Şimdi Ara

SAMSUNG I8320(vodafone 360 h1) 3.5' AMOLED EKRAN/5MP/720P/WIFI/GPS ANA KONU! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.222
Cevap
14
Favori
493.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suatkara

Bu telefona win mobile 6.5 kursak ne olur?Omnia adaki programlar falan çalışırmı?

Hocam wm kurmak hayal bu cihaza.
  • ARKADASLAR MERHABA SVIDEOZ ARKADASIN IMZANDAKI CSC YI YUKLEDIM SUAN TELEFONLA MESAJ NE ALINIYO NEDE GONDERILIR GONDER DEDIGIM ZAMAN EKRANDA
    BILGI KAYDETME BASARISIZ YAZIYOR BASKA TELEFONDAN BANA MESAJ ATINCADA GONDERME BASARISIZ DIYOR ANLAMADIM GITTI 360 OTURUMU ACILIYOR SOHBET ACILIYOR
    MAİL VODAFONE 360 OTURUMU AC DIYOR
    AMA EN ONEMLISI MESAJ OLAYI BU CSC YI YUKLEYIPTE BU SORUNLA KARSILASAN VARMI ACABA
    LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ YOKSA ESKI CSC YI YUKLEYECEGIM EN AZINDAN MESAJ SORUNSUZDU
    i8320VODIJ8 BU ESKI CSC YI NERDEN BULACAGIM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatkara

Bu telefona win mobile 6.5 kursak ne olur?Omnia adaki programlar falan çalışırmı?

şuan için sdk yok driver yok dolayısıyla wm6.1 yada wm6.5 kurma şansıda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hguler27

ARKADASLAR MERHABA SVIDEOZ ARKADASIN IMZANDAKI CSC YI YUKLEDIM SUAN TELEFONLA MESAJ NE ALINIYO NEDE GONDERILIR GONDER DEDIGIM ZAMAN EKRANDA
    BILGI KAYDETME BASARISIZ YAZIYOR BASKA TELEFONDAN BANA MESAJ ATINCADA GONDERME BASARISIZ DIYOR ANLAMADIM GITTI 360 OTURUMU ACILIYOR SOHBET ACILIYOR
    AMA EN ONEMLISI MESAJ OLAYI BU CSC YI YUKLEYIPTE BU SORUNLA KARSILASAN VARMI ACABA
    LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ YOKSA ESKI CSC YI YUKLEYECEGIM EN AZINDAN MESAJ SORUNSUZDU

arkadaslar bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.
    tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

valla 360 oturumu açıyorum ardından eposta ve messengerı sorunsuz kullanıyorum.

svideoz abi şu ayarları nasıl yaptıysan sölede bizde yapalım ne maile girebiliyom ne video izleyebiliyorum ne faceden nede youtbeden bu nasıl bişey ya ne yapsak olmuyor bide msn programı yok bende nerden bulurum. Youtube tıklıyorum öyle kalıyor. loading yazıyor en sonun da bağlanamıyor yazıyo ne yapacaz böle ya bi yardımcı olursanıız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkancetin59

quote:

svideoz abi şu ayarları nasıl yaptıysan sölede bizde yapalım ne maile girebiliyom ne video izleyebiliyorum ne faceden nede youtbeden bu nasıl bişey ya ne yapsak olmuyor bide msn programı yok bende nerden bulurum. Youtube tıklıyorum öyle kalıyor. loading yazıyor en sonun da bağlanamıyor yazıyo ne yapacaz böle ya bi yardımcı olursanıız sevinirim

önce vodafone360 oturumunu aç sonra eposta/hesap ekle burada hesapların içinden "WindowsLive/hotmail.com" gibi bir hesap seç kullanıcı adı ve parolayı gir e-posta hesabını etkinleştire tik koy ok de hepsi bu kadar ekstra bir ayar yok etkinleştirdiğin hesapları daha sonra eposta içersinde göreceksin linkini verdiğim widget lar içinde facebook var.sohbet içersinden windowslive messenger hesabını eklediğinde kendi messenger(sohbet)yazılımını kullanabilirsin onun haricinde ebuddy yazılımını tavsiye ederim kendi sitesinden kayıt olup indirebilirsin

• youtube için misal bilgisayarada sadece dns girdiğimizde youtube açılmıyor etc klasörü içersindeki host dosyasınıda değiştirmek gerekiyor bu cihazlarda host dosyası nasıl değiştirilebilir bulabilirsek youtube sorunu ortadan kalkacak.turkistan belki bu işe bir çözüm biliyordur ona sormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 20 Ağustos 2010; 20:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkistan

quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

imei atıyorlar habire patlıyor tekrar atıyorlar. bir de imei atıldıktan sonra habire şarj dolar gibi gidip geliyor o zımbırtı oysa şarja bağlı değil :)) böyle sorun yaşayan var mı?

"*#7284# bunu arama ekranına yaz USB Configuration var onu sec ordanda USB-PDA chip var onu sec "
    Bunu yap duzelicektir...

denicem sağol
  • quote:

quote:

quote:

önce vodafone360 oturumunu aç sonra eposta/hesap ekle burada hesapların içinden "WindowsLive/hotmail.com" gibi bir hesap seç kullanıcı adı ve parolayı gir e-posta hesabını etkinleştire tik koy ok de hepsi bu kadar ekstra bir ayar yok etkinleştirdiğin hesapları daha sonra eposta içersinde göreceksin linkini verdiğim widget lar içinde facebook var.sohbet içersinden windowslive messenger hesabını eklediğinde kendi messenger(sohbet)yazılımını kullanabilirsin onun haricinde ebuddy yazılımını tavsiye ederim kendi sitesinden kayıt olup indirebilirsin

ekrandaki privacy yazan yerden giiriyorum açıyorum açılıyor çıkıyorum ordan epostaya veya farklı bi yere gireceğim yinede vodafone 360 oturumunu açın diyor ayarlardan vodafone360 tıklıyorum ordan hiç girmiyor wifiden bağlanmak alakası yok dimi telefonu ilk açtığımda çıkan oturum aç yerinden de giremiyorum açmıyor hesap doğrulanıyor diyor baya bi uzun süre bekliyor ondan sonrada ağ yanıt vermiyor diyor

• quote:

youtube için misal bilgisayarada sadece dns girdiğimizde youtube açılmıyor etc klasörü içersindeki host dosyasınıda değiştirmek gerekiyor bu cihazlarda host dosyası nasıl değiştirilebilir bulabilirsek youtube sorunu ortadan kalkacak.turkistan belki bu işe bir çözüm biliyordur ona sormak lazım

ya benim sorduğum şey ktunnelden de girsem video açmıyor facebooku açabiliyorum senin widgetlerden imndirdim ama facebooktaki videoları izleyemiyorum veya izleseneden denedim ordan izleyemedim yani internetten online olarak video açmıyor
  • Aslında telefon sahibi bir arkadaş güzel bir inceleme ve gerekli anlatımları yaparsa herkes için ortak bir çözüm noktası oluşturulmuş olur.Şahsen ben telefonu almayı düşünüyorum ancak konuda geçen muhabbetlerden pek birşey anlamadım.CSC yüklemek, Vodafone 360da oturum açmak vs.(neden böyle şeyler gerekli?) bu konularda aydınlatıcı bilgiler verilirse benim gibi almak isteyen insanlar için çok güzel olur. Olmazsada canınız saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverD@Se -- 21 Ağustos 2010; 2:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Aslında telefon sahibi bir arkadaş güzel bir inceleme ve gerekli anlatımları yaparsa herkes için ortak bir çözüm noktası oluşturulmuş olur.Şahsen ben telefonu almayı düşünüyorum ancak konuda geçen muhabbetlerden pek birşey anlamadım.CSC yüklemek, Vodafone 360da oturum açmak vs.(neden böyle şeyler gerekli?) bu konularda aydınlatıcı bilgiler verilirse benim gibi almak isteyen insanlar için çok güzel olur. Olmazsada canınız saolsun

valla aynı mesajı ben atacaktım.sen benden önce davrandın.ben de bu telefonu almayı düşünüyorum.ama bazı tereddütlerim var.elinde bu cihaz olan arkadaşlar detaylı bir inceleme yaparsa çok faydası olur.

•  SAMSUNG I8320(vodafone 360 h1) 3.5' AMOLED EKRAN/5MP/720P/WIFI/GPS ANA KONU!

H1 e gore boyutunu ayarladım..(Türkçe)

http://www.mediafire.com/?ihqhp5nky6h23e4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkistan -- 21 Ağustos 2010; 7:13:55 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ekrandaki privacy yazan yerden giiriyorum açıyorum açılıyor çıkıyorum ordan epostaya veya farklı bi yere gireceğim yinede vodafone 360 oturumunu açın diyor ayarlardan vodafone360 tıklıyorum ordan hiç girmiyor wifiden bağlanmak alakası yok dimi telefonu ilk açtığımda çıkan oturum aç yerinden de giremiyorum açmıyor hesap doğrulanıyor diyor baya bi uzun süre bekliyor ondan sonrada ağ yanıt vermiyor diyor

privacy değil ayarlar içersinden vodafone 360 oturumu açacaksın vodafone 360 sitesinden kayıt olduysan ve bu şekilde ağ yanıt vermiyorsa verdiğim internet hesap ayarlarını kontrol et orada bahsettiğim diğer hesapları sil sadece tek bir internet hesabı olacak eğer o hesap silinmiyorsa verdiğim ayarlarla düzenle

• quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

Aslında telefon sahibi bir arkadaş güzel bir inceleme ve gerekli anlatımları yaparsa herkes için ortak bir çözüm noktası oluşturulmuş olur.Şahsen ben telefonu almayı düşünüyorum ancak konuda geçen muhabbetlerden pek birşey anlamadım.CSC yüklemek, Vodafone 360da oturum açmak vs.(neden böyle şeyler gerekli?) bu konularda aydınlatıcı bilgiler verilirse benim gibi almak isteyen insanlar için çok güzel olur. Olmazsada canınız saolsun

sayfaları baştan dikkatlice okursan neden vodafone 360 oturumu açmak gerekiyor yada neden csc yükleniyor bunların cevabını öğrenebilirsin

• quote:

quote:

ARKADASLAR MERHABA SVIDEOZ ARKADASIN IMZANDAKI CSC YI YUKLEDIM SUAN TELEFONLA MESAJ NE ALINIYO NEDE GONDERILIR GONDER DEDIGIM ZAMAN EKRANDA

tesekkurler.

AYNI CSC YI TEKRAR YUKLEDIM SORUN YINE DEVAM EDIYOR MESAJ NE GONDERIYOR NEDE ALIYOR BILGI KAYDETME BASARISIZ YAZIYOR.
    İ8320VODIK5 CSC YI YUKLEDIM YINE AYNI
    i8320VODIJ8 BU CSC ILE SORUN YOKTU BUNUDA BIR TURLU BULAMADIM
    SVIDEOZ VE TURKISTAN BU KONUDA BIR BILGINIZ VARMI BU SORUNU NASIL HALLEDEBILIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hguler27 -- 21 Ağustos 2010; 9:51:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkistan

SAMSUNG I8320(vodafone 360 h1) 3.5' AMOLED EKRAN/5MP/720P/WIFI/GPS ANA KONU!

H1 e gore boyutunu ayarladım..(Türkçe)

http://www.mediafire.com/?ihqhp5nky6h23e4

operayı yükledim googledan falan adres giriyorsun donuyor. opera falan değilde şu internetteki videoları nasıl izleyeceğiz bi bilgisi oan yok mu

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler.

AYNI CSC YI TEKRAR YUKLEDIM SORUN YINE DEVAM EDIYOR MESAJ NE GONDERIYOR NEDE ALIYOR BILGI KAYDETME BASARISIZ YAZIYOR.
    SVIDEOZ VE TURKISTAN BU KONUDA BIR BILGINIZ VARMI BU SORUNU NASIL HALLEDEBILIRIM.

MERHABA SVİDEOZ

benim csc numaramda farklı
    normal sen de yazan bu:
    PHONE: i8320BUJA2
    PDA: i8320BUJC1
    CSC: i8320ATLIK5

beneki de böyle:
    PHONE: i8320BUJA2
    PDA: i8320BUJC1
    CSC: i8320VODIJ8

BENDE GÜNCELLEŞTİRMEK İSTİYORUM YUKARIDAKİ LİNKLER AÇILMIYO NASIL YAPABİLİRİM YAŞADIĞIM SIKINTILAR BU CSC DEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR Mİ. BİDE HALİL ARKADAŞTA DA BENDEKİ CSCNİN AYNISI VARMIŞ DEĞİŞTİRMİŞ SIKINTI YAŞAMIŞ BENDE GÜNCELLESEM AYNI SIKINTIYI YAŞARMIYIM CVP VERİRSENİZ SEVİNİRİM SAYGILAR

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler.

cıhaz hıc bır sekılde sms alıp gondermıyor sabahtan bu yana ugrasıyorum sms benım ıcın cok onemlı
    svıdeoz arkadasın ımzasındakı romlar yuklu suan fabrıka ayarına dondum yıne aynı tele baska sım taktım yıne aynı
    baska telden sms atınca ıletılmedı dıyor cok sıkıldım lutfen yardım arkadaslar

• @hguler27

acaba aldığınız cihaz imei den dolayı kilitlenmiş olabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.