Şimdi Ara

Samsung I8150 W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5 gün önce samsung GT I8150 cep telefonu aldım,

Telefona facebook uygulaması kurdum ve bir kaç müzük ekleyip birzda fotoğraf çektim.
    Aldıktan bir iki gün sonra telefon yavaşladı, şöyleki rehber butonuna tıkladığımda yaklaşık 7 saniyede rehberimi açıyor, ayrıca bazen menü geçişlerinde takılıyor ya da yavaşlıyor. Telefonu açıp kapadım ve bu 7 saniyede rehber açma olayı kısmen düzeldi, bazen 2-3 saniyede açılabiliryor. Bunun sizce sebebi nedir, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Birde şöyle birşey var çektiğim fotoğraflardan birini duvar kağıdı yaptım acaba bunun etkisi varmıdır bu yavaşlamaya?

• güncell
  • Belki ram yetmiyodur kontrol et .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi birşey kurmadımki ram i zorlasın. Ram in yetip yetmediğini nasıl anlayacağım peki
  • W lerde genelde oluyormuş bu sorun.

Uygulamaları karta taşıyın.
  • Ayarlardan fabrika ayarlarına dön. Ama yedekleyeceklerini yedekle sonra silinir
  • Samsung Galaxy Wonder'in 512 mb ram'inin çoğunu telefon kendisi kullanıyor.Birde Facebook kapalıyken dene bakalım.(Arka planda çalışmasın)

Yüklediğin şeyleri telefon hafızasına değil de SD karta yükle.Tavsiyem 16gblik SD kart alman yönünde.

Facebook,twitter,whatsapp bile açık olsa kasmaması lazım.Bu uygulamalar çok fazla ram yemez.Bence sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor.2. tavsiyemi denemelisin.

Hala olmazsa fabrika ayarlarına döndür.
  • kurduğum uygulamaları karta nasıl taşıyacağım peki.
  • Htc sende temsi yukle kasmaz ram yemez ben bu temsyls192 mb rami gormeyi basardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.