Şimdi Ara

SAMSUNG İ900 OMNİA detaylı inceleme!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
33.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nautilus20

Benim merak ettiğim en önemli özellik kartvizit okuma ve kaydetme yada tarama özelliği varmı eğer varsa kaç adet hafızasına alabiliyor bu konuyu çok araştırdım ama bir yanıt bulamadım.Telpayı aradım ama onlarda 20 dk telefona cevap vermediler bilen arkadaşlar varsa yardımları iyi olur eğer bu özellik tatmin ediciyse bende 1 tane alıcam,teşekkürler.

fontları windows ofice uygulamalrındaki puntoları kullanıyorsa sorunsuz ceviriyor ama el yazısı ve karısık kurusuk kartvizitlerde sacma sapan yazı yazdı ama genel anlamda kuralına uygun yapılmıs kartvizitlerde iyi performans veriyor!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bythe333

s.a. arkadaşlar ben günlük 9 saat pc basında oturan bi kişiyim okul nedeni ile pc basından ayrılmak zorunda kalıyorum bunun için i900 düşünüyorum ama
    misal youtube,facebook ve surf yapma olanagı nasıl bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler!!!

su an tarayıcı ozelligi icin bu alet alınmaz ama herkesin bekledigi uygulama skyfire bizim alette calısıncada ustune tanımam kesinlikle ama oldugu haliyle tavsiye etmem!!!
  • Deliboran flash olayı yuzunden mi internette surf olayını tavsiye etmedin? Flash olayı cozulmedi mi?
  • Cihazi daha cok wireless baglanti amacli kullanmak istiyorum. fotograf isleri bana ters.Surekli bilgisayar basina gitmek zor gelmeyue basladi. Touch klavye sorun cikariyor mu?
  • Tarayıcı özellikli pda düşünenler için kesinlikle tavsiyemdir. Yanında laptop taşıma gibi bir ameleliğe (iş sektörü dışında) son verebilen bir cihaz. Haliyle adı üstünde pda olduğundan ufak boyutları garipsenmemeli. Ayrıca şu an flash desteği iphone da bile yok.. Tam anlamıyla mükemmeli beklerseniz buna ömrünüz yetmeyebilir Özellikle iş sektöründe bu tür pda ları vazgeçilmez olarak görüyorum.
  • deliboran007 Selamlar,

ofiste iki arkadaş incelemeni okuyoruz ellerine sağlık
    bizim için en önemli kriter GPS
    bu konuda birkaç noktayı aydınlatmanı rica ediyoruz
    cevaplarına göre iki cihaz birden satın alacağız

1. İstanbul haritası ve bu harita için geçerli navigasyon sistemi sence yeterlimi ?
    örneğin şu an kullanmakta olduğumuz nokia maps (6110) alternatif yol ve benzeri konularda son derece başarılı ?
    2. GPS açıkken seyahat edildiğinde güzargahı harita üzerinde işaretleyerek kayıt edilebiliyormu ?
    3. Harita tüm Türkiyemi yoksa sadece büyük şehirlerinmi haritası yüklü geliyor ?
    4. Mevcut haritalar update edilebiliyormu ?
    5. Başka şehirler Route66 dan install edilebiliniyormu ?

son olarak video boyutu nedir ? örneğin 640x480 çekebiliyormu ?

cevabını acil olarak heyecanla bekliyoruz.
    şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bikurti -- 15 Ekim 2008; 19:38:42 >

• arkadasım cok merak ettıgım bır konu var ;) samsung un bu telefon ıcın yaptıgı kulaklık cıkısı 3,5 jak olmadıgı ıcın sadece samsungun yıne bu telefon ıcın yaptıgı kulaklıkları takabılıyoruz. samsung dan ogrendıgıme gore bu kulaklık cıkısı ıcın ekstra bır 3,5 mm jak donusturucu yokmus ;) peki merak ettıgım bu samsung un cıhazın yanında verdıgı kulaklıgın ses kalıtesı nasıl ? yanı daha once aldıgım pda ların yanında verılen kulaklıkların ses kalıtesı vasat derecedeydı bu yuzden genelde bı adptr ile normal jak gırısıne cevırıp kndı kualklıklarımı takarak muzık dınlıyordum. bu telefonun kulaklıgı da eger vasat derecedeyse bence 16 gb lık bır hafızanın olması cok buyuk bır artı degıl ;)

birde üstteki arkadaşın bir sorusuna cevap vereym samsungun yetkililerinden edindiğim bilgiye göre ;) sanırım haritada 72 şehrin çok detaylı haritası yüklüymüş yani dediklerine göre igo dan cok fazla bi eksigi yok ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamanweb06 -- 15 Ekim 2008; 19:37:18 >
  • Elisha Cuthberın resmini yollayabilrmisin senin wallpaper yaptığın
  • quote:

ofiste iki arkadaş incelemeni okuyoruz ellerine sağlık
    bizim için en önemli kriter GPS
    bu konuda birkaç noktayı aydınlatmanı rica ediyoruz
    cevaplarına göre iki cihaz birden satın alacağız

1. İstanbul haritası ve bu harita için geçerli navigasyon sistemi sence yeterlimi ?
    örneğin şu an kullanmakta olduğumuz nokia maps (6110) alternatif yol ve benzeri konularda son derece başarılı ?
    2. GPS açıkken seyahat edildiğinde güzargahı harita üzerinde işaretleyerek kayıt edilebiliyormu ?
    3. Harita tüm Türkiyemi yoksa sadece büyük şehirlerinmi haritası yüklü geliyor ?
    4. Mevcut haritalar update edilebiliyormu ?
    5. Başka şehirler Route66 dan install edilebiliniyormu ?

son olarak video boyutu nedir ? örneğin 640x480 çekebiliyormu ?

cevabını acil olarak heyecanla bekliyoruz.

şu an 79 il geniş detaylarıyla yüklü ve 1 sene boyunca güncelleştirmeler ücretsiz. bu süre sonunda güncellemek istemezsen en son harita ile kullanım ömür boyu ücretsiz.. ist.da aktif olarak kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım gerçekten hem hız hem de yollar konusunda çok başarılı.

video boyutunda 640x480 320x240 176x144 seçenekleri mevcut. hangisi uygunsa onla çekim yaparsın artık

• ARKA PLANDA OTURAN KADINA HASTA OLDUM YENGENİZ OLUR ASILMAYIN
  • Ben O ekranı gördükten sonra bu telefon beş para etmez diyorum...Htc diamond kullanan biri olarak arkadaşımda da bu teli görünce nakdar doğru bir tercih yaptığımı birkez daha anladım (zati en başından biliyordum )
  • Araba kullanirken, son aranan numaralari basitce gorup aramak mumkun mu alette ? Bildiginiz gibi amaci sadece telefon olan cihazlarda yesil arama tusuna bastiginizda son aradiklariniz gelir ve kolayca secip ayni tusla gorusmeye baslayabilirsiniz.

i900 ile bir kayit bulmak icin saga cekip, bir suru bir yerleri tiklayip ugrasmak gerekiyor mu arkadaslar ?

Hareket halinde cep ile konusmak elbette saglikli degil, ama bazen "tepki vereceginizi biliyorum ama" durup konusmak yerine aradigim oluyor...
  • arkadas konuyu bırakmıs sanırım sorumun yantı gelmedı daha ;)
  • umarım 4 gb lık yerin bittigindede aynı ragatlıgın devam eder kesinlikle satasmak icin soylemiyorum cunku bende diamondun guzel bi cihaz oldugunu biliyorum ama arttırılabilir hafıza olmaması o cihazı bitirmis kart takılabilse zaten diamondun alınabilirligi omniadan iyi olurdu bu arada ekranı bi gun canlı olarak gormeni tavsiye ederim gordugun goruntuler yanıltıcı zira ben bilgisayara attıgımda bu ne bicim olmus dedim!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

Ben O ekranı gördükten sonra bu telefon beş para etmez diyorum...Htc diamond kullanan biri olarak arkadaşımda da bu teli görünce nakdar doğru bir tercih yaptığımı birkez daha anladım (zati en başından biliyordum )
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamanweb06

arkadasım cok merak ettıgım bır konu var ;) samsung un bu telefon ıcın yaptıgı kulaklık cıkısı 3,5 jak olmadıgı ıcın sadece samsungun yıne bu telefon ıcın yaptıgı kulaklıkları takabılıyoruz. samsung dan ogrendıgıme gore bu kulaklık cıkısı ıcın ekstra bır 3,5 mm jak donusturucu yokmus ;) peki merak ettıgım bu samsung un cıhazın yanında verdıgı kulaklıgın ses kalıtesı nasıl ? yanı daha once aldıgım pda ların yanında verılen kulaklıkların ses kalıtesı vasat derecedeydı bu yuzden genelde bı adptr ile normal jak gırısıne cevırıp kndı kualklıklarımı takarak muzık dınlıyordum. bu telefonun kulaklıgı da eger vasat derecedeyse bence 16 gb lık bır hafızanın olması cok buyuk bır artı degıl ;)

birde üstteki arkadaşın bir sorusuna cevap vereym samsungun yetkililerinden edindiğim bilgiye göre ;) sanırım haritada 72 şehrin çok detaylı haritası yüklüymüş yani dediklerine göre igo dan cok fazla bi eksigi yok ;)

kualklıgı degistirebiliyorsunuz ben su anda ep630 la kullanıyorum cok sahane sesi var tabi ayar cekmek gerekiyor yukarda incelememde gerekli bilgilerin oldugu link i verdim!! telefonun kulaklık girisi samsunga ozel bi giris ama kulaklık kablosunda 3.5 mm giris mevcut oraya istedigin kulaklıgı takabilirsin ben ep635 almayı planlıyorum kullanım kolaylıgı ve estetik acısından en uygun uretilmis olan model bu cunku,!!!

• bu tur seyler programlarla cozulebiliyor zarten kardesim ben ıcontact programını kullanıyorum ve tamamen ellerle cok rahat bi kullanım saglıyor bu aradas kim saga cekip telefonla konusuyorki bu devirde saga cekip konusma yapanlarla dalga geciliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: tk152

Araba kullanirken, son aranan numaralari basitce gorup aramak mumkun mu alette ? Bildiginiz gibi amaci sadece telefon olan cihazlarda yesil arama tusuna bastiginizda son aradiklariniz gelir ve kolayca secip ayni tusla gorusmeye baslayabilirsiniz.

i900 ile bir kayit bulmak icin saga cekip, bir suru bir yerleri tiklayip ugrasmak gerekiyor mu arkadaslar ?

Hareket halinde cep ile konusmak elbette saglikli degil, ama bazen "tepki vereceginizi biliyorum ama" durup konusmak yerine aradigim oluyor...
  • Arkadaşlar Omina kullananlara soruyorum kasa kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Cihazın hızı nasıl yani 620 mhz göstermelik mi performans veriyor mu?
    Operada takılma sorun oluyor mu?
    Ekran kalitesi nasıl yani çözünürlük netlikten memnun musunuz?
    Son olarakta Diamond mu dersiniz Omnia mı? :) inanın kafam karışık hangisini alacağımı şaşırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliboran007

bu tur seyler programlarla cozulebiliyor zarten kardesim ben ıcontact programını kullanıyorum ve tamamen ellerle cok rahat bi kullanım saglıyor bu aradas kim saga cekip telefonla konusuyorki bu devirde saga cekip konusma yapanlarla dalga geciliyor
    quote:

Araba kullanirken, son aranan numaralari basitce gorup aramak mumkun mu alette ? Bildiginiz gibi amaci sadece telefon olan cihazlarda yesil arama tusuna bastiginizda son aradiklariniz gelir ve kolayca secip ayni tusla gorusmeye baslayabilirsiniz.

Belki kimse cekmiyor ama legal olani yazdim. Yazilimlarla bircok seyi halledecegiz anlasilan. Tesekkurler.

• quote:

Orjinalden alıntı: deliboran007

bu tur seyler programlarla cozulebiliyor zarten kardesim ben ıcontact programını kullanıyorum ve tamamen ellerle cok rahat bi kullanım saglıyor bu aradas kim saga cekip telefonla konusuyorki bu devirde saga cekip konusma yapanlarla dalga geciliyor
    quote:

Belki kimse cekmiyor ama legal olani yazdim. Yazilimlarla bircok seyi halledecegiz anlasilan. Tesekkurler.

• Arkadaşlar bu cihaz ile internet bankacılığı filan kulanılıyor mu? örneğin garanti bankası wap değilde www ile başlayan siteyi tam anlamıyla kulanan var mı?
    Bana bu tarz işleri gören bir cihaz lazım. Bir fikri olan var mı?
    saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.