Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle uygun fiyata düşsede t20 den kurtulsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Biz arkadasima aldik indirimmania dan sorun cikmadi ama 1085 liraya var en ucuz, sizin 999'lugun linki var mi?

N11de 999'du. 11.11'de 111 dakikalığına ama garanti veren firma hakkında oldukça çirkin şikayetler olduğundan almaktan vazgeçtim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

n11'den galaxy s3 alacağım. Maximum'a olan %11'lik maxipuan hediyesinden faydalanmak istiyorum. Sanırım kazanılan puanlar sadece n11 sitesinde kullanılabiliyormuş. Artı olarak internet şubesinden ref no alınarak anında 22 TL indirim de alınıyor. Yardımcı olmak isteyen varsa saat 01:00'e kadar burdayım. hatta pm atarsanız yarın akşam da iş çıkışı bakabilirim.

not: 31 Temmuz kampanyanın son günü.

detaylar linklerde..

Alacağım ürün:

http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-beyaz-16gb-cep-telefonu-P10006976

İnt. Şubesi indirimi:

http://www.n11.com/kampanyalar/online-is-bankasi?icid=200501_online-is-bankasi

Maxipuan indirimi:

http://www.n11.com/kampanyalar/is-bankasi-yuzde11-maximum?icid=200501_is-bankasi-yuzde11-maximum

şimdiden teşekkürler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 3 Ağustos 2013; 22:20:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeri Değil ama S3 için bugun guncellme geldi. 4.1.2 oldu yine ne ğişti acaba bu 2. güncelleme 4.1.2 ile ilgili. bana alıntı yaparak veya pm ile cevap yazabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messroe -- 31 Temmuz 2013; 3:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

quote:

Orijinalden alıntı: Turn Me On

http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-16-gb-siyah-P13234028 arkadaşlar bu satıcıdan alan var mı 956ya geliyor?

daha önce 2 adet s3 almıştım. Sorunsuz ve eksiksiz bir alışverişti. Hatta şuan 1 adet daha almayı planlıyorum ama maximum kartım yok.

Ankara' dan maxsimum kartı ile yardımcı olabilecek arkadaş varsa, kendisine peşin ödeme yapabilirim.

hocam bi evap verseniz

• geçen cuma akşamı electroworldde 1199 tl idi ve 100 tl world puan hediye idi.ben aldım 4 gündür kullanıyorum.çok iyi fiyat şuan devam ediyorsa bakın derim.ayrıca samsung türkiye garantili
  • Daha bugün MediaMarkt Ankara Batıpark şubesinde 950 TL'den 10 adet satıldı.. Ürünlerin tamamı Samsung Türkiye garanti kapsamındaydı.. Mağaza içerisinde birden anons yapıldı ve Samsung Galaxy S3 950 TL'ye inmiştir satış reyonumuzu bulan ilk 10 kişiye bu ürünümüz 950 TL'den verilecektir denildi. Tam telefon reyonundaydım s4 inceliyordum o sırada birden anonsu duyunca s3'e yöneldim meğerse satış reyonunu bulan ilk 10 kişiye verilecekmiş taaaa götürmüşler televizyonların satıldığı tarafa koştur babam koştur bi hal oldum Neyse ki genç bir oğlan baktım o tarafa yöneldi bende kaptırdım peşinden 1 adet kapabildik son anda Bu arada çocuk aç gibi 3 tane aldı..

• quote:

Orijinalden alıntı: A N K A R A

Daha bugün MediaMarkt Ankara Batıpark şubesinde 950 TL'den 10 adet satıldı.. Ürünlerin tamamı Samsung Türkiye garanti kapsamındaydı.. Mağaza içerisinde birden anons yapıldı ve Samsung Galaxy S3 950 TL'ye inmiştir satış reyonumuzu bulan ilk 10 kişiye bu ürünümüz 950 TL'den verilecektir denildi. Tam telefon reyonundaydım s4 inceliyordum o sırada birden anonsu duyunca s3'e yöneldim meğerse satış reyonunu bulan ilk 10 kişiye verilecekmiş taaaa götürmüşler televizyonların satıldığı tarafa koştur babam koştur bi hal oldum Neyse ki genç bir oğlan baktım o tarafa yöneldi bende kaptırdım peşinden 1 adet kapabildik son anda Bu arada çocuk aç gibi 3 tane aldı..

Şansa bak

• quote:

quote:

quote:

http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-16-gb-siyah-P13234028 arkadaşlar bu satıcıdan alan var mı 956ya geliyor?

daha önce 2 adet s3 almıştım. Sorunsuz ve eksiksiz bir alışverişti. Hatta şuan 1 adet daha almayı planlıyorum ama maximum kartım yok.

Ankara' dan maxsimum kartı ile yardımcı olabilecek arkadaş varsa, kendisine peşin ödeme yapabilirim.

hocam kutu içeriği tam mı adaptör normal girişli mi? bir de garanti hangi firmaya ait

Kutu jelatinli geliyor, tam ve eksiksiz, Türkiye adaptörlü, garantisi güncel dijital diye bir firmaya ait.

• Kliksa fiyatı şu an 1.149 tl.

% 10 word puan

20 tl. avantajix indirimi ile 1.030 tl. civarına gelmekte. Nasıl fiyat
  • Samsung Turkiye garantili icin cok iyi fiyat gibime geldi hemde her rengi ayni fiyat.

• 1000 liraya düşer mi diyorsunuz?
  • :SworD: kullanıcısına yanıt
    morhipodan gelen cevap:

Merhaba, Ürün ithalatçı firma garantisinde olup ,2 yıl garantilidir. Herhangi bir sorunda garanti belgesinde yazılı olan teknik servisten destek alabilmektesiniz. Mutlu günler ve iyi alışveriler dilerim Morhipo Takımı
  • quote:

Kliksa fiyatı şu an 1.149 tl.

% 10 word puan

20 tl. avantajix indirimi ile 1.030 tl. civarına gelmekte. Nasıl fiyat

Bence kaçırılmayacak bir fırsat

Hem Samsung Türkiye garantili hemde her renk mevcut.

Fiyatın dahada düşmesini bekleyenler bence hiç boşuna beklemeyin bekleseniz bile Paralel İthalat cihaza sahip olursunuz en fazla 1030 TL'ye Samsung TR garantili veriyor adamlar daha nolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 1 Ağustos 2013; 19:58:40 >

• Electroworlden aldım kapalı kutuaçılmamış faturalı duruyor nakit 1050 tl ye isteyen arkadaşa satabilirim istanbul veya ankaradan..beyaz renk 16gb..

• Kliksa fiyatı şu anda rakipsiz. Ancak hala içim S3'e ısınmadı. Yerine ne alabilirim diye düşününce de rakibi bu fiyata yok gibi. Satmak isteseniz anında gider.

S3 kullanıp kasası soyulmayan var mı acaba?
  • world cardım olsa bi dk durmam alırdım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Kliksa fiyatı şu anda rakipsiz. Ancak hala içim S3'e ısınmadı. Yerine ne alabilirim diye düşününce de rakibi bu fiyata yok gibi. Satmak isteseniz anında gider.

S3 kullanıp kasası soyulmayan var mı acaba?

2 aylık s3 kullanıcısıyım. n11.com'dan indirimmania nickli satıcıdan almıştım. Aldığım ilk günden beri resimdeki kılıfla kullanmaktayım ve ilk günkü kadar tertemiz sıfırdan farksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 1 Ağustos 2013; 21:35:52 >

• MORHİPODAN YUZDE 15 İNDİRİMLİ VE AXESS 50 TL İNDİRİM ARTIK AVANTAJİX İLE 915 E FALAN GELİYOR SANIRIM
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.