Merkez bankasi doviz tahmini yapmak zorunda mi ?
konuyla ilgili bilgisi olan varmi gercekten boyle bir zorunluluk mu var ? Tum dunya ulkeri bildiriyomu yilsonu tahminini ?
gercekten cok enterasan bir durum dolar 7.30 ken aciklama yapip 8 bekliyoruz demek nedir ? Saka gibi
2012 Range rover sport tdv6 sdv6 farki ?
Merhaba 2012 modelde tdv6 olanlar normal vites sdv6 olanlar joistik vites.İkisinde de beygir ayni.Fakat 2013 de hem beygir degismis hemde sadece joistik var.2012 de kronik bir sorun mu var cozemedim.Bilgisi olan paylasirsa sevinirim
Arkadaslar merhaba arac alirken kredi kullandiginizda bankalarin baktigi https://www.tsb.org.tr/tr sitesini hepiniz biliyorusunuz.Bu sitede yayinlanan listede mayis ayindan haziran ayina gecerken yayinlanan listede
cok buyuk bir hata yapildi. Sizinde basiniza gelebilir diye resimleri ekliyorum ve gonderdigim mailde su sekilde
konu ile ilgili gecmis aylarda yayinlanan kasko deger listesine bakildiginda sorun haziran ayinda aciklanan listeyle ilgili haziran ayinda aciklanan listede mevcut satirda bir formul hatasi yapilmis.dosyalari ekte sunuyorum.Sizinde goreceginiz uzere haziran ayinda 704 705 706 numarali araclarin fiyatlari mayis ayinda farkli olmasina ragmen haziran ayinda esitlenmis ve yari fiyatina dusurulmus. 707. Satirdaki benim aracimla ilgilide yari fiyatina indirme sorunu mevcut.Listedeki diger araclarda boyle bir uygulama yapilmamis hepsinin fiyati yukselmistir.Resimlerde durumu daha net acikladim.Yani sorun mayis ayindan haziran ayina gecis formulunde.Bundan sonraki aylarda haziran fiyati alinarak mevcut deger artarak devam etmis.Sizde takdir edersinizki bir ayda bir aracin degeri 400 bin tl dusmesi mumkun degildir.İvedelikle incelemenizi rica eder iyi calismalar dilerim.
Arkadaslar merhaba ikinci elin yukselisindeki galeri ve bayilerin ortak yuruttugu algi operasyonu basariyla sonuclandi.bayiler arac yok dedi galeriler stok yapti kur artisi dusuk faiz korona nedeniyle toplu tasimadan uzaklasmada tuz biber oldu kaymagi yemek bi yana tavanin dibi sivirdi bu sektor.peki ya simdi ne olacak her yerde ikinci el fiyatlari soyle dustu boyle dustu vs haberler dolaniyo.bu sefer tersine bir algi soz konusu fakat sahibindende 3 tane hesabim var yaklasik 750 favori ilanim var ( 1 hesap 250 ilana kadar destekliyo ) gelelim finala hergun 20 nin uzerinde fiyat dustu bildirimi geliyor fakat 1000 lira 500 lira en iyisi 10 bin lira ust segmentte favoriye bildirim gitsin diye.Yani sonuc olarak biseyin dustugu yok yada benim baktigim segmentte (audi mercedes bmw porsche ) bi oynama soz konusu degil sizden ricam varsa oyle takip ettiginiz bak su kadardi artik fiyati normale dondu dediginiz araclari paylasmaniz.en azindan herkes bilgi sahibi olur
Fifa 21 offline draft modu seckin seviyesi !!!
Arkadaslar offline mode draftta seckin seviyesinde 4 mac kazanan varmi ? Ben her mac 8-10 yiyorum
efsanevi seviyesinde 3.maca kadar gelebiliyorum.Ama seckin seviyesinde bu sene ucmus resmen kaleci dahil herkes skill yapiyo 70-80 metre agzinin icine pas atiyo topu almak imkansiz.bilgisayar yapay zekasini fifa niye boyle yapmis anlamadim sizde de ayni mi merak ettim ?
birde taktiksel savunmayi eski savunmaya cektim mecburen ama yine faydasiz.Kim olursa olsun etrafini 4-5 kisi sariyorum kimse topa dokunmuyo
Forza 4 de muzayede evinden ferrari 599xx evo almak ?
|
sürekli şeker yiyen zenci dedektif ?
|
FİFA 20 oyuncular hareket etmiyor !!!!
|
Cok garip bir baymak klima ic unite su akitma sorunu
|
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 448
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 42.895 (Bu ay: 752)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası