Şimdi Ara

sürekli şeker yiyen zenci dedektif ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende bir film arıyorum zenci bir adam vardı sürekli şeker yiyodu bonibonda olabilir polisle birlikte çalışıyodu hırsızımı soyguncularımı ne yakalamaya çalışıyodu her yapcağı hareketi tahmin ediyodu ama bir türlü yakalayamıyolardı film yakın zamanların filmi arıyorum

• "Death note" filmin ismi ,anime serisi de var tabiki. Ordaki dedektif özel eğitimli daha az uyumak için şeker yiyordu sürekli.
  • Yilin adami odulune hak kazandin kardesim kac gundur seker yiyen zenci diye abuk subuk seylerle ugrasiyom :) evet film bu
  • Iyide death noteda zenci dedektif yokki. Bay L bildigin beyaz lan. Irkçılık yapmayalim şimdi yok yere sözlükte
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Iyide death noteda zenci dedektif yokki. Bay L bildigin beyaz lan. Irkçılık yapmayalim şimdi yok yere sözlükte
    Animenin içine sıçtıkları gibi güzelim L karakterini filmde zenci yaparak sıvamışlardı. Konuyu açan arkadaşa sesleniyorum, gidip Death Note animesini izlesin. Filmin ne kadar leş olduğuna kanaat getirip konunun kilitlenmesini kendisi isteyecektir. O derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Kasım 2019; 23:23:11 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hahah death notenin film serisi vardı asya yapimiydi hatta seri seklindeydi acaba atladigim film mi var diye merak edip arastirdim o gün arkadaş zenci l diyince . Altından Netflix çıktı ABD versiyonunu çekmişler
    Traileri izledim sadece ve filmi izlemesemde olur yagami milletten dayak yiyen ezik bir karakter olmus. Yagami kızları kullanan zeki bir karakterken bu versiyonda okuduğum kadarıyla manita peşinde koşan Meriç bir karakteri canlandırmış.Youtuberlara benzeyen çakma sarı bir eleman oynamış. Rezillik.Filmin tek benzer yani isminin aynı olmasi bence. Zaten bu içerik üreticiler toplantılarda şöyle diyalog kuruyolar %100 eminim.

Ne koyalım abiler death note projesinde güzel para var.

Zenci olsun abi...

Araya bir iki eşcinsel karakterler atar ordan lgbtlere oynarız...

Bide karı kız duygusallık koyarız misss...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.