Şimdi Ara

Samsung i9070 Galaxy S Advance | ANA KONU (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.589
Cevap
13
Favori
162.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

arkadaşlar advance kullanıyorum 4.1.2 ye güncelledikten sonra performanstan memnun değilim . aşırı ram kullanımı var . bu da telefonu yavaşlatıyor. 625 ram'in 550si sürekli meşgul . tubemate youtube gibi uygulamalar video izleme vs sıkıntılı. neler yapmam lazım telefonun rahat etmesi için

İmkaniniz varsa Cyanegonmod yukleyin garantiliydi telefonum 4.1.2 yukledim ayni sekilde performanstan memnun kalmadim once Cocore kernel yukledim sonra da Rom attim telefon gayet duzgun, sarj kullanimi ve performans gayet iyi ayarlanmis.

Hocam bu yüklediğin şeylerin detaylı listesi nasıl acaba? yani cocore kaç mesela birde bu şarj nasıl gidiyor yani 1 gün dayanıyormu genelde custom romların bu sıkıntısı var şarjları cabuk bitiyor tam olarak nasıl?

• arkadaslar herkeze s.a
    bende cm 10.2 yüklü ben oc yapmak istiyorum vildigin kadarıyla kernel lazım oc icin suanki kernelle yapamıyorum öyleyse bana cm 10.2 ile uyumlu bi oc kerneli verevilirmisiniz oyle degilse nasıl oc yaparım bi yardım lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.1.2 almanya yükleyeceğim şimdi.
    nfc model için.
    rom yüklemeyi biliyorum fakat cm, cocore, CyanogenMod nedir ilk defa gördüm, nedir bunlar ?

rom çeşidi mi yoksa rom yükledikten sonra yapacağım bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 11 Mayıs 2014; 19:12:27 >
  • Seviyeli Yarbay kullanıcısına yanıt
    youtube de var yapılışı ama dikkat et tel brick olmasın
  • 21 Mayıs da bir güncelleme mevcut. Deneme şansın oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglaroral

21 Mayıs da bir güncelleme mevcut. Deneme şansın oldu mu?

evet oldu bi önceki sürümüne göre pek fark göremedim ama bende şöyle bir sıkıntı başladı ben bu romu (cm 11i) 6 aydır falan kullanıyordum son zamanlarda telefon baya bi yavaşladı bende artık sıkılmıştım telefonda yavaşlama oluncada 2-3 gün önce 4.1.2 jb almanya romu + cocore 9.8 kernel yükledim. O yavaşlamadan sonra şuanki hız bana çok iyi geldi. Bu romda da yavaşlama hissettiğim an tekrar cm11 e döneceğim.
  • Ben telefonu arkadaşa vermiştim.uzun süredir de bakmıyordum konuya. kit kat romlarını denediniz mi?kullanmaya değer mi?

• arkadaşlar 2.ci fiyatı nedir telefonun,s2 almayı düşünüyordum ama daha uygunsa buda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthw

Sırasıyla Android 2 JetMod 3.2 Jellybean CM 10.2 kullandım. Genelde CoCore kernelleri süreli güncelledim.
    Ama 2 gün önce CM 11 de wifi probleminin çözüldüğünü görünce hemen yükledim. CoCore 9 kernele güncelledim.
    Telefon hiç görmediğim hızda resmen kaymak gibi oldu. Güç denetimi eklenmiş Pil Tasarrufu- Dengeli- Performans. Wifi çalışıyor. Kitkat oturmuş stabil. Antutu skoru 10286. Daha önce hiç görmediğim bi skor S Advance'de. Linkleri veriyorum. Eğer Advance'e bunları yüklerseniz telefonun ömrü 1 yıl uzar :) Ben değiştirmeyi düşünüyordum vazgeçtim :)

cyanogenmod-11

CoCore-E-Refresh r09

eyvallah bir deneyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: FarFara06

quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

arkadaşlar advance kullanıyorum 4.1.2 ye güncelledikten sonra performanstan memnun değilim . aşırı ram kullanımı var . bu da telefonu yavaşlatıyor. 625 ram'in 550si sürekli meşgul . tubemate youtube gibi uygulamalar video izleme vs sıkıntılı. neler yapmam lazım telefonun rahat etmesi için

ya 2.3.6 geri dön yada cm11 yükle. Bizim telefonda 4.1.2 pek stabil çalışmıyor malesef.

jb yi beğenmezsek gb ye tekrar dönüş yapabiliyor muyuz?
  • ebulfeth kullanıcısına yanıt
    evet yapabiliyoruz
  • cm 11 ile cocore kerneli birlikte çalışmıyor diye biliyordum, hatta anasayfada What is needed * Samsung GT-I9070 (Android 4.1 Samsung Stock Firmware) yazıyor
  • Arkadaslar bir sey sorabilir miyim?konuyu bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.benim advance nfcli model telefonum var her hangi bir sekilde rot fln yapmadim bilmemde ztn.garantiside mevcut garantisinide bozmak istemem.suan telefonum internetteki hic bir videoyu acmiyor ilk aldigimda her siteden videoyu seyredebiliyordum telefonumu fabrika ayarlarina dondurdum ondan sonra mi oldu bilmem ama artik video seyredemiyorun youtubenin disinda hic bir seteden. Bunu duzeltebilmenin yolu var mi acaba?ben telefonumun en cok bu her siteden video seyredebilme ozelligini seviyordym smdi bu durum cok sinir bozucu.yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bortecinnn

Arkadaslar bir sey sorabilir miyim?konuyu bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim.benim advance nfcli model telefonum var her hangi bir sekilde rot fln yapmadim bilmemde ztn.garantiside mevcut garantisinide bozmak istemem.suan telefonum internetteki hic bir videoyu acmiyor ilk aldigimda her siteden videoyu seyredebiliyordum telefonumu fabrika ayarlarina dondurdum ondan sonra mi oldu bilmem ama artik video seyredemiyorun youtubenin disinda hic bir seteden. Bunu duzeltebilmenin yolu var mi acaba?ben telefonumun en cok bu her siteden video seyredebilme ozelligini seviyordym smdi bu durum cok sinir bozucu.yardimci olursaniz sevinirim

Hic bir fikri olan yok mu acaba? :(

• bortecinnn kullanıcısına yanıt
    Telefonun kendi tarayıcısı dışında alternatif tarayıcıları da denediniz mi ?? ( Chrome, Dolphin, Opera vs.. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthw

Sırasıyla Android 2 JetMod 3.2 Jellybean CM 10.2 kullandım. Genelde CoCore kernelleri süreli güncelledim.
    Ama 2 gün önce CM 11 de wifi probleminin çözüldüğünü görünce hemen yükledim. CoCore 9 kernele güncelledim.
    Telefon hiç görmediğim hızda resmen kaymak gibi oldu. Güç denetimi eklenmiş Pil Tasarrufu- Dengeli- Performans. Wifi çalışıyor. Kitkat oturmuş stabil. Antutu skoru 10286. Daha önce hiç görmediğim bi skor S Advance'de. Linkleri veriyorum. Eğer Advance'e bunları yüklerseniz telefonun ömrü 1 yıl uzar :) Ben değiştirmeyi düşünüyordum vazgeçtim :)

cyanogenmod-11

CoCore-E-Refresh r09

Bende telefonu jb ye yükselttim ve sürekli takılıyor donuyor bunları yüklersem düzelir mi ve nasıl yüklüycem bunları

• Hocam 3 ay evvel donanımhaber sayesinde nfcli olan modelini 4.1.2 ye çıkarttım. Herhangi bir zamanda kendi kendine donuyor. cm11 nedir, yüklemem fayda sağlar mı?
  • BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt
    cm11 (CyanogenMod 11.0) samsung tarafından geliştirilmeyen (resmi olmayan) bir romdur. Yüklediğinizde cihazınız garanti dışı kalacaktır. Ama cihazdaki takılma oranları büyük oranda gidiyor ve üstüne cihazınız 4.4.4 Kitkat sürümüne yükselmiş oluyor. Bu sayede Kitkatında yeniliklerinden yararlanmış oluyorsunuz. Ben şuanda kullanıyorum ve çok memnunum. Ama bu rom nfcli cihazlar için uyumlumu onu bilmiyorum.
  • quote:

cm11 (CyanogenMod 11.0) samsung tarafından geliştirilmeyen (resmi olmayan) bir romdur. Yüklediğinizde cihazınız garanti dışı kalacaktır. Ama cihazdaki takılma oranları büyük oranda gidiyor ve üstüne cihazınız 4.4.4 Kitkat sürümüne yükselmiş oluyor. Bu sayede Kitkatında yeniliklerinden yararlanmış oluyorsunuz. Ben şuanda kullanıyorum ve çok memnunum. Ama bu rom nfcli cihazlar için uyumlumu onu bilmiyorum.

Hocam kitkata yükselecekse nfcli için ayrı bir cm11 gerekir sanırım. Garantisinin bitmesine 2 ay bile kalmadı zaten. Ben cm11 in nfcli modeller için uygun olup olmadığını araştırayım.

Peki nasıl oluyor da yeni bir yeni bir rom yüklemeden telefon kitkata yükseliyor?
  • quote:

Telefonun kendi tarayıcısı dışında alternatif tarayıcıları da denediniz mi ?? ( Chrome, Dolphin, Opera vs.. )

benim telefonum 2.3.6 ve bu sürümde crome yok biliyorum ama ben yanlış bilmiyorsam.diğerleri ile denemedim ama bir deneyeceğim tavsiyenize uyup.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.