Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada cm11 kullanıp wifi problemi olanlar ana ekrana widget koyup wifiyı ordan açıp kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CM11'i I9070P'ye nasıl yüklerim? tee folder'ı değiştirin diyorlar ama pek anlamadım.
  • Arkadaşlar CM 11 wifi sorunsuz çıkarsa yazarsanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acronym

Arkadaşlar CM 11 wifi sorunsuz çıkarsa yazarsanız seviniriz.

widget ile sorunsuz şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

Orijinalden alıntı: Acronym

Arkadaşlar CM 11 wifi sorunsuz çıkarsa yazarsanız seviniriz.

widget ile sorunsuz şuanda

Sagolasin dostum o zaman bi deneyelim bakalim.

• kesinlikle tavsiye etmiyorum ben..arayüz falan güzel, earth çalışıyo, fakat wifi öyle widgetla falan çözülecek tarzdan değil.widget zaten kısayoldur arkadaşlar.ne apk.ler indirdim çözüm bulamadım.çalışıyo diyen arkadaşlar biraz kullansınlar bakalım :)ayrıca gps ini hiç beğenmedim.çevrimdışı modu yok.zoom dugmelerı yok.3g iyi çalışmıyor çok hantal.otomatik aydınlatma çalışmıyor.ana ekrana widget atıyosun gps i açmıyo falan filan.şarjıda jb den hiçbir farkı yok.öğlene kadar sadece ayarlarla uğraştım %59 a düştü.ve en büyük eksikliği burda kimse bahsetmemiş ama menülerin yarısı ingilizce.almanya jb ye tekrar döndüm.daha stabil sürümü çıkana kadar tavsiye etmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exqrcist -- 27 Ocak 2014; 20:49:28 >
  • arkadaşlar orjinal pil alan varmı nereden alabiliriz 10 tl ye de var 60 tl ye de
  • 1 senedir I9070P kullanıyorum , resmi jelly bean almanya romunu yükledim. Şu zamana kadar sıkıntı yokken telefon bi kaç gündür kendi kendine kapanmaya başladı. Bugün de internete bağlıyken 5-10 dk işlem yapmaya kalkınca kendi kendine kapanmaya başladı. Geri telefonu açtığımda şarz %5 civarına düşüyo ya da boş oluyo. Bi süre kapalı bekletince ya da şarza takınca şarz göstergesi eski haline geliyor. Sorun ne olabilir , ne yapmam gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacam_48

1 senedir I9070P kullanıyorum , resmi jelly bean almanya romunu yükledim. Şu zamana kadar sıkıntı yokken telefon bi kaç gündür kendi kendine kapanmaya başladı. Bugün de internete bağlıyken 5-10 dk işlem yapmaya kalkınca kendi kendine kapanmaya başladı. Geri telefonu açtığımda şarz %5 civarına düşüyo ya da boş oluyo. Bi süre kapalı bekletince ya da şarza takınca şarz göstergesi eski haline geliyor. Sorun ne olabilir , ne yapmam gerekir ?

verilerini yedekleyip fabrika ayarlarına geri dön
  • 1 aydır CM11 yüklü olarak kullanıyorum.

Hız olarak nispeten eskiye göre çok az farkı var evet, yalnız yine de sürekli hata, sürekli donmalar başlıyor kısa bir süre kullanımdan sonra.

Wifi sorunu bir türlü düzelmedi. kapatıp açmak gerekiyor. ne gerekiyorsa denedim fakat olmuyor. Ahize sesi normaldi fakat sonradan iyice azaldı; yani normal arama yapınca genel olarak sorunsuz ama mesela hoparlöre verince sesi inanılmaz seviyede azalıyor :D şaka gibi... tam tersi olması gerekiyor, hoparlörü kapatıp geri kulağınıza alıyorsunuz bu sefer hiç bir değişiklik olmuyor, ses kısık kalıyor. ama öyle böyle kısılma değil, sanki telefonu sonuna kadar kısıp kulağınızdan uzaklaştırmışsınız gibi yani...

Uzun lafın kısası arkadaşlar, Android işletim sistemine sahip ne kadar marka/model varsa,bunlara 1-2 GB RAM'i olan üst modeller de dahil, hem kullandığım hem kullananlardan dinlediğim kadarıyla, cihazlar sıfırken herşey kusursuz, sıfır sorun. ama 2-3 ay kullanımdan sonra ızdırap başlıyor, donmalar, şişmeler hatalar... Bu maalesef böyle. acı bir tecrübe oldu. Cihaz yeniyken kendimi kandırmışım, harika işletim sistemi diye, ama birincil görevini bile yerine getirememeye başlayınca, gerçeği görmüş oldum.

İlk fırsatta IOS'a geçmeye karar vermiştim uzun zamandır. Zaten şimdiye kadar bir Iphone alamama sebebim de fazla pahalı olmasıydı.

İyi geceler...

• Dediğiniz gibi fabrika ayarlarına geri döndüm ama sorun çözülmedi. Başka ne yapabilirim ?
  • Telefonun internete bağlanınca kendi kendine kapanması sorununa defalarca reset attığım halde çözüm bulamadım ve garanti yolu gözüktü. Ancak odin ile yüklediğim resmi 4.1.2 Almanya romu garantiyi bozar mı ? Garantiye gönderirken yeniden 2.3.6 Türkiye romu yüklememe gerek var mı ?
  • Hangi CM11 i kullanıyorsun. Yeni güncellemelere baktığımda wifi yı hallettiklerini soyluyorlar. Tek sıkıntı ekran parlaklığı gibi duruyor.

Uzunca zamandır Android kullanıyorum. Hani severim kendilerini, geliştirme de yaptım üzerinde ama açıkcası haklısın mubarek windows gibi program yukledikce şişiyor. Ne yaparsan yap bu değişmiyor. Artık Dalvik den midir nedir bilemiyorum.

iphone5 ve ipad mini de var bende. Programlar şişirmiyor ve fakat iphoneda da apple'in belirlediği kullanım şeklinden çıkamıyorsun. Android'i de çok ellemeden bu şekilde kullanırsan kafa kafaya geliyor. Yani ideal birşey şimdilik yok ortalıkta.
  • Bu arada tesadüfen buldum, eğer siz de hoparlöre verdiğinizde karşı tarafın sesi çok kısıksa, ses açma-kısma çubuklarıyla sesi iyice kısıp tekrar açın, düzeliyor.

@caglaroral

Yok abicim, ne denediysem, ne kadar uğraştıysam yine aynı yine aynı. Çaresi yok yani. ART idi dalvik idi ne var ne yoksa denedim, olmuyor.
  • Merhaba arkadaşlar, CyanogenMod11 kullanan arkadaşlara hatırlatayım, ben biraz geç farkettim ama Vidyoda Time Lapse (Zaman Atlama) seçeneği de varmış :D

Deneyin bence gayet güzel.
  • Arkadaslar benim bir sorunum var. Bu telefona custom rom yukleyince hat gidiyor. Stock romda herhangi birsey yok ama customda gidiyor. Tekrar stocka donuyorum duzeliyor. Oncededn yapmazdi simdi boyle garip garip sorunlar cikariyor bi el atin.

• arkadaşlar bende s advace kullanıyorum uzun süredir jelly bean e geçtiğimden beri telefondan acaip sogudum 2.3.6 ya tekrar düşürmek istiyorum bir türlü bulamadım netten kullanıslı olan room yada costum room bulabilen varmı ???
  • arkadaşlar advance kullanıyorum 4.1.2 ye güncelledikten sonra performanstan memnun değilim . aşırı ram kullanımı var . bu da telefonu yavaşlatıyor. 625 ram'in 550si sürekli meşgul . tubemate youtube gibi uygulamalar video izleme vs sıkıntılı. neler yapmam lazım telefonun rahat etmesi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

arkadaşlar advance kullanıyorum 4.1.2 ye güncelledikten sonra performanstan memnun değilim . aşırı ram kullanımı var . bu da telefonu yavaşlatıyor. 625 ram'in 550si sürekli meşgul . tubemate youtube gibi uygulamalar video izleme vs sıkıntılı. neler yapmam lazım telefonun rahat etmesi için

İmkaniniz varsa Cyanegonmod yukleyin garantiliydi telefonum 4.1.2 yukledim ayni sekilde performanstan memnun kalmadim once Cocore kernel yukledim sonra da Rom attim telefon gayet duzgun, sarj kullanimi ve performans gayet iyi ayarlanmis.

• arkadaşlar bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum. telefonumun hoparlorunden hiçbir ses alamıyorum. servise verdim düzeltmişlerdi. şimdi yeniden oldu aynı sorun. wipe olayını yeni öğrendim yapıyorum ama sorun düzelmiyor. acaba ne yapmam lazım. ses sorunum yazılımsal olduğunu söyledi servis . onlar ne yaptı da düzeldi. tüm ayarları stabil yapmak için full wipe mı yapmalıyım ? full wipe yapınca işletim sistemi siliniyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.