Şimdi Ara

SAMSUNG I8320(vodafone 360 h1) 3.5' AMOLED EKRAN/5MP/720P/WIFI/GPS ANA KONU! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.222
Cevap
14
Favori
493.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kogane

@hguler27

acaba aldığınız cihaz imei den dolayı kilitlenmiş olabilirmi ?

CIHAZLA KONUSMA YAPABILIYORUM 360 OTURUMU ACIYORUM INTERNETE GIRIYORUM AMA SMS OLMUYO
  • Arkadaşlar bu cihazın i6410 M1 diye satılan modelden ne farkı var tam olarak? dün telefoncuda gördüm o modeli, 300 lira istedi.2. telefon olarak alacağım eğer kafama yatarsa.araştırdım, dokunmatik ekranı kapasitif mi, resisitif mi bir türlü öğrenemedim.eğer h1 gibi kapasitif ekrana sahipse, o fiyata çok güzel bir seçim olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkancetin59

quote:

Orijinalden alıntı: hguler27

quote:

quote:

ARKADASLAR MERHABA SVIDEOZ ARKADASIN IMZANDAKI CSC YI YUKLEDIM SUAN TELEFONLA MESAJ NE ALINIYO NEDE GONDERILIR GONDER DEDIGIM ZAMAN EKRANDA
    BILGI KAYDETME BASARISIZ YAZIYOR BASKA TELEFONDAN BANA MESAJ ATINCADA GONDERME BASARISIZ DIYOR ANLAMADIM GITTI 360 OTURUMU ACILIYOR SOHBET ACILIYOR
    MAİL VODAFONE 360 OTURUMU AC DIYOR
    AMA EN ONEMLISI MESAJ OLAYI BU CSC YI YUKLEYIPTE BU SORUNLA KARSILASAN VARMI ACABA
    LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ YOKSA ESKI CSC YI YUKLEYECEGIM EN AZINDAN MESAJ SORUNSUZDU
    i8320VODIJ8 BU ESKI CSC YI NERDEN BULACAGIM?

arkadaslar bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.
    tesekkurler.

AYNI CSC YI TEKRAR YUKLEDIM SORUN YINE DEVAM EDIYOR MESAJ NE GONDERIYOR NEDE ALIYOR BILGI KAYDETME BASARISIZ YAZIYOR.
    İ8320VODIK5 CSC YI YUKLEDIM YINE AYNI
    i8320VODIJ8 BU CSC ILE SORUN YOKTU BUNUDA BIR TURLU BULAMADIM
    SVIDEOZ VE TURKISTAN BU KONUDA BIR BILGINIZ VARMI BU SORUNU NASIL HALLEDEBILIRIM.

MERHABA SVİDEOZ

benim csc numaramda farklı
    normal sen de yazan bu:
    PHONE: i8320BUJA2
    PDA: i8320BUJC1
    CSC: i8320ATLIK5

beneki de böyle:
    CSC: i8320VODIJ8

BENDE GÜNCELLEŞTİRMEK İSTİYORUM YUKARIDAKİ LİNKLER AÇILMIYO NASIL YAPABİLİRİM YAŞADIĞIM SIKINTILAR BU CSC DEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR Mİ. BİDE HALİL ARKADAŞTA DA BENDEKİ CSCNİN AYNISI VARMIŞ DEĞİŞTİRMİŞ SIKINTI YAŞAMIŞ BENDE GÜNCELLESEM AYNI SIKINTIYI YAŞARMIYIM CVP VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR

i8320ATLIK5 ile sıkıntı yaşamaman lazım link vermiştim tekrar vereyim birde mesaj merkezi numaralarını kontrol et derim mms te sıkıntı varsa operatör ayarlarını online işlem merkezinden telefonuna yükle

http://www.mega upload.com/?d=7HC3ABB4 (link çalışıyor aradaki boşluğu kaldır!)

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Arkadaşlar bu cihazın i6410 M1 diye satılan modelden ne farkı var tam olarak? dün telefoncuda gördüm o modeli, 300 lira istedi.2. telefon olarak alacağım eğer kafama yatarsa.araştırdım, dokunmatik ekranı kapasitif mi, resisitif mi bir türlü öğrenemedim.eğer h1 gibi kapasitif ekrana sahipse, o fiyata çok güzel bir seçim olacak.

i6410: 3.2"inch 400x240 piksel kapasitif ekran,arm11 işlemci,3.2mp kamera

i8320: 3.5"inch 800x480 piksel kapasitif amoled ekran,cortex a8 işlemci,5mp flaşlı kamera

netten edindiğim bilgiler doğrulunu yinede araştır derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

i8320: 3.5"inch 800x480 piksel kapasitif amoled ekran,cortex a8 işlemci,5mp flaşlı kamera

bilgilendirme için teşekkür ederim.ya bu ikisinden birini ya da 5800 almayı düşünüyorum.benim için dokunmatik kalitesi ve internette gezinmek ön planda şu anda.bir de vodafone hattım ile mobil tv yi sorunsuz kullanmak istiyorum.hangi cihazı tavsiye edersiniz? bu iki modelde de vodafone mobil tv desteği şu an için yok sanırsam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADASLAR MERHABA SVIDEOZ ARKADASIN IMZANDAKI CSC YI YUKLEDIM SUAN TELEFONLA MESAJ NE ALINIYO NEDE GONDERILIR GONDER DEDIGIM ZAMAN EKRANDA
    BILGI KAYDETME BASARISIZ YAZIYOR BASKA TELEFONDAN BANA MESAJ ATINCADA GONDERME BASARISIZ DIYOR ANLAMADIM GITTI 360 OTURUMU ACILIYOR SOHBET ACILIYOR
    AMA EN ONEMLISI MESAJ OLAYI BU CSC YI YUKLEYIPTE BU SORUNLA KARSILASAN VARMI ACABA
    LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ YOKSA ESKI CSC YI YUKLEYECEGIM EN AZINDAN MESAJ SORUNSUZDU

tesekkurler.

AYNI CSC YI TEKRAR YUKLEDIM SORUN YINE DEVAM EDIYOR MESAJ NE GONDERIYOR NEDE ALIYOR BILGI KAYDETME BASARISIZ YAZIYOR.
    SVIDEOZ VE TURKISTAN BU KONUDA BIR BILGINIZ VARMI BU SORUNU NASIL HALLEDEBILIRIM.

MERHABA SVİDEOZ

normal sen de yazan bu:

beneki de böyle:

BENDE GÜNCELLEŞTİRMEK İSTİYORUM YUKARIDAKİ LİNKLER AÇILMIYO NASIL YAPABİLİRİM YAŞADIĞIM SIKINTILAR BU CSC DEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR Mİ. BİDE HALİL ARKADAŞTA DA BENDEKİ CSCNİN AYNISI VARMIŞ DEĞİŞTİRMİŞ SIKINTI YAŞAMIŞ BENDE GÜNCELLESEM AYNI SIKINTIYI YAŞARMIYIM CVP VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR

i8320ATLIK5 ile sıkıntı yaşamaman lazım link vermiştim tekrar vereyim birde mesaj merkezi numaralarını kontrol et derim mms te sıkıntı varsa operatör ayarlarını online işlem merkezinden telefonuna yükle

SVIDEOZ CEVABIN ICIN TESEKKUR EDERIM
    i8320ATLIK5 BU CSC YUKLU DURUMDA SMS YAZIP GONDER DEYINCE BILGI KAYDETME BASARISIZ DIYE BIR MESAJ CIKIYOR ONLINE ISLEM MERKEZINDENDE GONDERDIM TELEFON SMS ALMIYORKI MESAJ MERKEZI NUMARASIDA DOGRU İ8320VODIK5 CSC YI YUKLEYIP DENEDIM YINE AYNI
    TELEFONU ALDIGIMDA i8320VODIJ8 CSC YUKLU IKEN SORUN YOKTU BU CSC INTERNETTE BULAMADIM MUMKUNSE BUNUN LINKINI VEREBILIRMISIN
    TESEKKURLER

• bahsettiğin csc yi bende bulamadım ancak mutlaka biryerlerde hata yapıyosun ayarları kontrol et sorun csc de değil !
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

bilgilendirme için teşekkür ederim.ya bu ikisinden birini ya da 5800 almayı düşünüyorum.benim için dokunmatik kalitesi ve internette gezinmek ön planda şu anda.bir de vodafone hattım ile mobil tv yi sorunsuz kullanmak istiyorum.hangi cihazı tavsiye edersiniz? bu iki modelde de vodafone mobil tv desteği şu an için yok sanırsam.

dokunmatik kalitesi önemliyse 5800 ı unut derim çünkü berbat bi rezistif ekrana sahip mobil tv yide vodafone ile görüş derim yanlış bi bilgi vermek istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkurler.

MERHABA SVİDEOZ

normal sen de yazan bu:

beneki de böyle:

svideoz mms ayarlaını yaptırdım vodafone müşteri hizmetlerinden i 8510 ayarlarına göre. ama vodafone360 a bağlanamıyorum bi de verdiğin linkteki boşluğuda kaldırdım yinede çalışmıyor. benim için önemli 2 şey daha var birincisi youtube uygulamasına tıklıyorum açılmıyor öyle kalıyor bildiğin bi uygulama linki varsa tekrar yükleyeyim eskisini kaldırıp. ikincisi ve en önemli sorunda youtubedan da facebooktanda diğer video paylaşım sitelerinden de hiçbirinden video izleyemiyorum. facebookta tıklıyorum videonun üstüne flash player istiyor varsa linki atarsan. bide diğerlerini nasıl izlerim tıklıyorum videolara siyah ekran öyle kalıyor millet bundan daha kötü cihazlarla video izliyo ben bu cihazla izleyemiyorum bu videoları açmam için ne yapmam lazım lazım varsa bi uygulama veya ne bileyim program tavsiye etdersen seviinirim.

• arkadaslar bu kodu gir *#7284# pda modunu sec ondan sonra duzelir
  • quote:

bahsettiğin csc yi bende bulamadım ancak mutlaka biryerlerde hata yapıyosun ayarları kontrol et sorun csc de değil !

svıdeoz merhaba
    csc ve pda dosyalarını ıkı kez yukledım aynı cıhazı fabrıka ayarlarına donderdım yıne aynı telefon sım karttakı smslerı gostermedıgı gıbı
    yenı sms gondermıyor ve almıyor cok can sıkıcı bır durum cunku ısım geregi cok fazla sms kullanıyorum.bu durum cozulmezse telefonu degistirmem gerekecek.turkcell'den cıhaza ayar mesajı gonderıyorum oda gelmıyor kartı baska cıhaza takınca gelıyor hatla ılgılı degıl.
    bırtek i8320BUJA2 phone dosyasını yenıden yuklemedım onuda bulamıyorum
    eger lınkını verecek arkadasım varsa tesekkur ederım.
    new pc studıo ıle fırmware guncellemesı yapmak ısteyınce enson yazılım dıyor yapmıyor.
  • @hguler27 birde bu ayarları dene

mesajlar/ayarlar/metin mesajı/metin merkezi ayarları/metin merkezi1/merkez adresi/+905329010000
    mesajlar/ayarlar/metin mesajı/gönderme seçenekleri/devre değiştirme(seç)-karakter alfabesi gsm alfabesi(seç)
  • quote:

@hguler27 birde bu ayarları dene

mesajlar/ayarlar/metin mesajı/metin merkezi ayarları/metin merkezi1/merkez adresi/+905329010000
    mesajlar/ayarlar/metin mesajı/gönderme seçenekleri/devre değiştirme(seç)-karakter alfabesi gsm alfabesi(seç)

svıdeoz ayarlar bu sekılde zaten sms yazıp gonder deyınce bılgı kaydetme basarısız yazısı cıkıyor
    senın kullandıgın pda ve phone dosyalarını bana gondermen mumkunmu acaba csc var zaten
    bırde onları yukleyıp dnıyecegımbaska ne yapabılırım onerın varmı
  • Bu aptal telefonda kişi bulmayı tıklatıp kişi seçtiğimde pc stüdyoda görmeme rağmen veri yok diyor bir fikri olan varmı acaba?
  • @hguler27 i8320BUJA2 malesef yok

i8320BUJC1: http://www.mega upload.com/?d=B9AOKHAW

i8320ATLIK5:http://www.mega upload.com/?d=7HC3ABB4

@suatkara cihaza kabahat bulmadan önce sim kişilerini cihaza aktarıp aktarmadığını kontrol et
  • svideoz telefon zaten sıfır simdeki bilgileri görüyor ama kişi bulu tıklayıp arattığımda veri yok diyip kalıyor.Halbuki pc studio da numaraları görüyorum.
  • sim kişilerini telefona kopyaladın mı?
  • Manueli indirdim orada farklı bir yöntem buldum.Telefondan özür diliyorum
  • arkadaşlar ibb trafik uygulamasını tavsiye ederim tam ekrana dönüştürdüm

http://www.4shared.com/file/m-CXOE-K/IbbTrafik.html
  • WIFI UZERİNDEN YOUTUBE'A GİRİŞ
    öncelikle bunun için tarayıcının yada youtube uygulamasının adres kısmına youtube.com.nyud.net:8090/ adresini giriyoruz ve yer imlerine kaydediyoruz daha sonra web oyuncusunu açıp bağlantı tercihini wifi olarak değiştiricez bunuda yaptıktan sonra wifi bağlantısını düzenliyoruz ip ayarlarından ip adresi:dinamik olacak statik dns yi on yapıyoruz ve dns adresi 1: 8.8.8.8 dns adresi2: 8.8.4.4 numaralarını giriyoruz işlem tamamdıer ardından internet tarayıcı üzerinden yer imlerine kaydettiğimiz adresi açtığımızda web oyuncusu videoyu arabelleğe alıyor ve video sorunsuz açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 22 Ağustos 2010; 21:52:03 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.