidende olmadı gprs üzerindende..
  • yardımcı olacak arkadaşlara sesleniyorum, neredesiniz? yukarıdakileri cevaplarsanız çok sevinirim
  • arkadaşlar çok acil yardım. şehir dışına çıktıgım için yanıma türkçe dil paketi ve ara kabloyu almadım bana .cab uzantılı dil paketi linki verebilecek olan var bide skyfire wifile hata veriyor. telefon hattından bağlanıyor ama wifiden bağlanmıyor bilg. başında bekliyorum. şimdiden tşkler...
  • aynı sorun bende de var skyfire'a bağlanamıyorum acil yardım
  • ayrıca route 66'yı kullanmak için voucher code'u giriyorum ancak general error (395) yazıp hata veriyor.. bunu nasıl halledebilirim?
  • quote:

ayrıca route 66'yı kullanmak için voucher code'u giriyorum ancak general error (395) yazıp hata veriyor.. bunu nasıl halledebilirim?

kodu girebilmek için wifiden deil gprsden dene hata vermemesi lazım.
  • quote:

skyfire authenticating diyor ve kalıyor nasıl connect olucam? wifidende olmadı gprs üzerindende..

maestro arkadaş googledan bunu arat sqlce.ppc.wce5.armv4i bunu kur skyfire hata vermemesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.