Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çıkan kit kat romlar ı deneyen var mı arkadaşlar?memnun kaldınız mı?performans nasıl?iyiyse demeyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

Yeni çıkan kit kat romlar ı deneyen var mı arkadaşlar?memnun kaldınız mı?performans nasıl?iyiyse demeyeceğim?

denemeye değer. bana göre tek sıkıntısı wifi o kadar. gerçi şu linkte sorunu düzeltmişler galiba ama denemedim.
    Eski romlara dönmeyede hiç niyetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 20 Mart 2014; 23:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

arkadaşlar bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum. telefonumun hoparlorunden hiçbir ses alamıyorum. servise verdim düzeltmişlerdi. şimdi yeniden oldu aynı sorun. wipe olayını yeni öğrendim yapıyorum ama sorun düzelmiyor. acaba ne yapmam lazım. ses sorunum yazılımsal olduğunu söyledi servis . onlar ne yaptı da düzeldi. tüm ayarları stabil yapmak için full wipe mı yapmalıyım ? full wipe yapınca işletim sistemi siliniyor mu ?

wipe data/ wipe cache yap , fabrika ayarlarına geri dön. Baktın düzelmedi farklı bir stock rom yükle. Yine düzelmedi ise sorun donanımsal gözüküyor.
  • quote:

arkadaşlar advance kullanıyorum 4.1.2 ye güncelledikten sonra performanstan memnun değilim . aşırı ram kullanımı var . bu da telefonu yavaşlatıyor. 625 ram'in 550si sürekli meşgul . tubemate youtube gibi uygulamalar video izleme vs sıkıntılı. neler yapmam lazım telefonun rahat etmesi için

ya 2.3.6 geri dön yada cm11 yükle. Bizim telefonda 4.1.2 pek stabil çalışmıyor malesef.
  • donanımsal oldugunu sanmıyorum . dün tekrardan düzeldi ses sorunu. bugun sabah ise alarm sesi çalmadı. ardından zil sesi açma tuşuna üst üste basarak sesi yeniden düzeltebildim. wipe yaparken wipe data yapıyorum. wipe cache yapmıyorum. işletim sistemi silinmez değil mi cache data yapınca ?
  • quote:

donanımsal oldugunu sanmıyorum . dün tekrardan düzeldi ses sorunu. bugun sabah ise alarm sesi çalmadı. ardından zil sesi açma tuşuna üst üste basarak sesi yeniden düzeltebildim. wipe yaparken wipe data yapıyorum. wipe cache yapmıyorum. işletim sistemi silinmez değil mi cache data yapınca ?

Hayır silinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş millet root, kernel, jellybean, gingerbread vs. demiş. Ben bunları pek bilmiyorum. Benim telefonuma da güncelleme gelmedi, güncelleyen arkadaşlar sorunluda olsa çok zarif bi tasarımla kullanıyorlarmış. Ekran görüntülerini görünce içim gitti. Sanki yeni bir telefon gibi olmuş. Kies indirdim bilgisayarıma, telefonumu bağladım yine güncelleme bulmuyor. Hala 2.3.6 sürümündeyim. Ne önerirsiniz? Nasıl yapayım nasıl bu sorunu çözeriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylSehim

Arkadaş millet root, kernel, jellybean, gingerbread vs. demiş. Ben bunları pek bilmiyorum. Benim telefonuma da güncelleme gelmedi, güncelleyen arkadaşlar sorunluda olsa çok zarif bi tasarımla kullanıyorlarmış. Ekran görüntülerini görünce içim gitti. Sanki yeni bir telefon gibi olmuş. Kies indirdim bilgisayarıma, telefonumu bağladım yine güncelleme bulmuyor. Hala 2.3.6 sürümündeyim. Ne önerirsiniz? Nasıl yapayım nasıl bu sorunu çözeriz?

Senin için hangisi daha önemli ? Görsellik mi performans mı ? Çünkü 4.1.2 inanılmaz derecede sorunlu bir rom. Eğer yüklersen telefonun performansı çok düşecek söyleyeyim.

• quote:

Arkadaş millet root, kernel, jellybean, gingerbread vs. demiş. Ben bunları pek bilmiyorum. Benim telefonuma da güncelleme gelmedi, güncelleyen arkadaşlar sorunluda olsa çok zarif bi tasarımla kullanıyorlarmış. Ekran görüntülerini görünce içim gitti. Sanki yeni bir telefon gibi olmuş. Kies indirdim bilgisayarıma, telefonumu bağladım yine güncelleme bulmuyor. Hala 2.3.6 sürümündeyim. Ne önerirsiniz? Nasıl yapayım nasıl bu sorunu çözeriz?

Cyanegonmod 11 tavsiyemdir. Ama root, cwm hakkinda biraz arastirma yapmalisiniz.

• Performans daha önemli tabi de görsellikte fena olmaz. Ben bu vakte kadar sorunu halledilmiştir diye düşünmüştüm.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Cyanegonmod 11 nedir?
  • quote:

Performans daha önemli tabi de görsellikte fena olmaz. Ben bu vakte kadar sorunu halledilmiştir diye düşünmüştüm.

yukarda arkadaşın dediği gibi cm11 kullanmabilirsin ama onda da wifi problemi var haberin olsun. Bazen wifi açılmıyor telefonu aç-kapa yapman gerekiyor.
  • quote:

Cyanegonmod 11 nedir?

Özelden bir arkadaşla nasıl yapacağını, xda konularını göndermiştim size de gönderebilirim isterseniz CM mod diyorlar genel de CM mod Android'in bilinen en iyi romlarındandır. Tamamen farklı bir sistem kullanıyormuş hissi veriyor ama telefonun garantisinin gideceğini bilerek özel mesaj atayım yoksa hiç uğraşmayın çünkü tekrar garantili duruma getirmek için uğraşmak gerekiyor.

Edit: Wi-Fi problemine gelirsek evet sinir bozucu bir durum ama emin olun 4.1.2'de yaşayacağınız problemlerin yanında bir hiç. 4.1.2'de ki hatalar yüzünden telefonu parçalayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 1 Nisan 2014; 22:21:04 >

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Garanti sorun değilde sistemde hata fazlaysa hiç bulaşmayalım :)
  • light jb yada galaxperia tavsiye ederim
  • Elimde satılık bir adet yurtdışı JB cihaz var, pasaport kaydı yok çakma imei ilgilenen olursa pm. ŞArj cihazı yok kulaklık kullanılmadı silikon kılıf dahil. Kutusu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 7 Nisan 2014; 21:31:48 >
  • arkadaşlar bir sorum olacak bu cm11 romların hangisi daha iyi maclaw ın mı yoksa team canjica nın çıkardığı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudek2005 -- 9 Nisan 2014; 11:26:00 >
  • Telefon listemdeki bazı arkkadaşlarımın numaralarını bulamıyorum ancak onlar aradığında kayıtlı oldukları görülüyor. Engelleme vs de yapmadım. Onları nasıl görünür yapabilirim.
  • cm 11 in wifi sorununu sonunda halletmişler kesinlikle bu romu denemelisiniz link

indirme linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 17 Nisan 2014; 19:14:26 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.