Şimdi Ara

SAMSUNG I8320(vodafone 360 h1) 3.5' AMOLED EKRAN/5MP/720P/WIFI/GPS ANA KONU! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.222
Cevap
14
Favori
493.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hguler27

svıdeoz su csc lınkını vermen mumkunmu baglantı ısı tamam sorun kablodanmıs
    su mail ve msn olayını cozen csc lazım yardımcı olursan sevınırım.
    BU CSC ILE TURKCE DIL DESTEGI VARMI ACABA
    TESEKKURLER

http://www.mega upload.com/?d=7HC3ABB4 yalnız bunu yüklerken tüm bilgilerin silinebilir o nedenle yedekleme yapmanı öneririm.oturum açtığın taktirde msn ve eposta düzgünce çalışıyor istrsen öncelikle bi internet ayarlarını verdiğim şekilde ayarla sonra vodafone 360 kaydını yap csc nin türkçe desteği var

• quote:

Orijinalden alıntı: vebo

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz
    cihazı spot olarak alacak arkadaşlar orjinal şarj cihazı ve data kablosunu mutlaka isteyin bunun yanında cihazı iyice kontrol edin vidalarda aşınma varmı ekranda çizik varmı bunlarada dikkat edin!

Benim tereddut etme sebeplerimden biri de bu.ben bursa da oturuyorum.bu teli alirsam sahibinden.com dan alicam.ama nasil bir cihaz gelecek .ilan da sifir diyor ama saticinin insafina kalmis.alinca geri iadesi de yok.gittigidiyor guvenilir ama orda da fiyatlar yuksek.sahibinden.com da istanbul fatih ten bir arkadas 450 ye satiyor.en uygunu bu.gg da 600 civari.arada cok fark var.

valla gg uçmuş sahibindende satş yapan arkadaşın msn ini al cihazın orjinal resimlerini göndermesini iste derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

tel dizayn ve kasa larak gerçekten çok güzel gözüküyor özellikleride iyiymiş...

üstad senden nasıl kaçar bende daha önce hiç rastlamamıştım cihazı ilk kez doğubankta gördüm özelliklerine hayran kaldım doğal olarakta satın aldım
  • evet senin almış olmanda ayrıca dikkatimide çekmişti, nasıl memnunmusun kullanımı kolaymı görüşme ses seviyesi falan iyimi, birde diğer operatörlerin hatlarını falan takabilirmiyiz, kayıt işi falan gerekiyor mu internetten falan alsak, garanti durumları falan nasıl oluyor alırken neleri dikkat etmek lazım, biraz düşünüyor gibiyim tavsiye edermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 19 Ağustos 2010; 13:52:18 >
  • imei atıyorlar habire patlıyor tekrar atıyorlar. bir de imei atıldıktan sonra habire şarj dolar gibi gidip geliyor o zımbırtı oysa şarja bağlı değil :)) böyle sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

evet senin almış olmanda ayrıca dikkatimide çekmişti, nasıl memnunmusun kullanımı kolaymı görüşme ses seviyesi falan iyimi, birde diğer operatörlerin hatlarını falan takabilirmiyiz, kayıt işi falan gerekiyor mu internetten falan alsak, garanti durumları falan nasıl oluyor alırken neleri dikkat etmek lazım, biraz düşünüyor gibiyim tavsiye edermisin

son derece memnunum turkcell hat ile kullanıyorum ilk başta ayarlar biraz can sıkıcı geldi özellikle bazı işlemleri(eposta-messenger) yapabilmek için vodafone 360 oturumu açmak gerekiyor internet ayarlarını doğru yaptın mı sorunsuzca oturum açılıyor kullanımı çok kolay iphone ile neredeyse aynı ses seviyesi ve netliği çok iyi kalabalıkta bile çok rahat duyuluyor.cihazı spot piyasada bulabilirsin garantili olarak tr de satışı yok kayıt sorunu yok imei leri zaten atılmış durumda(malum hurda cihazların imeileri çakılıyor)ekstra kayıt derdi yok.eğer alacak olursan orjinal aksesuarları yanında veriliyormu(şarj,pil,data kablosu,kulaklığı),cihazda fiziksel bir sorun görünüyor mu bunlara dikkat etmen yeterli. özellikle hd video kaydı yapması ve ekranı beni mest etti müzik seside ortalamanın biraz üzerinde sözün özü kesinlikle tavsiye ederim bir incelemende fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

imei atıyorlar habire patlıyor tekrar atıyorlar. bir de imei atıldıktan sonra habire şarj dolar gibi gidip geliyor o zımbırtı oysa şarja bağlı değil :)) böyle sorun yaşayan var mı?

şarj konusunda özellikle orjinal şarj cihazını(telpa olanı) aldığım günden beri böyle bi sorun yaşamadım.imei sıkıntısı ise hiç olmadı .
  • ya bende bişey soracam bende vodafone 360 a kayıt oldum ama yinede mağaza gremiyorum maile giremiyorum internet sayfasını açtığımda da direk vodafone çıkıyor başka yerlere bağanamıyorum edge hep açık nerden kapanıyor bi de youtube a da giremiyorum direk video izlenmiyormu böyle bi cihazla da online video da izlenmiyorsada yok artık ayrıca facedende izlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ya ne kadar zor bişey ya piyasada olmayan bi telefonu almak hiç bi yerden destek alamıyorsunuz samsung müşteri hizmetlerini aradım onlar bile türkiyede böyle bi cihaz yok bizim teknik bilgimiz yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim hatta msn de verirlerse msn den görüşsek birebir anlatarak yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • svideoz orjinal şarj ve bataryanın model no ve kodu varsa yazabilimisin.
  • CIHAZA YENI CSC YUKLEDIM FAKAT MSN ACILIYOR FAKAT MAIL ACILMIYOR 360 OTURUMU ACMAMA RAGMEN.
    BU AYARLAR NASIL YAPILIYOR ARKADASLAR INTERNET AYARLARI TAMAM 360 OTURUMU TAMAM AMA MAIL ACILMIYOR ONCE 360 AC DIYOR
    AYRICA ACCUWEATHER GUVENLIK ESPN SOCCER VODAFONE NOTICIAS GIBI UYGULAMALAR TIKLAMAMA RAGMEN ACILMIYOR CIHAZ TEPKI VERMIYOR
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hguler27 -- 20 Ağustos 2010; 1:49:23 >
  • YENI CSC SONRASI BIRCOK WGT CALISMIYOR NEDEN OLABILIR ACABA TIKLAYINCA BAZISI ACILIR GIBI OLUYOR BAZISI HIC TEPKI VERMIYOR
  • merhaba valla süper ya cihazdan memnunsun da bi iz memnun olamadık ya bende bişey soracam bende vodafone 360 a kayıt oldum ama yinede mağaza gremiyorum maile giremiyorum internet sayfasını açtığımda da direk vodafone çıkıyor başka yerlere bağlanamıyorum edge hep açık nerden kapanıyor bi de youtube a da giremiyorum direk video izlenmiyormu böyle bi cihazla da online video da izlenmiyorsada yok artık ayrıca facedende izlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim ya ne kadar zor bişey ya piyasada olmayan bi telefonu almak hiç bi yerden destek alamıyorsunuz samsung müşteri hizmetlerini aradım onlar bile türkiyede böyle bi cihaz yok bizim teknik bilgimiz yok diyorlar ayarlarla alakalı bi yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

imei atıyorlar habire patlıyor tekrar atıyorlar. bir de imei atıldıktan sonra habire şarj dolar gibi gidip geliyor o zımbırtı oysa şarja bağlı değil :)) böyle sorun yaşayan var mı?

"*#7284# bunu arama ekranına yaz USB Configuration var onu sec ordanda USB-PDA chip var onu sec "
    Bunu yap duzelicektir...
  • Arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok muuuuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsary

svideoz orjinal şarj ve bataryanın model no ve kodu varsa yazabilimisin.

orjinal şarj cihazının kodu ATADU10EBE bataryanınki EB504465VU (1500mAh)
  • SVIDEOZ CSC YUKLEDM FAKAT SOHBET CALISIYOR FAKAT EPOSTA CALISMIYOR HATA 360 OTURUMU AC DIYOR AMA OTURUM ZATEN ACIK BUNU NASIL DUZELTEBILIRIZ.
    TESEKKURLER.
  • valla 360 oturumu açıyorum ardından eposta ve messengerı sorunsuz kullanıyorum.
  • su an mesaj ayarlarıda calısmıyor mesaj ne alıyor ne gonderıyor
  • şarj konusunda şunları söyleyebilirim. telefonu yeni aldım diye abanmayarak sadece normal telefon kullanarak işte 4-5 kere konuştum,bi miktar mesajlaştım.1-2 saat wifi,1 adet 2 saatlik divx film izledim,2~3 saat müzik dinledim.30~40 tane foto. çektim.1 saat oyun oynadım.bu şekilde 3.5 gün gitti şarjı.
  • Bu telefona win mobile 6.5 kursak ne olur?Omnia adaki programlar falan çalışırmı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.