Şimdi Ara

ikinci elde hangi araclarin fiyati dustu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ikinci elin yukselisindeki galeri ve bayilerin ortak yuruttugu algi operasyonu basariyla sonuclandi.bayiler arac yok dedi galeriler stok yapti kur artisi dusuk faiz korona nedeniyle toplu tasimadan uzaklasmada tuz biber oldu kaymagi yemek bi yana tavanin dibi sivirdi bu sektor.peki ya simdi ne olacak her yerde ikinci el fiyatlari soyle dustu boyle dustu vs haberler dolaniyo.bu sefer tersine bir algi soz konusu fakat sahibindende 3 tane hesabim var yaklasik 750 favori ilanim var ( 1 hesap 250 ilana kadar destekliyo ) gelelim finala hergun 20 nin uzerinde fiyat dustu bildirimi geliyor fakat 1000 lira 500 lira en iyisi 10 bin lira ust segmentte favoriye bildirim gitsin diye.Yani sonuc olarak biseyin dustugu yok yada benim baktigim segmentte (audi mercedes bmw porsche ) bi oynama soz konusu degil sizden ricam varsa oyle takip ettiginiz bak su kadardi artik fiyati normale dondu dediginiz araclari paylasmaniz.en azindan herkes bilgi sahibi olur

ikinci elde hangi araclarin fiyati dustu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şubat marta kadar böyle 3 aşağı 5 yukarı gider nisan ayında patlama olur yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patlama dediginiz yukari yonlumu

• Benim takip ettiğim pek çok aracın düştü. Attığın örnekteki gibi çakallık peşinde olan ilanlar var, bunu yapanları anında çıkarıyorum favorilerden.
    Aslında zaten belli bir fiyattan koyduğunda arayan soran olsa, durur orada, gelenle pazarlığını yapar. Arayanı edeni olmadığı için dikkat çekme peşinde.

• suv segmentinde % 5-7 düşüş var gibi. Tucson 1-2 yaşındaki araçlarda 10-20 bin lira düşüş görünüyor.

satışlar durdu, satıştaki araç sayısında patlama var asıl. normal satış olsa bile çoğu satılmaz yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 10 Aralık 2020; 23:0:57 >
  • Şuan arz fazla talep düşük. O fiyatlar seve seve pandemi öncesine çekilmesi lazım.

Bende araştıyorum bu hafta değiştireceğim yeni bir makina bakıyorum kendime. F30 320d 190bg olanlara bakıyorum.

Kasımda c200d vardı sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 10 Aralık 2020; 22:12:57 >
  • 2016 verso. 180k dan 163k yapti. Ve ilan ortalikta yok sanirim satildi. Suan ki ilanlar hala 180k da bekliyorlar. Bilmem satabiler mi. Bu faizlerle cok zor. Hele ocak da baslayacak kredi odemeleri piyasayi daha da asagi cekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakınımda biri 223 bin liraya Civic eco elegance sattı 1 ay önce. Araba 45bin km ve 9bin trameri vardı.
    Şu anda satabilir mi, asla.
    Demek ki düşmüş fiyatı.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-alcaksaniz-alin-artik-su-arabayi-20.000-lira-birden-indirdim-881495482/detay

adama bak alacaksanız alın şu arabayı diyor. Bir de 20 düştüm diye övünüyor. Lan arabanın sıfırından pahalı satıyorsun.

Simdi bu ilanlar nasıl düşmesin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.